sorry.


Måste faktiskt erkänna att jag vart dålig på bloggandet här , men det känns som man inte haft nån tid för att sätta sig och skriva . Men det handlar säkert om att man måste ta sig tid ? . Men det är inte alltid jag orkar sitta vid datan , finns så mycket  annat som är viktigare . Men nu är det kanske dags att skriva lite nytt ?

Mycket har hänt sen sist jag skrev känns det som . Har vart valborg , det var en helt okej kväll . Började med grillning hemma hos linea med lite folk , riktigt gott med grillat . Sen senare så bestämde vi oss för att åka upp till stan och sätta oss och ta nån öl  men det vart istället att vi åkte till nån kompis till linea och satt där , blev inte så långvarigt där så vi åkte hem .
 
Dagen efter 1 Maj så åkte jag och linea till huvudstaden för att fira ett år , vi bodde på hotellet Sign. Hur jävla maffigt som helst och jätte mysigt och fint hotell .
Vi kom upp till Stockholm och gick till hotellet ligger cirka 5 min från centralen , checkade in och gick upp på rummet . Jätte mysigt rum med jätte skön säng ;)
Sen gick vi ut på stan för att kolla runt , hittade inget med hade inte tänkt att köpa någe direkt heller . Kom tillbaka vid 6 tiden till hotellet och sen så blev det en dusch för sen så blev det "lite" mat på resturangen på hotellet.
Var jätte fint nere på restaurangen och jätte bra service, men det kostade då istället att äta . Rätt sjukt men maten var jätte god så visst var det väl värt det  men man är väl inte van vid dom priserna här hemma direkt.
Jag åt lamm , hur gott som helst men det var väl inte så mycket  mat men det är väl oftast så . Ju finare dessto mindre. Linea hade tänkt äta hummersoppa , men det var inte så mycket det heller så hon testade ravijoli istället .
Förövrigt så var det en jätte mysig dag/natt i stockholm .

Nu så är det ny vecka och allt , vet inte riktigt vad som händer i veckan förutom att man ska jobba tors-lörda. Ska iallafall upp på stan imorn och fika med en gammal klass kompis , ska bli rätt kul faktiskt .

Ska ta mig en sväng ut nu med Annie , morsan är i stan eller hon är och besöker gammelmorfar på sjukan så då lämnade hon hunden här .

vi höres !



Kommentarer

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0