- sässongen gräsö!

Då har sässongen dragit igång på allvar. Nu så är man ute på gräsö på heltid . Och det känns riktigt bra faktiskt .
Kom som sakt ut hit i söndas och började jobba i måndas , och sen dess så har det varit rätt lungt eftersom vädret har vart som det vart . Men dom senare två dagarna så har det ju vart rätt hyffsat väder . Så idag så har det vart folk hela tiden som vart i restaurangen så det är kul.
På kvällarna efter jobbet så har det blivit en del öl , men det är alltid kul och lära känna varandra oxå och dricka och ha lite kul . Men idag blev det lungt . Man kan ju inte dricka varje dag direkt . Man ska ju orka med och jobba samtidigt .

Imorn så skulle man vart ledig vilket jag inte kommer vara . Har en stor bokning så jag behövs . Men jag är ju här för att jobba och har man min lilla "chefs possition" så får man rycka in när det behövs oxå :)

Blir nog en riktigt bra sommar det här känns det som , och verka vara ett bra gäng man jobbar med oxå så det känns riktigt bra !




- full fart idag.

Idag så har man haft nånting och göra sen man vaknade har det känts som , men då har tiden gått fort och man har knappt känt sig uttråkad .
Började med imorse att man klev upp klockan 9:e  och stoppade i sig lite frukost och iväg till frisören för att klippa sig och färga håret lite. Var väl där i 1 ½ timme kanske . Och gick därifrån riktigt nöjd med håret . Blev blonda slingor . Har blivit så att man blivit blond till sommaren . Men jag trivs i det .
Sen efter frisörn så var det raka vägen upp på stan och handla en blomma till min chef på hotellet . Måste verkligen ha världens bästa chef  för jag trivs verkligen så bra med henne . Åkte ut till hotellet för att önska dom en bra sommar , men chefen var inte där så det var lite synd men hon skulle komma under dagen så dom fick lämna den åt mig istället . 
Fick ett samtal senare idag av min chef och hon blev så otroligt glad, nästintill rörd . 

Efter jag vart på hotellet så var det att åka hem en sväng för att möta upp MAdde för att gå till adde och följa med honom och handla . Efter det gick vi till mcdonalds för att käka lite . 
Sen gick vi hem . Då satte man igång och städa . Dammsög hela lägenheten och min balkong . Och sen blev det att diska också . Har även bäddat rent i sängen och nu så håller man på att tvättar . Så det har varit fullt upp hela dagen . 
Men det är mycket som ska fixas nu innan man åker men börja känna att det inte är så mycket kvar att göra. Det är packningen som är kvar och jag har skrivit mig en liten lista !!

Imorgon är det äntligen fredag och helg . Och jag hoppas på en jätte bra och trevlig kväll imorgon. Vet inte ännu vilka som kommer helt och hållet . Väntar på lite svar som jag får imorgon . Men vi blir några stycken iallafall. 

Resultatet från frisörn :





 

- 4 dagar kvar.

Nu är det inte långt kvar tills man far , det närmar sig verkligen . Har ännu inte börjat packa som kanske är dags snart så man får med sig allt . Men det blir väl sista sekund man packar , brukar oftast bli så .

Vart har det fina vädret tagit vägen ? Har ju vart dåligt väder nu för länge . Man blir ju bara så depp på det här skit vädret . Kallt och jäkligt och regnar .
Kom fram solen och visa dig :D

Idag så var man uppe med tuppen . Men var lagom död när man vaknade . Men det var bara att fixa till sig och få fart på Madde som skulle med upp på stan . Var in på MQ: som hade rea. Hittade mig två par jeans och sen BB-kallingar . Det var som hittat ! :)

Annars så köpte man lite annat oxå som ska med i sommar , gäller att gardera upp sig så man har och så att det räcker hela sommaren.

IDag så får man se vad som händer annars , men blir nog rätt lugnt . Känns så iallafall .


- tråk.

Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu och väntar på att få kunna gå till jobbet och sätta igång och göra lite nytta idag .
Jobbar till stängning idag , och är antagligen min sista dag här nu inför sommaren . Har nu jobbat 2 dagar på två veckor och det bara kryper i kroppen på mig . Jag är sån som vill hålla igång hela tiden och att gå hemma har jag inte förstått mig på att man orkar .

Jag ser verkligen fram emot helgen verkligen . Den kommer bli så bra känner ja på mig . Men är ett par dagar kvar . Får försöka hitta på något så tiden går fort . Får se om det blir en sväng på staden imorgon efter mormor har vart och hälsat på .

Får bli ett kort inlägg för nu så ska jag röra mig mot jobbet .

Vi ses !

- 1 vecka kvar..

Idag så är det en vecka kvar tills man åker ut till Gräsö på allvar.  Och tur har man och pappa kommer och hämtar mig här i örebro så man slipper släpa på all packning som man ska ha med sig . Nästa helg blir nog riktigt bra . På fredag så ska man ha "hejdå" fest för en del vänner här hos mig , får se hur många vi blir . Grannarna lär inte bli så glada när det är fullt liv här , men dom får ju semester från mitt poppande hela två månader .
Sen på lördag så är det personal fest med ena jobbet . Tror det bli riktigt kul det oxå . Och söndagen så blir det att åka ut till Gräsö . Lagom pigg och sen på måndagen så drar det igång .
Känns som att man har massa att fixa nästa vecka  med allt man ska ha med sig och sen så ska det handlas in lite för sommarn . Lite kläder och kanske lite annat . Nästan så man får skriva en lista vad som ska packas med så man inte glömmer något . Kommer ihåg från förra året man packar så man knappt orkar väskan . Men det är ju ändå två månader man är borta.

På tisdag så kommer min mormor och hälsar på , vilket känns kul . Henne träffar man inte ofta , likaså sina släktingar man har i trakterna här  träffar man sällan . Men ibland känns det som det kvittar . Måste man ses bara för att något speciellet händer ?. Som nu när jag ska åka bort . Man kan ju träffas annars oxå .

Och på torsdag så blir det en sväng till frisören och fixa sig för sommarn oxå . Blir att färga håret oxå . Men vet ännu inte hur jag vill ha det . Ska man klippa sig annorlunda på något annat sätt , eller ska man se ut som man gör ? Vad ska man färga håret i för färg ? . Det visar sig på torsdag .

Idag så blir det att STOR-städa lite innan man åker . Man spar ju på massa skit som är helt onödigt . Blir fram med stora säcken och slänga en del grejer .

Man har blivit så seg på sistonde , orkar inte ta tag i saker alls .  Men tror att det är för att man inte håller igång riktigt som förut . Nu så jobbar man inget alls i princip . Utan man går hemma och gör inte mycket alls . Men samtidigt skönt att bara vara oxå . För sommarn så blir det mycket jobbande . Man har ju fått sitt schema för sommarn och det är verkligen jobb som gäller !


Nu så får det vara slut på skrivandet , och sätta igång med sitt projekt ! :D


- Värme.

Visst är det underbart väder nu . Och så är man ledig nu hela veckan vad man vet . Så det gäller att ta vara på solen till max . Så skönt att vara ledig nu en hel del innan man åker bort över sommaren .  Få vila upp sig och sen ladda för Gräsö 09 !

Idag så har man legat ute i 1 ½ timme i solen och lyssnat på musik och bara varit .  Så skönt att inte behöva tänka på massa jobb och bara slappa . Men dom ringde från jobbet halv 8 i morse men då låg man och sov .

Det här med bloggandet har man tappat totalt.

Igår så var det morsdag , en dag som man vill fira med sin mamma , men eftersom hon bor i Linköping så får man försöka fira henne nån annan gång när man träffas . Men lite gjorde ja för henne igår . Skickade ett nallebud för att visa hennes dag .


Nu blir det att styra lite mat sen får man se vad som händer resten av dagen !


RSS 2.0