- tröttis

Då var det söndag , och man är ledig idag . SÅÅ sköönt . Igår så kom ju mamma hit och hälsade på . Dom kom och hämtade mig efter jobbet och sen så åkte vi och köpte hem lite chips och cola . Fick bli cola men det funkar alltid .
Blev en slapp lörda kväll bara med tv och lite snack . Man får passa på och ta vara på tiden mamma är här , vilket inte är allt för ofta . Men imorse när man vaknade så var man inte den piggaste direkt . Låg typ bara och halv sov hela tiden .
Inatt så fick mamma uppleva någe konstigt , men ja förstår henne . Låg skavfötters med henne i sängen och så hade hon vaknat flera ggr att jag drog i hennes fötter och ja trodde väl att jag satt i kassan på Willys för jag pratade även i sömnen och hade sakt " Var det bra så" , och sen vänd kortet och sen här har du kvittot . JAA, vad säger man om det ? :P  Lite mycket jobbande kanske ? !

Idag så åkte dom hem på förmiddagen och sen så tog ja mig en dusch för att följa med adde och handla lite så ja passade även på oxå och handla hem lite mat .
Ska nog hem till adde sen och hjälpa till och flytta lite grejjer men annars så blir det nog lungt för min del .

Här bjuder ja på ett kort som mamma tagit när man är nyvaken , inte det roligaste att bli fotograferad på morgonen !!!!


- Jobb och tvätt.

Fredag och en lugn hemma kväll framför tv:en , och sen så fixar man med tvätten. En rätt trist fredag kväll men samtidigt rätt skön oxå .
Har jobbat idag mellan 11.30 - 18.10 , och det var full fart verkligen men tiden gick fort.  Imorn så blir det en lång dag jobbar 12-21.15.
Imorn så kommer även mamma hit till örebro och hälsar på oxå :D Är på tiden att man får träffa henne .

Vad är det som hänt med vädret egentligen? Vill inte ha den här snön nu . Vill ha vår nu !!


Här har ni mig i min tvätt outfit ;) hehe!


- städ-time!

Då har man fått undan massa saker och tagit sig mod och diska .  Skönt när man får sånt gjort . Och sen så har man sprungit runt och dammat och sådär :) I min lilla lya så kommer dammet gärna fram så fort . Spelar ingen roll att man städat så lika fort är det framme igen . Och det går ju inte direkt till så vilt här så det ska komma massa damm . =P

Sen har man haft besök här tre ggr på dan , först så kom linea hit och hälsade på . Och sen så plingar madde på och till sist så kommer maddes pappa för att hämta madde . Inte ofta det plingar så mycket på dörren på en och samma dag .

Ikväll är en spännande kväll får se vad som styrs . :)

Vad har man gjort mer i dag då ? Var en sväng till systemet oxå , passa på när linea var här så hon körde mig :)
Sen har ja suttit och räknat på hur mycket man har jobbat denna månad, så kul och sitta och räkna på sånt och hålla på med siffror och sådär . Så jag kommer att jobbat mellan 165-170 timmar då det är några dagar kvar som ja inte vet hur ja jobbar . Plus dom kvällarna / helgerna ja jobbat på Willys då man får dubbel betalt så kommer ja ligga på 202-210 timmar som jag får betalt för . Visst låter det toppen ? :D Måste väl säga att det är värt allt slit nästa månad då lönen kommer !
Men det gäller att börja lägga undan pengar snart oxå , var ett tag sen man kunde göra det . För snart så måste man ju skaffa sig en bil , funkar inte att cykla överallt . Sen så vill man ju köpa massa nya saker . Skulle ju vilja ha en ny dator en bärbar , sen så vill ja ha en system kamera .  Jaa , vad vill man ha mer ? massa saker ! :D 

Vi höres kanske imorn !

Mitt dricks-mynt-spargris :P



- Ny vecka!

Ja då var det måndag igen , dagarna bara försvinner känns det som . Man har knappt någon koll på vilken dag det är numera nästan.
Man har ju inte gjort så mycket på sistonde än att jobbat , satt och kollade i kalendern och har vart ledig 5 dagar den här månaden. Så man ska ju inte klaga direkt .
Men imorn så är ja leeedig , eller jag har väl rättare sakt tagit ledig . Det enda ja har är ett möte på Willys på kvällen . Annars ledig :D  Så imorn är en bra dag  !

Annars imorn så ska jag ta och fixa här hemma , för på lördag så dyker mamma och sin gubbe upp hit . Så då vill man ju att det ska se hyffsat trevligt ut . Tyvärr så ska man ju jobba hela dan på lördag . Men får umgås lite mer på söndagen .

Var nu ett tag sen man träffade på mamma , tror det var i julas om ja inte minns fel . Blir långt mellan varven .

Idag har bara vart en slapp dag , gick upp vid 11 , sen så gick man och la sig igen vid halv 1 och sov till 3 för att fixa till sig för att jobba mellan 16-19.15 . Och nu sitter man bara här vid datan och kollar runt lite :)

får se om ja uppdaterar lite mer imorn , det får bli allt för idag ! =)


- Punktering .

Jaa , ni ser vad rubriken lyder .  Har vart ute och kört lite bil ikväll nu med adde och sara . Dom satt hemma hos adde och drack lite , sen så gick ja förbi där ikväll . Sen så ville dom ut och åka bil , och jag som var nykter har kört runt på dom  och lyssnat på massa musik .

Sen händer det som inte får hända , får punktering . Känns inge vidare kul när man kör en helt ny bil och sen så fixar man en punka på framdäcket . Jag och adde lämnade av sara hos sin kille och sen så skulle vi hem . Sen märkte vi att det lät konstigt . Stannade och märkte att det var punka . Mitt ute i mörkret nästan står jag och adde och kämpar med att byta till reservdäcket. Nu är man hemma och klockan är nu 03.39 . Det fattas bara att det ska hända någe med bilen nu på parkeringen . Ska lämna tillbaka den imorn . Känns inge kul och säga att man fixat en punktering .

Så typiskt att allt sånt här ska hända en hela tiden .

Kanske dags och krypa till kojs för imorn så blir det jobb jobb !

Gonatt !




- Fredag = partaj!

Japp , idag så blir det lite bärs som gäller . Egentligen så är ja inte så sugen på att festa som ja känner nu , är bara så himla trött men det lär ju ändras under dagen :) Var nu ett tag sen man festade till lite , så då passar det bra idag då man är ledig imorn . =)
Ska snart iväg och jobba och sen så blir det bara hem och fixa till sig för kvällen .

Igår så fyllde ju madde år :D mötte upp henne och pontus på stan igår efter jobbet . sen så lämnade vi av pontus på tåget . OCh sen så fortsatte jag och madde upp på stan och kolla runt lite . Men sen bestämde vi oss för att åka ut till MArieberg köpcentrum . Skulle ju köpa present till henne , men var inte det lättaste . Blev att ja handlade lite kläder till mig och sen så fick vi kolla runt lite mer men till slut så hittade ja en present och sen så bjöd ja henne på käk :)

Får bli ett kort inlägg .

här är iaf en bild på mitt inköp :)


- Gräsö 09!

Då har man suttit i telefon och pratat igenom hur sommarn kommer att se ut . Kände att man ville ha lite koll på när man eventuellt kommer börja och hur länge man kommer köra där ute . Och sen vad det blir för folk som man kommer jobba med . Verka vara ett bra gäng , men visar sig när man ska åka upp där och ska träffa dom man ska jobba med . Den 20 Maj kommer jag åka upp dit för att träffa dom man ska jobba med . Gäller att ta sin roll som Chef över serveringen :) .

Men längtar mer och mer nu på att börja där ute på Gräsö , kommer bli en toppen sommar . Verkligen storm trivs där ute , sån härlig miljö bara . Jobba precis vid vattnet kan det bli bättre ?

Efter sommarn så känns det som att man ska unna sig lite semester , så varför inte en sol semester med massa sol och bad . Finns det någon som är sugen så hojta till :D

Då ska man strax göra sig iordning för att åka och jobba ikväll .
Har hunnit med en del saker idag , fått plockat undan massa saker , diskat och betalat några räkningar .


Bilden tagen precis från restaurangen !! MYS ! :D



- våren snart här ?

Det känns som våren är på väg nu , för idag så har det verkligen vart toppen väder . Skinn jackan åkte på idag när man åkte till jobbet . Kändes lite väl och ha på sig en tjock vinterjacka . Nu så kan snön försvinna och fram med lite sol för det behövs verkligen . Att lite sol kan göra en på bättre humör , man blir så mycket piggare och gladare på någe sätt.

Idag tog man sig en riktigt sovmorgon , ställde klockan på halv 2 och då var det bara att gå upp . Men vaknade av spränghuvudvärk. Sen så träffade jag madde som kommit hem från sjukan . Sen var det bara att ta sig till jobbet . Jobbade bara 3,5 timmar så det var ett rätt skönt pass .

Imorn så är det dags att klippa sig , riktigt skönt . Man kan ju inte se ut som man gör nu , nästan olagligt ;) :Dhahha !

Sen blir det jobb på kvällen , får se om man stannar kvar över natten på jobbet då man ska börja kl 6 på morgonen på torsdag . Inte så lockande . Men samtidigt så är det ju skönt och komma hem efter jobbet . Men man spar ju bra med tid att sova kvar.

Idag så kollade man sitt konto , och där ser man att man fått tillbaka pengarna som blev dragna när jag tappade bort kortet . Sååå skönt det känns !

På torsdag fyller madde år :D var väl meningen att vi skulle ut då , men eftersom hon legat på sjukhuset så är det kanske inte aktuellt att supa då . Men firas ska hon göras :)  På fredag eller någe så ser det ut att bli partaj för det känner jag att jag är värd. Inte druckit någe sen den 27 februari , vad har hänt ? .. Linus festar inge numera ! :D heh .. jag gör ju inte så mycket annat än att jobbar nu bara känns det som . Men man behöver ju inte alltid festa heller . Men till helgen så känns det OK :D

Vi ses !




- Dagens inköp.

Tänk vad kul det kan vara att handla kläder , och speciellet när man hittar nånting man verkligen vill ha . Tittade på denna jacka i torsdag då man var ledig , men hade då inga money . Men i fredas så fick man lön så idag så passa ja på och åka upp på stan för och kolla om den fanns kvar . Och det gjorde den ! Passar bra till våren och idag så har det ju vart sånt toppen väder oxå . :)
Passa även på och handla ett par BB-kallingar , så nu har man ett par till i samlingen ;)

Annars idag så har man vart runt lite här och där känns det som . Började i morse vid halv 11 då adde ringer och vill att ja ska komma över . Så då gör jag väl det då . Var där en sväng och sen så blev det hem och fixa till sig för att åka upp på stan . Sen så ringer hanna för att hon är bakis och är hungrig. Så då passa ja på och äta oxå , köpte kebab och hanna fick en pizza som hon plågade i sig för hon mådde inte så värst bra idag .  Men så kan det vara ibland !!
Sen efter jag vart hos henne så blev det en sväng till TL för att vi skulle åka till sjukan och besöka madde som ligger inne där , stackarn!  Men blev så sent när dom ringde , och ja kände att jag skulle vilja åka hem och göra kväller då man ska upp tidigt imorn och jobba , vilket jag inte är så pepp på . Var egentligen inte meningen att ja skulle jobba på hotellet imorn . Bara willys , men nu så blir det dubbelt igen då . JIPPI ! .

Så ikväll så har ja laddat upp med lite cola och chips för att kolla på Beck . Sen så blir det bara sängen för att kliva upp tidigt imorn .
Nästa vecka blir det endast jobb , ledig lördag bara nästa vecka . Och sen så blir det antagligen utgång på torsdag för att fira madde som fyller år :D :D  Men blir nog en rätt lugn utgång för min del då man ska jobba dan efter , men det vet man ju alltid hur det blir ändå .


- Sugen blir man !

Finns mycket som man är bra sugen på , men idag så bara klia det i fingrarna nästan när man var uppe på stan idag . När man hittade massa snyggt som man vill ha , hittade både jacka och kläder och tittade även på skor . Känns som det är dags för lite nytt, känns som det var jätte länge sen man unnade sig lite . Får se om det blir någon tid över nästa vecka som man kan åka upp på stan och shoppa loss lite :D Aldrig fel sånt inte !

Bara för att man får pengar imorn så har pengarna en förmåga att bara försvinna lika fort .

Idag så har har man vart och handlat hem mat och det behövdes verkligen . Sen så blev det upp på stan en sväng med madde och kollade . Lämnade även in min skit mobil på lagning , och det kommer nästan ta 3 veckor . Hur ska ja klara mig utan den ;) men som tur har ja kvar min gamla mobil så jag kör den . Men jag gillar den inte !

Att det kan vara så skönt med ledighet vissligen är det bara en dag , men det gör så mycket . Man hinner så mycket annat som man kan fixa med.
Imorn blir det ju jobb igen , och även dubbel pass. Dag på willys och kväll på hotellet och imorn så blir det antagligen sent på hotellet då vi ska ha en stor middag och vi ska ha öppet längre . Jiiipppiii!

Blir nog en lugn kväll förutom att man ska försöka träffa adde som kommer hem från egypten ikväll runt 22-23 tiden  . Jävla fusk som vart borta två veckor !

ska nog ta och styra någe och äta , nu när det finns mat :D 


                                                                                  
Jag och min mysiga casper ! :)





- Snaaart så!

Jaa , snart så får man lön , och en välbehövlig sådan oxå . Har gått och väntat på den bra länge nu . Har väl levt på 3-400 kr på nästan 2 veckor . Men det går bara man vill . Men på fredag så kommer lönen äntligen ! :D

Sitter nu och fyller i alla papper som ska skickas in till banken angående mitt bankomatkort som vart tappat , får se om man får tillbaka någe från dom .  Bara att hoppas på det .

Inte blivit så mycket skrivande på sistonde , för jag känner att det inte finns så mycket skoj att skriva om som man gjort . Har bara vart massa jobbande hela veckan .  Har redan kommit upp i nästan 90 timmar den här månaden .
Men imorn så är man äntligen ledig .
Till nästa helg så längtar jag , för då är jag förhoppningsvis ledig :D

ska nog ta och fixa till mig lite frukost och sen ta mig en dusch för att åka iväg och jobba !


- Baracuda - I Will Love Again


- Vart tog motivationen vägen ?

Jag känner mig låg just nu , jag vet inte riktigt vad det är . Man känner sig ensam på någe sätt.  Är väl bara en period man känner sig så.
Det finns vissa saker man verkligen tappat motivation till att göra , man skulle bara vilja åka iväg nånstans och tanka på batterierna så man blir den linus man är . Men vart ?
Länge sen man gjorde nånting kul bara , men där har man ju inte haft pengar till att göra någe . Nu i två månaders tid så har man inte kunnat gjort så mycket för att man inte jobbat någe knappt . Men nu så hoppas jag att det ska rulla på med jobb och att man kan hitta på nånting skoj .

Det här vädret gör det inte bättre heller , grått och tråkigt och bara massa snö slask .  Kan det inte bli vår snart med lite sol så man blir lite uppigande .


Sen blir man så trött på att man tappat bort sitt bankomatkort och nån som har handlat på det för 920 kr , Fått gjort både polisanmälan och pratat med banken och fått hem en del papper som ska fyllas i .
Bara hoppas att man kan få tillbaka dom på någe vis , men som sakt dom som gjort fel där man var den kvällen .


aja ... vi ses!




RSS 2.0