- I´m back.


Nuså förhoppningsvis så ska man vara på fötterna igen efter nästan en vecka hemma och degat och haft tråkigt och vart sjuk . Vissligen så känner man sig inte frisk till 100 % men det känns iallafall bättre.
Så imorn så återgår man till jobbet igen , och det ska faktiskt bli skönt . Vissa tycker väl att jag är knäpp men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka .
Men i veckan så blir det inte allt för mycket jobb . Måndag , torsdag och fredag bara . Så en liten mjuk start blir det.

Och till helgen som kommer så ska jag iväg från stan =D  .. men har inte bestämt mig än om jag ska till borlänge eller västerås . Men det lutar nog mer åt västerås , känns närmare och roligare .

Jaha  , vad har man gjort dom senaste dagarna då ? .. förutom att man legat hemma och tyckt synd om sig själv så har man hunnit med och träffat lite vänner och det är ju aldrig fel .
Fredas så blev det att man träffade TL på dan och käkade lite , och sen på kvällen så blev det mat lagning oxå och idol tittande med hanna . Blev en riktigt bra kväll med mycket skratt och mycket pratande , allt ifrån sex till nyår men mer än så säger jag inte  =P
Sen i lördas så var TL , madde och deras mamma förbi här en sväng . Sen så kom även adde förbi full som en kastrull . Han hade kommit från kryssingen och druckit hela dan och så full som han var var länge sen man såg .. men kul vare !

Men nu så vill jag ut i friska luften och få träffa folk för det har man knappt gjort .

JAG HAR TRÅKIGT !!! vet inte vad ja ska göra .. vill inte sova och vill inte kolla på tv .. finns inte direkt så mycket annat att göra nu endå.


äsch ... blir väl tven iaf...

go natt.

- sötast

Inte varje dag man har en bebis i sin säng sovande .  För söt . Man blir ju sugen , men det får vänta ett tag tills man skaffar sig en lite baby . 

Har haft lite folk här ikväll , man blir ju så rastlös nu när man är hemma och sjuk . Ligga hemma och tycka synd om sig själv .
Och sen kom en DYYYYYNG full adde hit efter sin kryssning , det är sånt här man aldrig glömmer . Skoj när man själv är nykter och nån annan ap radad . =P


- vilken natt.

fyfaan säger jag bara . Inte en timmes sömn i natt , vad gjorde man ? .. försökte sova ! men gick det ?  NEEJ!
Jobbade igår och kom hem vid halv 12 . Sen var det bara att kolla runt lite på internet och sen så gick jag och la mig . Men det gick bara inte att sova . Trodde jag skulle hosta upp lungorna i princip . Somnade väl runt 6 tiden på morgonen och hur normalt är det ? .
Ringde och väckte adde vid 5 i morse för jag visste att han började kl 6 . Han verkade lite förvånad att jag var vaken . Sen så pratade jag även med syrran i morse vid halv 6 när hon var på väg till sitt jobb . Men jag kunde inte sova . Låg och vred mig hela natten .
Mår bajs just nu , och är sjukskriven 2 dagar än så länge sen får vi se hur jag känner mig . Men jag vill inte ligga hemma och vara sjuk , inget direkt man blir rik på .
Proppar i mig c-vitaminer och knapprar ipren , kan ju hoppas det blir någe bättre iaf . Ska försöka ta mig till vårdcentralen för jag är trött på att aldrig bli riktigt frisk . Men dom få gångerna man ringer dit så får man ändå inte komma . Sjukt !

ska ta och lägga mig i sängen och glutta lite på tv .


- vad är detta ?


Hela 445 sidvisningar på en dag ? nån galning som kollat runt eller vadå  ? :S
verkar helt sjukt .

orkar inte uppdatera mer , tror jag håller på att bli sjuk =// stackars mig !
nån som vill komma och ta hand om mig ? :D






byebye

- Zzz

Här sitter man och försöker hålla sig vaken för att vänta tills madde anländer till Örebro . Henne flyg var ju försenat mer än en timme. Har ju hennes nycklar hem till henne eftersom man vart blomvakt =P. Så det är bara att hålla sig vaken till 3-4 tiden typ . Får se om man kanske lägger sig så får hon ringa när hon är framme .
Har förövrigt bara jobbat idag och jag fick 200 spänn i dricks av en tant , satt fint det :D och sen när man kom hem så öppnade man sig en öl , det är ju trots allt lördag ^^ haha..

får se om jag uppdaterar någe mer i natt !


- en dag på stan.

Vart en jätte  bra dag idag .. Blev inte någon sovmorgon idag inte . Vaknade vid 9 tiden av att solen lös i ansiktet på mig så då vaknade jag , sen så kunde jag inte somna om , men det var lika bra att gå upp och käka lite frukost och sen iväg för att träffa TL för att åka upp till stan för att kolla runt lite . Kom upp till stan runt halv 12 och sen så var det in & ut i alla affärer kändes det som . Men det var mycket trevligt och få komma ut lite . Blev även lite mat oxå . Och sen så hittade jag mig även ett par Jeans . Mycket nöjd blev jag ! =D
Blir inte allt för ofta man träffar TL så det blev en jätte bra dag !
Var även och stor handlade hem mat , och tack för hjälpen Therese med mat påsarna hem till mig . Kände att det blev väldigt mycket som jag handlade hem . Så hon fick hjälpa mig hem med maten :D

Har bara vart en hemma kväll med lite fix och så , även Idol blev det med lite chips och cola ! Det fick bli min fredag kväll !
Imorn så blir det att jobba sista dan för den här veckan . Kör mellan 15-23 imorn och själv dessutom , blir förmodligen en rätt lugn kväll imorn för det är inte allt för mycket folk som bor nu.

Visst har det vart toppen väder idag ? Helt sjukt varmt när man ska testa kläder , på-och-av hela tiden . ;) riktigt höst väder med andra ord !

ska nog ta och borsta tänderna nu och lägga mig och kika vidare på en film !

tjoh tjoh.

- full rulle imorn.

Imorn så är det äntligen fredag , eller det är egentligen fredag nu eftersom klockan är strax 01.00.
Men iallafall imorn så känns det som att det är mycket som ska göras . Ledig imorn och det är jätte skönt verkligen . Ska kliva upp när jag vaknar , tänker inte ställa nån klockan . Det får ta den tid det tar .

Ska upp på stan och kolla lite om jag hittar några jeans och kanske nån tröjja , känns som jag behöver fräscha upp min garderob lite . Alltid skojs med lite nya kläder .
Förhoppningsvis så följer nog TL med upp på stan och hennes lilla Emanuel om han är frisk .
Sen så ska det städas lite här hemma och ta hand om disken som inte blivit av på några dagar , sen så ska det även stor handlas lite . Börjar bli tomt i kylen , kanske blir någe gott man handlar hem .
Annars förövrigt tror jag det blir en lugn hemma-kväll bara . Får se om jag ska träffa  hanna och hennes kille på kvällen och se om dom är sugna på att hitta på någe . Återstår att se imorn .

Nu så tror jag det är dags för sängen .

God Natt !

- hon & jag .

Nu  så är syskorna ågren-björnemalm singlar båda två . Läste precis min systers blogg att hon dumpat sin kille idag . Vissligen är det tråkigt men hon verkar har bestämt sig . Så då är det väl det enda bästa hon gjorde ! 
Men jag finns där för dig min syster , och det vet du mycket väl . Hon & jag har alltid ställt upp för varandra som syskon gör . Men jag och syrran vi är nånting extra , vet inte hur jag ska förklara det . Men vi har alltid funnits för varandra och jag är glad att ha en tvillingsyster som henne . Vi har alltid funnits till hands för varandra . Sen känns det jätte skönt att vi kan prata om precis allt nästan, eller jag skulle nog säga ALLT! 
Det känns skönt att man kan lätta sin axel ibland , men det är väldigt sällan jag är öppet mot människor . Jag är som en sluten bok . Jag känner inte för alla gånger för att lätta på mig lite och prata om hur jag mår och hur jag haft det . Det är sällan , jag vill inte att folk ska veta för mycket om mig .
Jag är den som hellre lyssnar, så har det alltid varit . Den dagen jag kommer prata om mig själv , då kommer inte många tro på hur jag haft det.
Vill bara punktera att det inte har någe med min uppväxt att göra . Vissa saker kan väl vara det som satt sina spår, men det är nånting som man inte kan ändra på .
Det finns andra saker som hänt i livet som jag gärna inte pratar om . En sluten bok kommer jag alltid vara och inget som kan ändra på det .

Åter till ämnet :

Jag förstår inte att kärleken ska vara så himla komplicerad i vissa fall , men det hör väl till på någe sätt . Man utvecklas väl inom förhållandet med motgångar så det blir någe bra till slut  , men det är väl inte alla gånger det blir bra .
Det som hände mig för snart 2 månader det känns fortfarande jätte tråkigt att det blev som det blev men det var väl inte medningen bara att det skulle vara hon & jag . På någe sätt så saknar man ändå det man hade , man hade nån att ligga och mysa med  och allting som hör till . Men nu så går livet vidare och man får inte gräva sig en grop bara för att nånting inte är bra .
Klart att det känns tungt vissa dagar när man tänker tillbaka hur man hade det . Men till slut så rinner det bara ut i sanden , men självklart så finns ju minnerna där .

- så blev det.

Här har ni resultatet efter gårdagen hos frisören .

Då var man blond igen , känns väl ovant men man vänjer sig ju alltid.

Har egentligen inte tid att sitta här nu , måste sätta mig på cykeln och trampa iväg till jobbet .
Har precis ätit lite , blev korv & makaroner och lite broccoli . Inte så gott men orkade inte laga någe mat direkt .


vi syns!!!

- hoppas hoppas...

... jag hoppas verkligen jag kan flytta snart  :D  Hittade en annons på blocket om byte på lägenhet  för några dagar sen som lät jätte bra . Jag vill verkligen ifrån där jag bor nu .
Kan ju bara hoppas han är sugen på att byta , har mejlat lite och han låter lite intresserad iaf . Bara att hoppas på det bästa .
Perfekt läge och nära stan som jag vill och sen lite närmare jobbet och så det är inte fel . Vissligen är den 6 kvm mindre och 600 kr dyrare men det är det värt!

Idag så har det vart full fart hela dan , var ju först iväg och klippte mig och färgade håret sen så blev det en vända på stan och käkade lite . Sen så iväg och jobba , gick bättre än jag trodde idag . Trodde det skulle bli jätte mycket men det gick kalas .
Och nu så är man hemma och ska strax lägga sig .
Ny dag imorn och jobb som står på schemat bara . Sen är jag ledig fredag och sen jobba på lördag , då är veckan äntligen över :D
Sen på lördag kommer madde hem som är i spanien med jobbet en veckan . Stackarn har åkt på hallsfluss där nere , inge vidare när man är där nere med jobbet och ska jobba oxå .
Är nämligen blomvakt och kollar till posten åt henne . Visst är jag snäll ? =)

Kanske dyker upp en bild imorn på hur det blev i huvudet , för ni är lite nyfikna va ? ;D

nu så får det bli sängen .

nattiii!



- frisörn imorn .

Då var en till arbets dag avklarad den här veckan , sakta men säkert så minskar dagarna för den här veckan med jobb och det är ju alltid bra ! :D ^^

Imorn så blir det upp skaplig tid sisådär runt 11 och käka lite frukost och ta en dusch för att sen åka iväg för en renovering i håret ;) Klippning plus färgning  kommer bli super det . Måste verkligen klippa mig ser ut som jag har en stor mössa på huvudet med allt hår , känns så iaf !
Har inte bestämt mig bara vad det blir för färg men det blir säkert blont  tror jag , även fast dom flesta har sakt att jag ska ha mörkt . Men det är mitt huvud och jag bestämmer i slut ändan =P

Annars imorn så blir det kanske en sväng på stan efter frissan om jag har tid . Annars så blir det bara jobb jobb på kvällen . Den här veckan känner mig sig absolut inte social efter allt arbetande , men det är smällar man får ta .

Tänkte ta och länka till min mamma som skaffat sig en blogg , hon tror hon är nån tonåring numera :P skämtosido .. hon är rolig hon :)  så gå in och kika om ni känner för det !!  Här har ni hennes BLOGG .


dags att hoppa i säng nu och glutta lite på tv innan john blund anfaller !


- Ingen rubrik.

Äntligen måndag igen .. eller kanske inte allt för skoj  , en ny vecka med massa jobb känns ju inte allt för lockande . Jag känner mer och mer nu att jag orkar verkligen inte jobba . Faan så skönt det skulle vara att bara vara hemma och ha det bra och umgås med dom man vill .
Men mycket av dom tankarna tror jag beror på att jag är rätt slut , ingen semester alls på jag vet inte när . Hela sommarn så jobbade man ju massor och bara efter sommarn så var man helt slut . Så lite semester skulle absolut inte vara fel och få vila upp sig . Men det är bara att hålla i sig tills julen då vi har stängt  1-2 veckor .
Veckan blir förhoppningsvis rätt lugn kan man ju hoppas på . 
Idag kändes det verkligen som jag ville byta jobb av nån konstig anledning , har snart vart på hotellet i 2 år och trivs super . Men att testa nånting nytt skulle ju inte skada , men det känns inte riktigt aktuellt i nuläget !


Ibland så tappar man verkligen lusten för allting , jag känner bara att jag orkar inte lägga nån vikt på att dalta hit och dit med allt .
Jag har alltid vart den snälla glada linus , men varför ska man vara snäll för när man inte får någe för det ? ..  Det har jag frågat mig själv , men får inte ut någe riktigt svar på det .


Kanske ska skriva om nånting roligare istället . Helgen ?
Helgen var bra på alla sätt och vis . Fredagen blev bara en hemma kväll framför tv , hade inte direkt någon ork för att göra någe speciellt.
Lördagen så blev det en hel del bärs , kvällen började här hemma hos mig med några öl . Sen så åkte jag och adde upp till stan till Maja för att förfesta lite . Sen så ville jag ut på krogen men blev inte så , blev att vi drog vidare till Pasta baren för att ta några öl . Sen så blev det bara bussen hem :) .. Söndag var bara en sån där onödig dag med tvättning och sånt tråk!!


Blir kanske lite mer bloggande imorn , får se hur jag känner . Ibland så tappar man bara lusten och skriva ..

vi ses!

vad styrs i helgen ?

Snart dags för helg och vad styrs ? . Vet inte än vad det blir för skojs som erbjuds . Men det blir väl klart imorn vad man ska göra i helgen .
Är ledig nu i helgen oxå och lite öl vore ju inte fel det heller . För sen så blir det att jobba 2 helger . Man får passa på när man är ledig och supa till lite .

Imorn så blir det upp tidigt igen . Klockan halv 5 så är det dags att gå upp och fixa till sig för att jobba. Tycker inte om att gå upp tidigt , så det blir sängdags tidigt ikväll . Synd bara att det är mycket bra på tv:en ikväll . Men det får man avstyra för att orka upp imorn.

Idag så har man inte gjort någe speciellet förutom var upp på stan en sväng och kollade lite och käkade oxå . Hittade massa fint som man vill ha . Men får se hur det blir med det . För på onsdag är det löning ! Blir nog en rätt bra lön den här månaden och det är aldrig fel . Men det är jag värld eftersom man jobbat massa .
Förra månaden så var det inte så mycket att hörra för med en lön på 3400 kr nästan .

ska nu lägga mig i soffan och kolla vidare på tv.

Vi hörs !


Ibland tappar man fotfästet!

Igår var en sån dag som inget gick som man ville , eller allting kändes bara skit !
Det finns sånna dagar man bara vill ligga kvar i sängen och inte gå upp alls . Ligga i sängen och tycka synd om sig själv . Men det funkar inte alla gånger , eftersom det finns så mycket annat man måste göra då .

Jag är så himla trött på att bo där jag bor egentligen , har nu gått på jakt efter nån annanstans att bo . Har lagt ut intresse anmälningar hos flera olika privata bostads ägare . Bara hoppas och se att det blir någe av det .
Snart ger man bara upp hoppet om allting känns det som , jag trivs inte i den här stan för fem öre . Det är som jag skrivit om tidigare oxå vad finns det att hämta här ? .
Jag vill bara börja om från början med allting , jag tänker inte ha det som jag har det just nu .... Det måste snart bli en ändrig !



partayy

Ikväll så blir det att dricka lite bärs , var nu ett tag sen . Så nu är man riktigt taggad , hoppas bara på en toppen kväll .
Ska ta och hoppa in i en dusch och fixa till sig . Adde är på gång hit snart oxå och ska börja dricka .
Känner mig sjukt trött idag även fast man sovit 12 ½ timmar i natt , men behövde verkligen få sova ut . Tog mig en sömn tablett igår innan jag skulle lägga mig så man fick sova ut nångång . Och det har man verkligen gjort med råge . Man är väl bara seg för att man sovit för länge .

Igår så blev det bara lugnt . Jobbade först och fick jobba över . Så jag igår blev det 9 ½ timmar eftersom det var så mycket att göra . Sen så var det bara att sätta sig på cykeln hem och lämna lite grejjer sen så var det bara att gå till Scandic Hotell och möta upp lillebrors mamma och sen iväg till kumla och kolla när lillebror spelade cup . Dom vann båda matcherna .
Rätt skönt med en lugn hemma kväll sen bara .

Men idag så är jag laddad , laddat upp med bärsen i kylen så nu är dom kalla och fina :D
 

Ha en trevlig kväll allesammans  för det ska jag ha !


duktiga jag !

Känner mig riktigt duktig idag . Först iväg och jobba i morse , trodde knappt inte jag orkade upp i morse när mobilen piper 04.20 .. skaplit tidigt . !
Sen så var man på jobbet 05.10 för jag skulle börja halv 6 istället idag eftersom det är fullt på hotellet, så vid halv 6 så vart man i princip invaderad med 70-80 pers som skulle ha frukost .Men rätt skönt ändå att massa kom så tidigt så blir det inte så mycket folk senare. Sen så har man haft hand om lunchen . Slutade vid 2 och åkte hem . Och nu så har man städat hela lägenheten , bäddat rent sängen och sen vart iväg och handlat . Allt för att hålla sig vaken så man inte somnar . För då är det kört sen att kunna sova inatt . Ska upp samma tid imorn oxå och jobba . Sen är det den efterlängtade helgen :D Supa ska det minsann bli :D

ska snart ta och duscha och lägga mig och kolla på tv !

Good Bye!

Ny månad, nya tag!

Nu är det Oktober månad , känns som tiden bara rinner iväg . Det här året har bara runnit iväg . 
Och snart så blir man 22 år , nästa månad då smäller det . :D
Snart dags och önska sig vad man vill ha , men jag har alltid haft svårt att önska mig saker . Varför måste man alltid få saker för ? . Men visst det hör till .

Nu så sitter man här och har precis duschat och ska snart käka lite frukost . Har mammas hund hos mig nu medans dom fixar lite annat . Så hon ligger så snällt på golvet , men jag tycker inte om att ha henne här egentligen . Just för allt jävla hund hår som blir . Så kul är det inte att städa , men just nu känns det som att det inte gör så mycket . Måste verkligen ta fram dammsugarn snart innan man blir angripen av dammråttorna under sängen ;)

Sen så bär det av till Lindesberg en sväng , sen så får jag se vad jag ska hitta på resterande av dagen . Blir väl en lugn hemma kväll bara och titta på tv . För imorn så ska man upp tidigt , ska stå på jobbet kl 06.00 .  Visst känns det lockande ?

nu har ja inte tid längre . FRUKOST-TIME ! :D


RSS 2.0