- dålig uppdatering.

Vet att jag vart dålig på den här j*vla uppdateringen här . Men jag är ingen som skriver dag efter dag . Men får se till och skriva nånting nu .

Dagarna rullar på som vanligt med jobb och jag trivs fortfarande och inte tröttnat än , men i augusti är man så trött på det här att man bara vill hem till örebro. Men det är ju sin charm att jobba borta en hel sommar . Man ska absolut inte klaga på att man jobbar här ute . Finns inget bättre jobb över sommaren . Bara att få jobba och ha vattnet utanför jobbet  gör så mycket.

Igår så var man ledig, så då passa man på att åka från ön över dagen . Passa på att åka in till Uppsala och träffa sin syster. Vilket inte blir så ofta . Men först så satte man sig på bussen som tar 1 ½ timme  in till Uppsala , jävligt dryg resa . Och sen så mötte man upp syster på stan och gick runt och kollade i lite butiker men hittade absolut inget alls . Lite tråkigt men får väl spara pengar till ett annat tillfälle . Sen så blev det att vi satte oss på Terrassen och snacka lite och drack lite öl . Sen så blev det bussen tillbaka hit till gräsö . Men är så värt att åka ifrån när man är ledig , för är man kvar så är man så väl inne på restaurangen ändå eller gör inget alls.
Nu så har man 6 dagar med jobb framöver och sen ledig en dag . Men dagarna går verkligen jätte fort . Knappt man har koll på vilken dag det är .
Man har ju redan vart här lite mer än tre veckor . Men cirka en månad kvar . Sen så får man se till och ta sig en välförtjänt semester . Har lite lösa planer redan på vad man kan göra.
nånting blir det iallafall , går inte att bara jobba hela tiden och inte ha någon semester . Förra året blev det inte direkt någon semester så . En sol semester skulle inte sitta fel direkt.


Från igår när jag träffa syster


Så härligt att bara sitta på en klippa .



Färjan över till "fastlandet"


- JAG lever


RSS 2.0