- vi lever och det är huvudsaken.

En kväll som skulle bli bra slutade i chock ....
Rena dödsupplevelsen !



http://na.se/nyheter/2.2503/1.656733--bilen-voltade-flera-varv-

- Helgen då ....

.... man blev 23 år gammal !!  Hur känns det , vad hände ?

Helgen var av total lycka verkligen , var länge sen man kände såhär som i helgen . Helgen blev bättre än vad jag hade tänkt mig , och jag kände verkligen vilka fina och bra vänner man har .

Allt började i lördas på dan när mamma och hennes gubbe kom upp , och sen så kom både mormor och moster för att fira mig . Det går lång tid mellan varven när man träffas , så det var jätte kul att få träffa dom och man fick bra presenter som man önskat sig . Så jag är nöjd !

Jag hade beställt smörgåstårta , tänkte att nånting måste man ju bjuda på :) Satt gott i magen ! Sen vid 4 så skickade jag hem alla , får då var det dags att fixa sig inför kvällen man inte visste något om . Vid halv 5 tiden så kom Hanna för att hämta upp mig . Vi satte oss i bilen och där fick man sätta på sig ögonbindel över ögonen , så jag visste varken vart vi var på väg eller vad som skulle hända ! Jag satt där och drack min öl och till slut så stod bilen stilla , och väl framme så fick jag kliva ut med hjälp av adde för jag fick fortfarande inte se något . Jag kom in och väl inne så blixtrade det massor och ja tänkte vem tar kort på mig . Sen fick jag ta av ögonbindeln och där stod det massa vänner för att ta emot mig . Jag var som blind när ja kom in , så jag såg mest förvirrad ut .

BLev så himla glad att dom fixat så mycket för just mig ! Blev så glad också att två av dom som jag jobbat med i sommras var där . Visst så saknades två till , men måste blivit något missförstånd !

Festen drog igång med lite käk , blev ännu mer smörgåstårta. Men det är ju gott så det var bara att äta :D
Sen senare börja det trilla in mer och mer folk och det blev så sjukt bra . Få träffa alla tillsammans och bara ha kul ! Fick jätte fina presenter också !

Hela kvällen blev så jävla lyckad verkligen , kvällen slutade med Frimis och sen senare blev det efterfest . Slutade med att man var hemma vid 5 på morgonen ! Känns som man kan leva på denna kväll länge och man kände sig lycklig.

Söndagen  då jävlar var man död i hela kroppen , kändes som man blivit överkörd !
På kvällen så gled hanna, andreas och "ling-ling" förbi och så styrde vi tacos tillsammans och sin födelsedag slutade bra :)

TAAAACK ALLA SOM FIRADE MIG ! :D





- Förväntansfull.

Imorn är det lördag , och ja längtar som en tok ....
Ser verkligen fram emot morgon dagen , mamma och lite släkt kommer för att firar mig imorn . Och på kvällen blir det partaj , och jag vet inte så mycket om kvällen för några vänner har lite planer för kvällen vilket jag inte får veta så mycket om . Låg vaken till 2 i natt typ för jag låg och tänkte en del .

Nu är man vaken , och ska snart ta och fixa mig för jobbet . Har en lång dag framför mig nu . Börjar 12 och kör till stängning 21.15 . Sen blir det bara hem för att fixa lite och lägga sig i tid för att gå upp tidigt imorgon och vänta in mamma och gänget .

Klockan 5 så kommer Hanna för att hämta upp mig , visar sig vad det blir :D

På söndag blir man 23 år , och man kommer nog ligga rätt bakis då . Men säkert värt det .Tror att den dagen kommer bli en bra dag ! :D


Uppdaterar mer under helgen !

TJOH !


- Bilder från karslund!

Var ute igår innan jobbet och tog lite kort :) Här kommer några kort bara !




- snart så ....

..... är det dags för att fylla år :)

Är snart bara en vecka kvar tills man blir ett år äldre och ett år klokare . Kanske var fel att säga klokare , för det blir man väl aldrig !?

På lördag nästa vecka ska man fira med familj och släkt som kommer upp till örebro för att fira mig . Ska bli kul och få träffa mamma och även släkten . Vissligen så träffas man så sällan . Blir oftast bara på födelsedagar man ses numera med släkt . Mamma träffar man väl lite oftare . Men nu så är det ett tag sen man sågs .
Ska beställa smörgåstårta att bjuda på på lördag . Är inte den som ställer mig och bakar och fixar direkt , så det är smidigt att beställa så nån annan gör det :)

På kvällen på lördag så blir det kalas för hela slanten , och frågan är vad några vänner har i tankarna angående den dagen . Det är något som dom tänkt göra , men så hemliga dom ska vara . Jag som är så nyfiken av mig blir ju knäpp !!! ;)

Var upp på stan igår för att handla lite nytt som ja ska ha när man fyller , och denna gång blev det riktigt schysta kläder tycker jag . Blir mer uppstyrt än vanligt . Är inte den som har skjorta på mig vanligtvis men det blev bra köp .

Helgen händer det inte så himla mycket förutom att man jobbar , men det är väl inte mer än nödvändigt då man vart ledig hela tre dagar i rad nu så !

Jag längtar till nästa helg nu , för jag är pepp på en party helg som man inte glömmer ;)  och hoppas det blir bra för dom senaste gångerna man festat har det bara blivit så fel , men men !!


 


- Hösten är här.

Höösten är verkligen här nu , var ut igår med Madde och knäppte en del sjuka kort . Skönt att bara få komma ut och göra nånting annat än att bara jobba . Slippa tänka att man ska iväg och jobba .
Idag blir det en städ dag och sen ikväll ska man bara på personal möte på affärn !

Snart är det dags att planera för nyår , vart ska man vara i år och vilka ska man fira med ? :D Detta år har vart ett riktigt bra år . Sommarn 09 , var absolut den bästa ! Saknar sommarn verkligen ! Fick träffa jätte bra människor som man kommer stå nära länge !










- söndag 1:a november!

Redan första november , vad har man gjort detta år egentligen ? Tiden har bara rusat förbi en verkligen !

Igår så blev det lite firande av halloween med några vänner , blev bra till en början . Började hemma här hos mig med lite käk och lite öl . Sen blev det en taxi till en arbetskollega som hade lite förfestande . Blev riktigt bra där med en del folk . Sen skulle en del vidare på krogen , men vi gick vidare till en annan och drack där . Eller jag drack inte så värst där. För jag kände mig rätt dragen för kvällen . Slutade med att man somnade i soffan , och blev väckt och av någon annledning blev man irreterad och sur och gick därifrån . Slutade med att man var lite vilsen . Hamnade i något industri område , men jag tänkte att nånstans lär man väl komma där man känner igen sig . Hade tydligen gått åt fel håll . Men till slut så kom man fram där man kände igen sig . 1 ½ timme senare var man hemma och kände sig som en frusen isbit . För fyfan så kallt det var inatt . Och jag skulle egentligen ta en taxi hem . Men jag tänkte har jag väl gått så kan ja lika gärna gå resten av vägen .

På sistonde så har man känt sig rätt nere , jag är inte den som pratar när man mår dåligt . Men på sistonde så har det verkligen nått mig att det är något som inte är rätt . Kan inte sätta ord bara på vad det är . Man vill bara isolera sig inne, men inget blir bättre utav det .
Men det finns så mycket som vill komma ut , men allt kommer bara halv vägs för mer än så öppnar man sig inte för någon . Tyvärr är det så jag fungerar , alla har vi våra mörka sidor . Även jag Linus har såna sidor även fast det inte märks något .  Man är inte mer än mänsklig !

Nu blev det väldigt nedstämt , men nu vet ni varför jag känts så borta på sistonde .

Jag vill åka nånstans , jag vill göra mig en roadtripp nånstans !! Men vart och vem vill följa med ? Man vill ha ett avbrott i vardagen bara nu . Nu är man ledig tills på torsdag men hinner säkert ändras . Men skulle inte ha emot att ha ledigt ett par dagar nu . Många säger att man jobbar mycket , men är det värt pengar att vara sliten och grinig hela tiden ? Inte just nu .. så nu ska ja vara ledig !


RSS 2.0