saknad.

Det är många man saknar när man är här borta, man umgås med dom man jobbar sen så är det inte så många fler .
men den första augusti så kommer det upp några vänner hit och hälsar på och då blir det partaj som faaan.. är så jävla sugen på en riktigt jävla fylla.
Nu är det verkligen bestämt den första att dom kommer upp och hälsar på ! :D ska bli så jävla skoj ! ska dom få se vilken toppen ställe man är på . finns det verkligen någe bättre jobb läge som man har ??
sitter här nu och dricker lite öl , en kall öl slår det mesta! Har vart en riktigt tuff helg , en helg med sjukt mkt folk . Men skoj det. fått lite kramar hit och dit av gamla tanter , dom är som galnast på fyllan :P .. hehe..

cirka 3 veckor kvar här ute , sen är man tillbax till verkligenheten!

None



sommarn 2oo8!

Nu så har man äntligen chans att få uppdatera sig här ordentligt. Har nämligen fått låna lillebrors data, eller rättare sakt fått hyrt den av han . Visst låter det fånigt , men han är är väl inte dum av sig . Så han fick 120 kr för att jag skulle få låna den av honom.

Dagarna blir så förbannat långa när man är ledig , för när  man själv är ledig så jobbar dom andra i stort sätt . Så det kan vara skönt att ha någe att göra när man är ledig , så då är datan ett bra allternativ. Man orkar oftast inte heller åka hem till pappa när man är ledig , så då blir det att ´man är kvar på ön och hittar på någe.

Sommarn har verkligen gått fort, jag har knappt koll på vilken dag det är . Och nu imorn så har man vart här en månad, vart har tiden runnit iväg ? ... Men jag trivs lika bra här ute , men visst så känner man sig rätt sliten sådär. Mycket jobbande och lite sovande . Eftersom man delar boende med dom man jobbar med så börjar ju alltid nån tidigare en än själv så då vaknar man . Men det är väl sånt man får räkna med.
Det är cirka en månad kvar tills man slutar och återvänder till gamla kära trevlig örebro. Men samtidigt vill man tillbaka ? .. Jo, det vill man . Men när man är ifrån örebro så är det skönt , men samtidigt så saknar man alla hemma.

Vad har man annars gjort i sommar då? . .. hmm.. det är inte så mycket förutom att jobbat och druckit lite då och då har man hunnit med . Det är väl det som hör till !
Har även tagit mitt första dopp i år oxå . men kallt var det .. :)
Linea har även vat upp 2 ggr här och hälsat på.
Hoppas bara att det kommer upp lite fler folk som hälsar på . Men ser ut som att Adde,madde och hanna kommer upp den första augusti , får se om markus och hans tjej följer med oxå. Skulle bli skoj . :)

Sen när man kommer hem sen i augusti så blir det lite ledighet sen så börjar man igen att jobba . Och nu så blir det mer jobbande , så det känns skönt.! Men först lite ledighet så man orkar med .


Kommer att kunna uppdatera mig mer nu när jag har datan , så läs läs läs förfaan nu ;D

gräsö

tjoho.

sommar & sol :D Yeah =) ..

var ett tag sen man uppdaterade sig här . men det är full fart nu som gäller . så det är mestadels jobb bara som gäller..:) .. men det är rätt skönt det iaf.
helgen snart slut , rätt skönt .. igår så var det räkfrossa här. och trubadur , så det blev en del .
så idag så blir det lugnare ! :)

ska återgå till nånting annat nu ! :D

RSS 2.0