- julstöket över.

Nu så börja julen få sitt slut. Rätt skönt på sitt sett . Men har vart trevligt att få träffa nära och kära oxå . Blir ju inte allt för ofta !  I år så firades julen hos min moster som precis har flyttat . så det var kul och se hur hon fått det samtidigt som vi firade jul.
Mamma och hennes gubbe kom upp till örebro dan före julafton . Blev en lugn kväll bara . Sen så far vi till moster på julafton .
Var kvar där över natten. Fick bra julklappar , ska försöka ta mig upp till uppsala till pappa oxå och hämta dom andra julklapparna . Men får se vad plånboken tillåter oxå . Man blir ju inte rik på att vara ledig nästan 3 veckor . MEn nån gång så ska man ju åka upp iaf . Man får helt enkelt ta sig råd , det är ett bra motto tycker jag ;) heh

Snart så ska det firas in det nya året , och det har vart lite dåligt med planeringen . Men det blir väl sådär i sista sekund som vanligt . Men det ska firas till max! :D

styra lite käk snart då :)

- frukost-time.


Blev en sen frukost idag , för vissa andra så äter ni säkert lunch nu .  Men så skönt att inte behöva stressa när man vaknar och ska behöva trycka i sig frukost och åka iväg på skola , jobb eller vad man gör . Rätt skönt att börja sent om dagarna . Har aldrig vart en morgon människa , och kommer säkert aldrig bli . Men måste man gå upp som jag måste när man jobbar tidigt så klart man kommer upp . Men det är fööör tidigt .  Men samtidigt så förstår jag dom som har "vanliga" arbetstider på dagarna att man har hela dan kvar sen för annat . 

Just nu trivs jag med det jobb som jag har , men man kan inte alltid gå och traska där heller . Men vad skulle man vilja göra annars ? ..  Orkar inte tänka på det just nu iaf . Man får se hur länge man blir kvar. 


Snart så blir det att hoppa in i en dusch och fixa till sig för jobbet . 

byeeeeeeeee! 

- Idag är ingen vanlig dag ...

... för det är hannas födelsedag :D



Hela tjugo år blir denna "dam"  =P  Systemet nästa som gäller ?


Vad pysslar man med idag då? . hmm .. idag så blev det en sov dag , vaknade inte för vid kvart i 3 idag . Och fick nästan panik när ja vaknade , för jag skulle tvätta kl 3. Men det var riktigt skönt att få sova ut lite .
Så nu håller man på och tvättar för fullt . Alltid lika trevligt !!!

Sen så blir det en sväng till affärn och STOOOOR handla , det ekar verkligen i kylen nästan .  Får se om man får med sig någon som kan agera bär hjälp ! nån frivillig ? :D
Sen annars blir det hyffsat lungt bara . Jobb som står på schemat imorn . Och sen torsdag . Sen är jag ledig resten av vecka . Superduper !

Lördag då smäller det med partay ! Hanna ska ha lite tjugo-års fest och sen blir det utgång ! alltid lika skoj ! :D
Så nu är dagarna nedräknade ;)


ska springa ner i tvätten !

vi ses !

- dagarna rullar på ...


.... men man ser ingen förbättringen iöverhuvudtaget . Jag orkar inte hålla på och tjaffsa om små saker stup i kvarten .
Men då när jag öppnar käften då ska man bli sur och tvär . Varför kan vissa inte ta saker som man säger för ? Men som sakt det är inte mitt problem känner jag . Vill man vara sur så visst .

Var nu ett tag sen man satt här och skrev lite , känner att jag inte har nån lust eller ork alls . Det är så mycket som händer just nu runt en . Och jag vill bara ha "jul-lov" . Inte så många dagar kvar på jobbet för det här året . Och det ska bli riktigt jävla skönt att bara få vara och slippa tänka på jobb . Känns som det var evigheter sen man bara kunde koppla av.

Julen ser jag inte direkt fram imot heller .  Vet ännu inte vart den ska firas . Får helt enklet se hur det blir med allt . Känns som julen kan skippas för i år . 

- Home sweet home.

Hemma nu igen i örebro , eller kom hem igår . Haft en toppen helg med massa skoj. och bara tagit det lungt med familjen och släkten uppe hos syrran .
Fått en del skojs oxå . Så snäll hade man vart iaf ;) men ni hade väl inte trott någe annat om mig väl ? (a) ;) hahha!

Första december idag , och julen närmar sig med stormsteg . Har inte bestämt mig ännu om vart jag blir i jul , men lutar nog åt att jag blir kvar i stan iaf :) ..

Sen så är det ju snart nyår oxå . Det är ett måste att planeras snart så det blir av ;D  Vi har ju smått planerat lite . men inget som är bestämt ännu . Får se om det blir sthlm över nyår med gänget . Annars så blir det väl som vanligt att man firar i stan och super som aldrig förr :P Så har det ju vart dom två senaste åren . Dom som har firat med mig vet hur jag vart ;) men skoj har det vart iaf :D

ska man försöka röra sig in i en dusch kanske nu , och sen så blir det tvätt kl 6 .. såååå skoooj , men som sakt ett måste...
None

RSS 2.0