regn&rusk

Det är verkligen höst väder ute nu , inge skoj alls . Om man bara kunde slippa allt jävla regn som kommer .
Det kan vara soligt och lite små kallt då är det bra . Regnet kan man allt slippa .
Kom hem för en liten stund sen och små blöt sådär .
Har haft en bra dag , var först iväg till jobbet för att jobba några timmar . Skulle egentligen vart ledig , men så blev det ju inte .
Sen så åkte jag upp till stan för att träffa syskorna Larsson för att käka lite . Blev lite mat och sen så köpte jag mig ett par nya skor . Har kollat på dom flera ggr  men inte blivit av att jag köpt dom .
Så nu är jag nöjd !

Så snart så blir det sängen för min del , men först så blir det att plocka undan massa skit bara så det ser hyffsat trevligt ut när morsan kommer och hälsa på . Men egentligen varför ska man göra det för att hon kommer , det är ju trots allt mitt hem då får det se ut som det vill . Men jag har alltid svårt för att när det ser ut som en bomb är släppt då kan jag inte ta hem folk . Visst att man kan gå i det själv men inte annars .
Så kan det vara ibland .
Jag längtar nu till helgen , det ska verkligen bli en lyckad helg känns det som . Massa öl och trevligt folk , kan inte bli bättre än så .
Sen så kommer även min lillebror och hans mamma ner till örebro i helgen . Lillebror ska spela nån hockey cup här i stan och i kumla . Så det blir att umgås lite med dom oxå . Sen så ska dom ju bo väääldigt nära mig . På hotellet ett sten kast nästan ifrån .

Juste , fixa lite nu .. sen sängen !


Wheeey.

Fyfaaan vad skönt det känns nu . Nu är man helt färdig i kroppen . Imorn så blir det sova ut tills man vaknar , ska stänga av både ljud och vibratorn på mobilen så man slipper bli väckt . För alltid är det någon som skickar sms eller ringer när man ska försöka att sova , och jag som har skit svårt att somna om . Så imorn är det sängen som gäller :D

Förutom det så ska jag träffa syskorna larsson på eftermiddagen.


Jaha.. veckan ser ut att bli lite lugnare iallafall .. men väntar som sakt tills det blir helg , för då är linus på topp! Supa står det på schemat :D och det var ju inte igår direkt .

På onsdags så kommer morsan ner och hälsar på , alltid lika trevligt att hon kommer på besök . Ska käka lite och sen så blir det upp en sväng till lindesberg och hälsa på gammel gubben . Gammelmorfar är inte direkt på topp , känns som det inte är så långt kvar för han . Man vet aldrig när det händer , så lika bra att följa med upp och hälsa på .
Annars förövrigt så har man inte så mycket inplanerat förutom lite jobb .
Torsdag & fredag så blir det tidiga mornar . Upp kl 04.45 för att sen bege sig till jobbet . Tycker verkligen det är hemskt att man ska behöva gå upp så tidigt för att jobba , men som sakt jag är verkligen ingen morgon människa alls ! Men samtidigt så är det rätt skönt att sluta vid 2 och sen ha hela dan kvar .

Bjuder på en gamal bild på mig , Blooondie! ;)

None

fundersam.

Jag blir så fundersam nu verkligen . Fick ett medelande förut som kändes rätt jobbigt att läsa . Man vet knappt vilket ben man ska stå på riktigt .Hur ska man tolka det ? . Varför ska vissa saker vara så svårt för ?

Ikväll så har man jobbat . Har vart helt slut verkligen idag . Kändes verkligen som att man vill ha en veckas semester , det skulle absolut inte kännas fel . Känns som man jobbar hela tiden nu förtiden , känns inte som man gör så mycket annat än står på jobbet och är trevlig . Man har ju ett rätt krävande jobb så man måste vara trevlig och springa runt och vara glad även fast man kanske inte är det . Men ibland så orkar man inte vara så uppåt alla gånger , speciellt inte när man har gäster som beter sig som ja vet inte vad ? . Har verkligen ett exempel på några gäster i fredas som var ett gäng på 9 pers . Jävla dryga människor , hade en nota på 4400 kr och sen så får man inte ens någe dricks på det . Det känns lagom ruttet då när man sprungit som en idiot och fixat massa drinkar och annat . Men det var verkligen sånna människor som trodde att dom var någe , och helt enkelt helt oförskämda . Blää för såna människor .
Många olika människor man träffar varje dag . Vissa bättre än andra , men det är sånt man får stå ut med . Men samtidigt så trivs man riktigt bra med det jobb man har . Alltid kul och jobba med människor men ibland kan man bli riktigt trött på folk.
Om man skulle ha någe annat jobb så vet jag faktiskt inte vad jag skulle vilja jobba med då . Det är svårt att hitta någe bra jobb som man verkligen trivs med . Enda sen man tog studenten så har man alltid vart inom resturang branschen , känns som det är det som jag vill hålla på med . Men nångång så måste man ju testa nånting annat , med vad isf ? .
Det skulle säkert vara skoj att testa och jobba i någon butik .

Jag vill verkligen göra nånting av mitt liv , men vad vill man göra är frågan ? .. det finns så himla mycket som man skulle vilja göra . Först och främst så skulle jag vilja flytta ifrån den här stan . Men vart ska man flytta då är nästa fråga .
Man vill bara åka iväg till nånting nytt och börja om på noll och se vad som händer .
Jag har aldrig vart rädd och testa på nya saker , så får man nån chans så tvivlar jag inte på att sticka . Men när kommer den chansen ? .
Det finns så mycket som man måste ta hänsyn till . Framförallt vännerna som man har här . För det är egentligen dom som får mig att stanna i den här stan . Finns inte så mycket annat som får mig att stanna här . Varken min familj eller släkt bor ju kvar här förutom vissa , men inte så ofta man träffar dom heller .
Ibland så saknar man verkligen en "riktigt" familj . Ni vet kunna träffas och käka middag tillsammans , kunna titta på tv och umgås bara . Men det var länge sen man gjorde det.
Jag har all förståelse till att dom flyttat , men bara jag vart kvar här . Men jag klarar mig så bra oxå. Jag har alltid klarat mig själv.
Det känns inte som vissa förstår att jag bor själv helt och hållet , men det gör jag . Ni har det bra ni som har eran familj nära er . Ibland så saknar man det så mycket att få ha sin familj nära sig .

Blev en del skrivande idag , men jag vill inte gräva ner mig mer i det jag skriver , för varför ska man blotta sitt liv helt och hållet här för ?

Ny dag imorgon oxå . Blir jobb som gäller . Skulle börjat kl 3 men bytte bort det så jag börjar halv 6 istället . Så kan man sova ut lite längre och slippa stressa .

Good night!


måndag.

Då sitter man här , för att få gå ner och tvätta lite . Skulle egentligen tvättat igår  men orkade verkligen inte . Var iväg med Adde & madde till haga för att äta pizza istället . Kände att det var mkt roligare än att tvätta . Så det blir tvätta idag ist , måste som sakt tvätta eftersom arbetskläderna måste tvättas. Känns som man tvättar jämt , men det är ju ett måste eftersom man ska ha rena arbetskläder .

Igår var en mycket bra dag !  Inhandlade mig en ny tv . Blev riktigt nöjd med min 40 tums LCD tv , full HD.
Skulle egentligen väntat till nästa månad då jag fick lön . Men hittade ett riktigt bra erbjudande på den här tv , så det blev att jag och madde åkte ut till Siba på Marieberg köpcentrum . Men när jag skulle köpa den så hade dom tyvärr bara tv som satt på väggen . Visst jag skulle få bättre pris då , men jag vill som sakt ha en helt ny ! Så då fick vi ta oss till Siba på Aspholmen istället . Men jag är helt klart nöjd ! :)
La ut en annons på blocket igår , och har fått 12 st mail från olika som är sugna på min gamla tv . La ut den för endast 1000 kr , det är riktigt bra pris  men jag vill bara bli av med den .

Snart ner till tvättstugan , sen så blir det en sväng upp på stan och se om en tröjja som finns kvar som jag vill ha . HOPPAS !
Har man börjat handla saker så vill man bara ha mer , men det behövs ju pengar som man inte riktigt har .


Worktime

Då är man på jobbet och jobbar sista dan för den här veckan . Vart en tuff vecka med massa att göra , så man känner sig sådär lagom trött nuu .
Och ikväll så blir det en hel del oxå med en stor middag plus övriga gäster på hotellet .
Men imorn och på måndag är jag ledig , så det är jätte skönt.
dags  att återgå till arbetet nuu .

jahopp!

dålig uppdatering , men det kommer ska ja lova . Bloggen lite på is , men snart så får den ett lyft .

vi ses!

fullt upp.

Veckan blir det fullt upp  med jobb . Mycket bra med pengar . Hade inte jobbat så mkt förra månden , endast 4 dagar .. så det var inte så mkt att hörra för idag när man fick lönen . Men men .. alltid klarar man sig .
Har precis kommit hem från jobbet , känner mig lagom trött redan nu . Och det blir massa att göra hela veckan . Massa folk på hotellet .
Nu så blir det att jobba 2 helger igen , sen är jag ledig 2 helger . Längtar redan tills jag är ledig helgerna .
Imorn så är jag ledig iaf , får se vad jag ska hitta på då , men jag tror det blir rätt lugnt. Ska ta och kolla igenom alla papper som ligger överallt och få in dom i pärmarna så man får lite ordning. Har inte lagt nån större tid på och kolla igenom vad det är för papper . Har massa räkningar som är betalda från sommarn  som jag inte satt in än .
Så lite nytta blir det imorn , men sen får jag se vad jag ska hitta på .

Jag känner för att flytta , men vart ? .. sitter ibland och kollar runt på olika lägenheter , så man blir sugen på att flytta . Inte för att jag tror att jag kommer att flytta på ett tag , men det skulle vara så skönt att få flytta härifrån till nånting annat. Skulle kunna tänka mig någe mer centralt . Men hur lätt är det att få ? .. nån som vet om nån lägenhet som är ledig centralt ?
Man måste ju börja nånstans och söka .

Nån som är sugen på att köpa en "tjock" tv ? .. ska försöka sälja min tv , för nästa månad ser det ut som att jag ska köpa en platt tv . Har velat haft det länge , men nu så ska ja köpa en som det ser ut nästa månad !!!
Finns fortfarande garanti kvar på min tv . Riktigt bra pris , för jag vill nästan bara bli av med den . Så känner du att du vill köpa min tv . hör av er ! :D

nu så blir det lite tv , och sen sängen !

håll koll på mig.

Följ min blogg med bloggkoll

vad vill man göra ?

Det här kortet är ifrån förra helgen , en absolut lyckad kväll .
Man måste få supa och ha kul för att kunna släppa loss lite och få tänka på annat .
Och framförallt efter det som hände för snart 3 veckor sen . Man kan inte gå och gräva ner sig bara för att det tar slut.
Visst , det var jobbigt att det tog slut , men det får man räkna med . Det är nånting som hör till kärleken på någe sätt!
1 år & 4 månader är rätt lång tid tillsammans . Man lär känna varandra nästan utan och innantill . Men som sakt det här kanske inte var nånting för oss två .
Nu känner jag bara för att få ha kul och få leva livet , för livet ska inte leka med mig .
Man måste som sakt gå i motgångar ibland för att kunna utvecklas .

Men vad är medningen med livet ibland ? .. Ibland så försöker man förstå sig på livet , vad ska man få ut för att leva ? .. vad vill man göra med sitt liv ? .. det är många frågetecken som dyker upp ibland . Men jag känner att jag inte behöver tänka på det just nu , utan tänka framåt och se vad som händer med allt !

Det finns så mycket man vill göra med sitt liv . Men det krävs en hel del av sig själv för att utföra det oxå . Bara jag har bestämt mig för en sak så ger jag järnet för det oxå !  Men just nu tar jag dagen som den kommer , sen så är det bara att se hur det blir med allt !



ett nytt försök ?


Kanske dags att försöka sig på ett nytt försök att skriva lite mer i bloggen , har som sakt legat lite på is nu över sommarn . Men kanske dags att göra ett nytt försök?

Mycket har hänt på sistonde , mindre bra saker och mer bättre saker .

Men det som har hänt kommer väl upp här nån dag kanske om man orkar skriva allt som hänt sen sist man skrev .

Nu tar jag och skriver om helgen som är nu istället.

Har lillebror på besök från uppsala i helgen , har haft en jätte bra helg !  Blir allt för sällan man ses så nu planerade vi den här helgen eftersom man vart ledig hela helgen .  Så igår så blev det bowling med Hanna , madde och alex och sen vi två :) . och vem vann ? ... JO, Rasmus .. vi andra 4 fick stryck av en 14:åring .. hur känns det ? .. jag kom i vilket fall inte sist , så det är bra  =)
Idag så tog vi det lungt på morgonen , och käkade lite frukost med gröt och mackor .. Sen så åkte vi ut till Marieberg köpcentrum , men fanns inte så mycket som man ville ha . Förutom en TV!!! Men får bli en annan gång , men helst inom 2 månader ! :D
Sen så åkte vi hem , och lata oss lite och sen så kom morsan och hennes kille och lilla hunden annie . Var här en kort stund sen så åkte dom hem till linköping ! ...

jag åter kommer med mer skrivade , så håll ut och kika in så missar ni inget ! :D

tjooh !


RSS 2.0