glassigt värre!

Laaajnus in the sool ;)



Riktigt bra förfestar låtar


morsdag.

Söndag och morsdag idag . Men blir inte att fira någon morsdag för det finns ju ingen mamma här . Men men , det har inte vart nån stor dag endå som vi firat så heller.
Mamma och mormor var förbi mig igår en sväng . Mamma var i stan igen och hälsade på . Hon och mormor skulle upp till gammelmorfar och kolla till han.
Idag så har man jobbat frukost , och jag är lagom död . Var en hel tid till frukosten . Och bättre gjorde det inte när hon som jobbade igår inte hade fyllt upp som hon borde . Så man var JÄTTE glad i morse när man kom till jobbet vid 06.30.
Men visst så ska man väl ha en viss förståelse när man är ny .

Idag så blir det en hemma dag bara och fixa och sådär , städa undan lite . Har inte blivit så mycket med det när man inte vart så mycket hemma på sistonde , har ju nästan bara vart jobb så man inte haft nån ork . Och ikväll så ska man tvätta oxå , sånt där som är så kul oxå . Men det behövs ju ibland oxå och speciellet när man måste tvätta arbetskläderna.

Så skönt oxå att vara ledig lite nu till veckan som kommer oxå. Har bara inplanerat torsdag då vi ska ha möte på jobbet och sen jobba lördag & söndag morgon men man vet ju aldrig hur det blir , man kanske blir inringd nån mer dag .

Nu är det endast 12 dagar kvar tills jag är på gräsö .  Veckorna har gått så fort och det närmar sig väldigt mycket.

ska försöka få mig någe att äta nu , är bamse hungrig :)

byebye!

lördag.

Hallå där ute !
Då var det lördag, och man är lagom sliten . Igår så blev det partaj hela kvällen lång . Det blev en rätt hyffsad kväll hos adde . Från början så skulle man festa på stan med hanna och gänget men blev lite ändringar . Så vi styrde fest hemma hos adde istället . Dan igår började med att jag var iväg till frisörn och klippte mig och gjorde slingor , så nu är man blond IGEN! =D
Alltid kul och göra en uppfräschning. Sen efter frisörn så blev det upp på stan , träffade hanna och gick med henne en stund sen så blev det till systemet och styra lite öl till kvällen . Sen åkte ja hem och sen blev det åka upp mot stan igen och käka lite mat . Vart så sugen på en kebabtallrik så ja mötte upp madde och hennes mamma för lite mat . Var så länge sen man träffade madde.
Sen var det bara att åka hem och fixa till sig för kvällen .
Nu så sitter jag och väntar på att få åka hem till linea en sväng . Blir inte där allt för länge eftersom man ska upp halv 6 imorgon och jobba frukost .
Nästa vecka ser mycket lugnare ut med jobb och det kan behövas lite ledighet känns det som nu . Har fått jobbat mycket nu den senast tiden .
Och nu är det inte långt kvar tills jag åker upp till gräsö och jobba första helgen innan det drar igång på allvar för säsongen . Jag längtar mer och mer nu faktiskt .

ska kila till bussen nu !
ha en trevlig lördag kväll allesammans :)



 

Resultatet efter frisörn  :)

                       


på bondvischan.

Nu så sitter man hemma här hos min moster i Fellingsbro alldeles ensam i huset. Moster har åkt iväg för att jobba och mina kusiner är i skolan än så länge . Så jag satte mig vid datan istället och kolla runt . Dom kommer inte hem förs vid 5 tiden .
Det är rätt skönt att bara göra ett avbrott i vardagen och åka iväg och umgås med nära&kära lite . Blir alldeles för sällan som sakt.
Funderar på om ja ska vara lite snäll och städa lite eller bara plocka undan lite tills moster kommer hem . Skulle nog vara uppskattat . Vet inte annars vad ja ska hitta på . Kolla på tv orkar man inte göra hela kvällen :)
Är lite avis på dom , dom åker nämligen till kreta på onsdag natt en vecka . En semester i någe varmt land skulle inte sitta fel just nu . Blir nog ingen utomlands resa för min del nu i sommar när man ska jobba . Får se om det blir någon resa i höst nånstans , eller om man ska åka ner till vårat hus i spanien kanske ? . Det var ett tag sen man var nere i huset där .
Det är så mycket man vill göra nu känns det som , men allting ska ju kosta massa pengar , och den ekonomin har man ju inte direkt . Var skilland när man bodde hemma . Då hade man varje månad ett antal tusen och röra sig med . Men nu så har man ju begränsad ekonomi nu när man ska betala räkningar osv.
Ett heltids arbete skulle inte vara helt fel , men samtidigt så vill man ju inte byta jobb heller när man trivs så himla bra på det jobbet man har . Och det känner jag som att det är viktigare att man trivs än att få någe annat jobb som man vantrivs med.

Lite sol fick vi allt idag , känns positivt . Har ju vart så sjukt dåligt väder dom senaste dagarna . Så idag så käkade moster och jag ute i solen på tomten . riktigt mys det ! Skönt när man kan sitta ute och äta och framförallt är det skönt att man kan äta med någon . Det värsta med att bo själv är ju att äta själv . Inte ens kul att laga mat till sig själv och sitta och äta för sig själv . boring boring!

Ska man kanske ta sig ett ryck här kanske ? .. funderar nästan på det ..

vi höres  ! ;D

.


Nu så var det några dagar sen man uppdaterade sig här . Vet att jag inte vart den bästa bloggarn direkt , men det strutar jag nästan i om ni tycker . För jag har inte haft nån tid för att sätta mig ner knappt på hela veckan och skriva . Veckan har vart i full fart hela veckan , den har sett ut i princip såhär : vakna-äta-jobb-sova! Så då blir det inte mycket tid till att göra så mycket annat . Det har vart några sjuka på jobbet , så snäll som man är så ställer man ju upp och sen behöver jag timmar nu innan jag beger mig bort till Gräsö.

I natt så sov jag kvar på hotellet , kan vara rätt skönt att bara gå upp efter man slutat jobbet och ta sig en dusch och sen lägga sig i en nybäddad säng för att sen sova några timmar och sen upp och jobba igen . I natt så blev det inte allt för många timmars sömn . Det är så svårt att somna när man slutat 11 på kvällen för att sen varva ner och försöka sova och sen när man vet att man ska upp snart. Så sist man kollade på klockan i natt så var den nästan halv 2 . Och klockan pep i morse kl 06.00. LAGOM pigg var man men det gick bra i morse när ja jobbade frukost . Hade 72 st gäster i morse , och det skönaste var att dom allra flesta kom runt 7 tiden . Annars så brukar det oftast bli att folk kommer oftast senare på söndagar .

Imorn så blir det en tripp till min bästa moster och mina kusiner för att hälsa på , det blir inte så ofta man ses så jag tänkte att jag åker dit imorn och stannar kvar över natten . Så vid 11.30 så kommer min moster för att hämta mig . Det känns bara så skönt att få lämna Örebro för nån dag bara sådär . Så det blir en dag på "bond vischan" eller dom bor i hålan Fellingsbro...
Sen på tisdag så åker jag upp med min moster till Lindesberg för att besöka min gammelmorfar , för han är riktigt dålig stackarn =/
Läkarna har skickat hem han från sjukhuset eftersom det är strejk här , så jävla sjukt . Och läkarn vet inte hur länge han orkar leva längre , vi har fått höra av lärkarna att man vet inte om det handlar om dagar, veckor eller månader . Så det kan vara bra att följa med upp för man vet aldrig hur länge han lever till.
Sen så tar jag mig en buss därifrån för att åka hem igen , ska antagligen jobba på tisdag kväll , det får jag reda på mer imorn.

Annars i veckan så får jag se vad som händer , för blir det jobb på tisdag så ska ja jobba på onsdag oxå . Men helgen så ser det ut att bli lite partajj och det säger man ju inte nej till . Det känns som man festar allt för sällan numera . Så vi får se vad som styrs . Fredagen blir det iallafall partaj för på söndag morgon så ska ja jobba.

Nu så får ni allt mina läsare lite att läsa iallafall och ja ska försöka bättra mig så gott det går !

Ska ta och bortsta tänderna nu och lägga mig brevid älsklingen som ligger och sover redan ;)

nattiinatiii !!!

en vän.



Detta är en vän man litar på i vårt och torrt!
Mycket har vi gått igenom den tiden vi känt varandra , men med varandras stöd så fixar vi ALLT!
Du är guld värld Hanna Gustavsson!!!!

minigolf tiime:)

Jaha ni mina kära läsare , vilket inte är allt för många. Så ni som läser får gärna göra lite reklam för mig så det ökar med antal läsare, vad sägs om det ? :D  HAHA !

hmm.. vad gör man ? ... sitter här hemma och gör inte allt för mycket . Kom hem för ett tag sen från jobbet . Var egentligen ledig idag , men så blev det inte alls . Jessica på jobbet vart dålig och behövde åka hem , så då blev det jag som fick åka och jobba ... Var och spelade mini golf för första gången i år men vart avbryten och fick åka och jobba istället . Kändes väl lite sådär , men vafaan varför inte ?

Har en hel vecka framför mig med jobb , så man kommer väl vara lagom slut på söndag . Men nästa helg så antar jag att jag är ledig. Tror det blir partaj då :D  eller ska man säga avskeds fest för mig innan jag åker bort från stan .. eller vi får helt enkelt se när det blir !

vettefaan vad ja ska skriva mer ? .. tappade allt som jag skulle skriva om .. återkommer väl med det nån annan dag !

lägga  sig och kolla på tv kanske vore en smart idé?

Här kommer iaf ett kort på mig mig när vi var och spela minigolf :)       
                                                       



   

byeb ye!




ny vecka!


Då var det måndag igen och en ny arbets vecka.  Känner mig lagom seg nu . Men har väl inte direkt vaknat till liv än känns det som . Ska ta mig lite frukost för sen så blir det iväg med madde till plantagen , för hon ska köpa blommor till sin balkong. :)
Det är väl det jag kommer att göra denna vecka förutom att jobba. Blir jobb nu tisdag-söndag så det blir rätt tufft . Men är skönt att få jobba lite . Har inte vart så mycket jobb på sistonde . Man vill ju som sakt kunna leva lite oxå än bara att betala räkningar och mat .
Har inte några pengar alls nu , lite tråkigt . Men löning på torsdag , men det är inte allt för mkt =/
Vet inte hur det ska gå den här månaden . Måste köpa lite saker till sommarn och sen så ska man ju åka upp till gräsö och dte kostar ju pengar oxå ! Fick låna min flickväns bil till första helgen i Juni för det går inga tåg som går så tidigt som jag behöver åka . Måste antagligen åka senast 6 på morgonen för att komma fram till senast 11.
Så det ser väl ut som jag blir chafför på älsklingens student. Så ring om du/ni behöver skjuss :P .. Taxi Linus på studenten :P
Hade velat druckit och festa och ha kul , men man måste ju ta bilen så då blir det inget drickande dessvärre.

Sommarn närmar sig med stormsteg och jag vill bara ha slut på den här månaden för att få börja där ute.

Frukost-time nu !

vi höres !



hmm?



Faan vilken jäävla seg dag det det har vart idag , har inte gjort direkt så mycket idag . Morsan kom förbi vid ett idag och hälsade på en snabbis . Hon var i stan idag igen , men nu så var hon hos sin sjukgymnast .
Kan väl hålla med om att det känns lite tomt nu förtiden när man inte har nån i sin familj i närheten , utan det känns som sin familj är rätt utspridd . Morsan i linköping och pappa och syrran och brorsan i uppsala och jag här i örebro .
Men det är väl sånt man får leva med . När morsan bodde här i örebro så hade man ju sin trygghet på ett sätt att man alltid hade henne här , men nu så är det inte så längre. Farsan har ju nästan alltid bott långt ifrån så man är ju rätt van. Man har väl egentligen inte känt efter helt och hållet hur det är att inte ha nån av sina föräldrar nära sig , för man har så mycket annat för sig hela tiden oftast . Men det är t ex sånna här dagar man tänker lite extra på sånt.
Visst det är ju klart man klarar sig alltid , det finns ju telefon. Men på ett sätt så vill man ha nån nära sig även fast man inte bor med dom .


Sen börjar man ju även känna lite för sommarn hur den kommer bli , som dom flesta vet antar jag så ska jag ju till Gräsö som ligger på en  Ö utanför Uppsalas kust mot Stockholms skärgård och jag ska jobba på en Camping på deras restaurang . Jag trivs verkligen där ute det kan ja inte säga någe om . Men att lämna alla här hemma i Örebro är väl det svåraste . Att man inte kommer kunna träffas på 2½ - 3 månader känns väl sådär . Men som sakt jag kommer ju att komma hem .  Gräsö för mig känns som en "tillflykts ort"  , det är just att bara få komma iväg och kunna tänka lite på sig själv ibland , det är sällan det blir att man tänker på sig själv . Jag kan koppla av och samtidigt så ska man jobba .
Innan man åker iväg så ska ja försöka dra ihop den närmaste vänskapskretsen och dom som betyder och festa ihop . Det är snart mindre än en månad tills jag åker .
Jag är en sån människa som behöver tid för mig själv ibland , det är så jag funkar . Då är det här det bästa sättet att få åka iväg över nån månad och bara få rensa allt som man funderar över .
Jag har kännt mig bra länge nu att man inte vart på någe bra humör , vet väl egentligen inte vad det beror på riktigt . Vet väl vissa saker vad det beror på men inte allt , man kan väl bara hoppas man får svar på sina frågetecken som finns !

Det finns så mycket mer man skulle vilja skriva och ta upp men samtidigt så kan man ju inte blotta sitt liv för alla .

Dags imorn för lite woork , har nu vart ledig några dagar och det bara kryper i kroppen och man blir så jävla rastlös. Tycker verkligen inte om att gå hemma för länge man blir ju helt knäpp .!

jaha ? .. kanske dags att fixa till sig för att lägga sig sen och kolla på tv om det finns nånting och kolla på !

byebye



sorry.


Måste faktiskt erkänna att jag vart dålig på bloggandet här , men det känns som man inte haft nån tid för att sätta sig och skriva . Men det handlar säkert om att man måste ta sig tid ? . Men det är inte alltid jag orkar sitta vid datan , finns så mycket  annat som är viktigare . Men nu är det kanske dags att skriva lite nytt ?

Mycket har hänt sen sist jag skrev känns det som . Har vart valborg , det var en helt okej kväll . Började med grillning hemma hos linea med lite folk , riktigt gott med grillat . Sen senare så bestämde vi oss för att åka upp till stan och sätta oss och ta nån öl  men det vart istället att vi åkte till nån kompis till linea och satt där , blev inte så långvarigt där så vi åkte hem .
 
Dagen efter 1 Maj så åkte jag och linea till huvudstaden för att fira ett år , vi bodde på hotellet Sign. Hur jävla maffigt som helst och jätte mysigt och fint hotell .
Vi kom upp till Stockholm och gick till hotellet ligger cirka 5 min från centralen , checkade in och gick upp på rummet . Jätte mysigt rum med jätte skön säng ;)
Sen gick vi ut på stan för att kolla runt , hittade inget med hade inte tänkt att köpa någe direkt heller . Kom tillbaka vid 6 tiden till hotellet och sen så blev det en dusch för sen så blev det "lite" mat på resturangen på hotellet.
Var jätte fint nere på restaurangen och jätte bra service, men det kostade då istället att äta . Rätt sjukt men maten var jätte god så visst var det väl värt det  men man är väl inte van vid dom priserna här hemma direkt.
Jag åt lamm , hur gott som helst men det var väl inte så mycket  mat men det är väl oftast så . Ju finare dessto mindre. Linea hade tänkt äta hummersoppa , men det var inte så mycket det heller så hon testade ravijoli istället .
Förövrigt så var det en jätte mysig dag/natt i stockholm .

Nu så är det ny vecka och allt , vet inte riktigt vad som händer i veckan förutom att man ska jobba tors-lörda. Ska iallafall upp på stan imorn och fika med en gammal klass kompis , ska bli rätt kul faktiskt .

Ska ta mig en sväng ut nu med Annie , morsan är i stan eller hon är och besöker gammelmorfar på sjukan så då lämnade hon hunden här .

vi höres !



RSS 2.0