- snart dags för en tripp till uppsala.

Snart så åker jag , mamma , moster , mormor och kusin upp till syrran . På lördag så far vi upp dit för att fira mig och syrran . Var länge sen man träffade syrran . Ska bli skoj att få åka upp dit och träffa henne och se hur hon bor nu när hon flyttat . :)
Blir allt för sällan man träffar henne . Och sen sällan man träffar sin familj oxå . Så det blir lite firande och sen en lugn helg . Ska sova över där en dag . Sen så hem igen till örebro :) .
Den här veckan har vart lugn med lite jobb . MEn har vart rätt skönt eftersom man haft 2 jobbiga veckor med massa jobb . Men imorn så börjar man 06.00 JIPPI!!! Hela kvällen blir förstörd av att jobba frukost eftersom man behöver gå upp mitt i natten !

Annars förövrigt så har det väl inte hänt så mkt på sistonde .

Imorn efter jobbet så blir det upp på stan och kolla på julklappar , får se om man hittar någe . Sen så blir det stor städning för min del här hemma . Nån som vill hjälpa mig ? . ska nog se till att pontus hjälper mig . Han har nu vart här en månad idag . Tiden går fort och mkt har hänt .

Var uppe på stan en sväng på stan förut . Först var jag in på Arbetsförmedligen och uppdaterade min handlingsplan bara . Sen så var vi runt en sväng och kollade . Sen var vi in till Teknik magasinet och köpte lögndektor för skojs skull . Och den var LIVSFARLIG ! stötar till max :P haha ..

nähe , ska man kanske plocka undan lite , så det inte blir så mkt imorn att städa :)

byebye!

- Idag är ingen vanlig dag...

... för det är min födelsedag ;)

och syrran grattis ännu en gång :D hela 22 år numera ! :D
men blir inte så mkt firande idag . ska på dop snart sen så jobbar jag kväll på jobbet, och sent!



- dagarna nedräknade!

Nu så är det endast 3 dagar kvar tills man blir ett år äldre. Hur känns det ? .. Absolut inget speciellet . Känns som dagen kan skippas . Men jag har endå fullt upp på lördag då jag fyller . Först ska man på dop , sen efter det så blir det bara att åka till jobbet . Så det blir inte så mkt firande . Första födelsedagen man får fira ensam utan familj och släkt.

Idag så är man ledig från jobbet ,och det känns bra . Åkte till madde efter jobbet , och somnade på hennes miiiini soffa . Så man har lagom ont i nacken. Ska snart röra mig hem och få i mig lite frukost så man blir som människa .
Sen så blir det ut en sväng ut till mariebergköpcentrum . Får se om man hittar någe . Snart är det dags att inhandla lite julklappar oxå . Har några färdiga som jag vet vad jag ska köpa , men sen då? hatar nästan att köpa julklappar . Vissa julklappar känns som man har press på för att det ska bli så bra som möjligt . Allting passar ju inte till alla !

aja ... vi ses!

- Bombnedslaget.


Välkommen hem till mig och ni får se ett bombnedslag . Känns så nästan . Disk och glas och ölburkar överallt .
Så imorn måndag när man är ledig så blir det städning och tvättning som gäller . Har inte haft så mycket tid för städning den här veckan , eftersom man jobbat hela veckan .  Man mår nästan dåligt bara för att man inte hunnit städat .

Mycket har hänt den sista tiden , både bra och dåliga saker . Känns som det har vart alldeles för mkt av det.


- vägen tillbaka till verkligheten.

Känns som man lever i en mardröm som aldrig slutar . saker sätter verkligen sina spår .
Men man ska vara glad att det inte är värre än det som är .

Sista veckan har verkligen vart upp & ner . man känner sig helt omskakad . Men samtidigt så fortsätter livet vidare . Inget man behöver gräva sig ner för .
Vissa tar det hårdare än andra , men jag står fortfarande på benen . Men nån dag så kommer allt tillbaka igen .


- tillbax till bloggandet !

Nu så har man inte suttit här på ett tag och uppdaterat sig , men nu så kommer det en lite del av allt som hänt .

Sista jag skrev så skrev jag om att jag skulle till Borlänge eller västerås , men så blev det inte . En gamal kompis från Gräsö kom hit ist , det var han som bodde i västerås . Så han kom redans i onsdas .  Sen så har vi hunnit och firat halloween och festat alldeles för mycket . Men så får man väl se det att man inte festar så ofta så man får ta igen det nu istället  ;D

Fredag så satt vi hemma hos mig till en början . Jag , madde och pontus och förfestade lite , sen så styrde vi upp på stan och skulle in på klaras , men det var alldeles för lång kö så madde tyckte att vi skulle gå på "stället på andra sidan hörnet" men så fort vi kom in där så kändes det helt sjukt. Massa konstiga människor , det visade sig att det var Gay kväll . Så vi drack upp vårat dricka och fortsatte till Pitchers. Där var vi tills det stängde , men jag blev allt för dragen . Men tror det beror på att jag inte sovit nånting på dom senaste dagarna .  Sen så blev det mc donalds och sen hem och sov !
Lördagen kl 9 på morgonen så plingar det på dörren och vi tror det är Madde som är morgon pigg , men det visade sig att det var 3 snutar som stövlar in och vill snacka med oss .
Bakis som ett djur försöker man sova sen efter dom gått . Sen var det bara att fixa till sig för en till ute kväll . Lagom seg var man men efter några öl så var man på humör igen ! . Började här denna kväll oxå , och sen så gick vi vidare till adde och drack lite mer och hade det trevligt . Sen senare så hamnade vi hos madde för att fortsätta kvällen . Men det var en lyckad kväll tycker jag . Men man är lagom mör i kroppen .

Återkommer kanske senare , men nu så ska jag ner i tvätt stugan ..

på återsende xD


RSS 2.0