- Bästa sommarn på länge.

Denna sommarn har verkligen vart så himla bra på många sätt. Först och främst så har man vart ute på Gräsö och bara att få vara där är toppen . Och sen så har man fått jobbat med ett helt underbart gäng som man kommer att hålla kontakten med . Mer eller mindre med vissa . Man har haft så kul tillsammans både på jobb och på fritiden . Många skratt och många fyllor har man att minnas länge . Finns så mycket att skriva om sommarn , men då blir det långt inlägg . Nu ville man bara visa att man levde och att jag inte glömt bort bloggandet .
Man har även träffat massa andra genom sommarn som man kommer ha kontakt med .

Nu så har man vart hemma 2 veckor nästan och börja komma in i "vanliga" vardagen med allt som hör till . Man har även börjat jobbat igen . Var ledig 10 dagar innan man drog igång här hemma . Men det var verkligen ett par dagar som man behövde för att få vila ut efter sommarn . Det har vart full fart sen man börja där till slutet . Blev en hel del utgångar på alla uteserveringar som finns inne i Öregrund .

En sommar ja verkligen kommer leva på länge . Att bara få lämna livet hemma och åka iväg gör så himla mycket . Och nu när man är hemma i örebro så känns allt bara piss nästan .. Händer verkligen inget i den här staden .


Jag får fortsätta en annan dag och skriva mer för nu ska man ner i tvättstugan JIPPI !




RSS 2.0