Wheeey.

Fyfaaan vad skönt det känns nu . Nu är man helt färdig i kroppen . Imorn så blir det sova ut tills man vaknar , ska stänga av både ljud och vibratorn på mobilen så man slipper bli väckt . För alltid är det någon som skickar sms eller ringer när man ska försöka att sova , och jag som har skit svårt att somna om . Så imorn är det sängen som gäller :D

Förutom det så ska jag träffa syskorna larsson på eftermiddagen.


Jaha.. veckan ser ut att bli lite lugnare iallafall .. men väntar som sakt tills det blir helg , för då är linus på topp! Supa står det på schemat :D och det var ju inte igår direkt .

På onsdags så kommer morsan ner och hälsar på , alltid lika trevligt att hon kommer på besök . Ska käka lite och sen så blir det upp en sväng till lindesberg och hälsa på gammel gubben . Gammelmorfar är inte direkt på topp , känns som det inte är så långt kvar för han . Man vet aldrig när det händer , så lika bra att följa med upp och hälsa på .
Annars förövrigt så har man inte så mycket inplanerat förutom lite jobb .
Torsdag & fredag så blir det tidiga mornar . Upp kl 04.45 för att sen bege sig till jobbet . Tycker verkligen det är hemskt att man ska behöva gå upp så tidigt för att jobba , men som sakt jag är verkligen ingen morgon människa alls ! Men samtidigt så är det rätt skönt att sluta vid 2 och sen ha hela dan kvar .

Bjuder på en gamal bild på mig , Blooondie! ;)

None

Kommentarer
Postat av: malin

haha alltid linus som ska styla upp sig med en egobild på sig själv ;p

2008-09-30 @ 02:02:29
URL: http://pinkladym.blogg.se/
Postat av: malin

jaja men jag härmar bara dig ;)

2008-09-30 @ 22:42:23
URL: http://pinkladym.blogg.se/

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0