- vad säger man ?

.... Igår var verkligen inte min dag alls .  Dagen började med att man var uppe vid halv 6 på morgonen för att ta sig till sala för att ta ett sista farväl till farmor . Att sitta där i kyrkan får en att dra upp massa gamalt , och begravningar är aldrig roliga . Ursch! Men samtidigt var det jätte kul och få träffa sin släkt , det är inte var dag man träffar dom . Knappt man vet namnen på alla . Men var verkligen jätte kul och träffa alla . Man har ju 24 st kusiner på pappas sida så det är ju några att hålla reda på .

Sen blev det bara att åka hem till örebro igen , och fick byta tåg i västerås så då hänkade pontus med till örebro oxå .
Blev utgång igår oxå , kvällen började hos madde och sen begav vi oss till Björnstugan . Kvällen var lyckad rakt igenom tills vi kom till Mc donalds efter krogen och skulle äta . Mitt bankomatkort var helt borta. Tänkte väl att det låg nånstans i jackan . Men var helt borta . Skule ringa och spärra det , men full som jag var så ringde jag till Comviq kundtjänst och hade sakt att ja skulle spärra mitt nr för att jag hade tappat bort mitt nummer . Han lär ju trott jag var dum i huvudet ! haha !
Men sen så spärrade ja mitt kontokort . Visade sig idag när ja kom hem att det hade använts 3 ggr på belopp som inte ja handlat för . Så sammanlagt så fattas det 920 kr som nån har haft skoj för .
OCh fattig som man redan var den här månaden gjorde det absolut inte bättre!!! Vatten och bröd nu fram till den 15:onde känns det som . Men ska ringa min bank på måndag och se om dom kan göra någe åt det . Då får man se om det är ifrån björnstugan oxå . Och deras skyldighet är och kolla leg.

aja ... nog om det .

Ikväll blir det bara lungt framför tv:en typ . För imorn så blir det woork . 12.30-20.15 .


- Manian - Welcome to the club


- 100:onde inlägget !

Japp , då har man skrivit hundra inlägg med det här inlägget . Det har tagit sin tid , men är ingen aktiv bloggare så . Skriver när det finns tid och ork för det och sen om det finns någe att skriva om .  Men visst så är det rätt skönt och få skriva av sig lite sådär ibland.
Vissligen är jag ingen seriös bloggare , utan jag skriver allt efter vad som dyker upp i huvudet och visst finns det stavfel och meningar som inte ens hänger ihop  och ord som upprepas åter och åter :P men ni vet , enjoy !

Idag så har man jobbat och idag har man vart på willys . Helt slut känner jag att jag är i både huvud och kropp .
Jag kanske är knäpp , men jag tycker det är rätt kul och se vad folk köper för någe . Det är allt möjligt! Man kan tänka "jaha vad ska ni äta idag då" haha ! 
Blir dubbel pass imorn . Kör 8-13  på willys och sen kör jag 17-23 på hotellet .  Jippi!

Igår blev en lugn dag hemma bara med lite film och lite tilltugg ! alltid trevligt det :)

jahopp , funderar om man ska lägga sig i soffan och läsa lite reklam och tidningen !




- En gammal låt.


- lördag.

Idag har vart en riktigt seg dag men ändå riktigt skön dag . Slippa tänka att man ska iväg och jobba . Nu har man gjort 11 dagar och vart ledig en . Så idag så har man fixat en del här hemma och städat undan massa skit som bara legat framme . Blir väl att fortsätta lite mer imorn . Annars ikväll blir det bara lungt här hemma framför tven.

Får se vad söndagen erbjuder , brukar ju bara bli sån där slapp dag . Men får se vad som styrs :)

Jag längtar mer och mer till sommarn nu . Nu får det räcka med all snö som kommer och alla kalla dagar ute . Men får hoppas tiden går fort tills det blir vår och sommar och snart är man ute på Gräsö igen och jobbar . Jag längtar verkligen tills man får börja där ute och vara där hela sommarn . Det är verkligen ett ställe man kan åka till och bara koppla av och samtidigt som man jobbar och träffar härliga människor.

Nu får det bli att lägga sig i soffan och glutta runt lite på tven .

Saknar min syster , men på fredagen får vi träffas , men blir under andra omständigheter .




- jag är duktig !

Jag tycker helt enkelt jag är duktig jag . Det måste man få tycka ibland oxå .  Jobbar och sliter och har två jobb , men visst så har man klagat på att det vart mycket jobbande . Men det är det värt sen när lönen dyker upp på kontot.
Dom här två veckorna så har man inte gjort mer än att jobbat , men jag är den som försöker pressa mig själv så mycket som det går . Jag vet inte varför. Visst det är inge bra att slita ut sig totalt .  Man har vart där en gång tidigare när man slet ut sig totalt och så fort nån sa bu åt en så lipade man . Rätt sjukt hur kroppen reagerar .  Men dit vill jag verkligen inte komma igen , då mådde man verkligen inte bra . Och det tar tid att återhämta sig . Men jag gillar helt enkelt och jobba och kunna försörja sig själv helt och hållet och kunna stå på sina egna ben . Jag kan nästan säga att jag alltid stått på mina egna ben och håller mig till mina pengar jag har . Visst att man lånat nån enstak gång men jag gillar verkligen inte att låna pengar av folk hit och dit .

Tycker det är så fel att folk flyttar till eget och sen så kan man inte försörja sig själv utan att ens päron ska stå och betala för en . Bara att växa upp och ta hand om sitt egna liv . Men visst så finns det ju vissa skäl till att det kan bli så att man behöver hjälp med pengar .
Pengar är nästan allt numera . Har man inga pengar kan man inget göra . Rätt sjukt att det ska behöva vara så . JAg själv tycker inte man blir lyckligare med pengar , men själklart så underlättar det väldigt mycket . Det går att spekulera långt i det ämnet.


Idag på willys så satt man själv i kassan efter två dagar som jag haft hjälp bakom mig , det gick jätte bra tycker jag . Men visst att man är osäker på alla PLU-nummer för all frukt och grönt . Men som tur så finns alla nummer i en "lathund" som sitter vid kassan .
Idag så hände en lite rolig sak som jag knappt visste om jag skulle skratta eller gråta åt . Ingen hade sakt att första rullbandet rullade av en "fotpall" som finns under kassan. Som jag bara trodde var till stöd för benen . Men där satt jag och sen helt plötsligt fick jag inge stopp på rullbandet och det bara åkte iväg hur många varor som helst igenom kassa scanern. Jag fick nästan panik och där satt man och undrade vad som händer . Annars så går den automatiskt och stannar med hjälp av en sensor .
Lite svårt att förklara såhär , men ni kanske förstår ändå .  Men nu så har man lärt sig någe iaf .


Nu ikväll händer inte så värst mycket , förutom att jag håller på och tvättar nu . Blev cirka 4 timmars sömn inatt så man är rätt mör i kropp och huvud . Sista dan för veckan imorn äntligen . Men man ska aldrig säga aldrig . Men jag vill verkligen vara ledig nu över helgen . Få fixa hemma som vanligt som har fått blivit drabbat för man inte haft nån ork . Kanske åker ner en eller två öl i helgen . Får se vad som styrs .


åter till tvätten !

- tröttheten smyger sakta inpå än!

Jag känner att jag börja bli bra trött av allt jobbande nu som vart och ja känner att jag börja bli mer och mer avstöttande till folk . Vilket inte är med mening . Men som sakt nu har ja skaffat ett till jobb och då kan man inte tacka nej hela tiden , så då är det bara att jobba och se glad ut . Känner att man aldrig får vila ut riktigt förs man ska iväg och jobba igen . Dom här två veckorna kan man inte säga att man haft någe liv överhuvudtaget .

Det blir sån kontrast mellan jobb och vara hemma . På jobbet ska man vara trevlig och vara tillmötesgående och sen när man kommer hem så är man tvär.  Men ja hoppas ja inte är allt för jobbig . men men ..


Idag på jobbet så har man fått sig en praktikant som ska hjälpa till i restaurangen , känns riktigt bra måste ja säga . Men idag var en sån dag som det var massor att göra , och samtidigt så ska man försöka lära upp henne . Så det känns som man tänkt för två personer . Men det gick jätte bra måste ja säga , hon var en sån som ville jobba och tog tag i saker och ting så man slapp säga vad hon skullle göra och inte göra .

Imorn så blir det jobb oxå , men då ska man börja kl ett för då blir det lite möte och sen så kör man till 11 på kvällen .

Sen på torsdag så hade jag tagit ledigt från hotellet för att ja kände att ja behövde ledigt , men så ringde dom från willys idag och frågade om ja kunde jobba där på torsdag , och glatt sa ja "jaaa, klart ja kan det " :P  så då blev det inget ledigt för min del ändå .

jahopp , snart så blir det sängen för min del och kolla lite tv för att sussa !


- Söndag.

Då var denna vecka slut oxå , man har ju inte gjort så mycket annat än att jobbat . Och nästa vecka blir det en fem dagars på hotellet oxå . Men samtidigt är det jätte skönt att få jobba lite för det har man ju inte vart bortskämd med senaste månaden .

Igår så blev det lite bärs efter jobbet , var så sugen i fredas på en kall öl . Så igår före jobbet så var ja tvungen att springa in på systemet så man hade sig ett par öl . Satt bara hemma hos madde hela kvällen . Och slutade med att man kom i säng vid halv 8 imorse . Sen annars idag så har man vart ute en sväng med adde & sandra och åkt svart sopsäck i backen :P .. kändes som man var barn på nytt igen .
Lagom seg har man vart oxå , huvudvärken har gjort sig påmind att man drack igår .


Snart så är det dags att lägga sig i soffan för att kolla på Beck !

här är några kort från idag :)




- Alla hjärtans dag.

Då var det alla hjärtans dag idag , en dag som man ska uppmärksamma dom nära och kära . Men Tycker inte det ska finnas en dag för att man ska uppmärksamma dom man tycker om på en speciell dag . Det är nånting man ska uppskatta varje dag . Och singel som man är så har man ingen att fira denna dag med , men ja tänker på alla nära och kära endå .
En speciell tanke går till min kära mor som står mig närmast. Man saknar ju henne ibland . När man har stått varandra så nära och nu så bor hon massa mil ifrån en.


Igår så var det fredagen den 13:onde , och det är ju en dag som kan gå som det går . Men hände inte mig någe speciellet förutom när man skulle åka hem från jobbet . Satte mig på cykeln för att trampa hem , cyklade en bit och sen låg man pladask på vägen . Kändes som ljumsken skulle gå ur led . Lagom ont fick man . Men man var uppe på cykeln lika fort som man ramlade omkull .

Idag så är det äntligen sista dan för jobb den här veckan , ska bli så jävla skönt med ledigt imorn . Nu så har man jobbat 6 dagar i sträck och sen jobbat dubbel pass 2 dagar , så det känns verkligen att man lever . Har knappt haft något liv när man jobbat såhär . OCh sen mår man dåligt över att det ligger kläder överallt och disk har man oxå som man inte orkat tagit reda på . Får bli och plocka imorn med allt .  Nästa vecka vet ja inte än hur det ser ut . Men hoppas på en lugnare vecka .

Nu så får det bli lite frukost för att sen fixa till sig för att åka och jobba sen .

Ha en bra dag allesammans !


- En bra början på morgonen .



 

Kör detta på morgonen när ni vaknat :P

- första dan på nya jobbet.

Då har man avklarat första dan på jobbet . Och det gick riktigt bra . Men mycket som ska läras , och mer blir det.
Började där vid tolv och var kvar där till halv 4 tiden . Sen blev det en snabbis på Mc donalds för att sen bege sig till Hotellet för att jobba kväll . Veckan ser ut ungefär ut såhär sova-vakna-duscha-äta-jobba och sen rullar det på så och på söndag är man ledig iaf. Men det är pengar det som jag behöver . Nästa månad är min !

Blir inte så mycket mer skrivet idag tyvärr. får se om jag kommer på någe fyndigt att skriva imorn . Snart dags för sängen !

tjoh!

- lagom död!

Det känns verkligen att man lever idag . Helt död i kroppen . Kryssningen blev riktigt jävla bra :) . Full fart .
Sen i torsdas när man kom hem så blev det utgång oxå , varken adde eller hanna orkade följa med :P . men jag var på att gå ut :D ..

Igår så blev det några öl oxå , men sen somnade man vid 22.00 i soffan , men vaknade sen senare på kvällen . Men blev inte mycket mer än så . Idag så står jobb på schemat och det känns inte lockande !

Får ta och skriva mer senare , för nu så blir det frukost och sen in i en dusch för att fixa till sig någolunda så man inte skrämmer gästerna =PP


- Bärsen öppnas!

Då har man fått i sig lite frukost , och snart så ska första ölen öppnas upp :)  Adde har redan startat med ölen . Han kom strax efter 10 och börja då . Men jag är så seg på morgonen .

Kryssningen kommer bli riktigt lyckad ! :D  Sen så ska ju hanna med om hon kommer med vill säga :P .. Det gäller att chansa lite , men förhoppningsvis så ska det gå som vi vill ;D

äsch , blir inte så mycket skrivande här !

Ha det så trevligt för det ska vi ha :D 
 
                                              En bild från förra kryssningen :D


- avklarat.

Då är intervjuven avklarad:D kändes jätte bra . Så på torsdag får man svar på om man får börja jobba där . Då kommer man inte vara så pigg då man festat hela natten lång på båten . Men man får försöka låta pigg om man ens är vaken när dom ringer ;)

Siter nu hemma hos adde och väntar till han är färdig så vi kan ta oss upp på stan för att hämta ut biljetterna . Men han ska vara så seg .
Imorn så ska ölen knäppas upp tidigt , åker från stan 12.40 imorn . Riktigt taggad för imorn , hoppas på en toppen dag :D kameran åker givetvis med så det kanske blir ett och annat kort här om inte annat på BDB. =D

nu så blir det staden . ses!

- god morgon .

Fullt upp idag känns det som .. och jääävligt trött är jag . Har nyss gått upp nästan för att ringa om klipp tid , och det fick jag idag halv 11. Skönt skönt .. behöver verkligen klippa mig . Sen kl 1 så blir det till arbets intervjuven och efter det så ska man möta upp adde på stan för att hämta ut biljetterna till kryssningen imorn . Och sen en sväng förbi systemet . :)
Och till slut jobba kl 17 idag.

Imorn smäller det :D kryssning med adde . Kommer bli skit kul :) var nu ett tag sen man var iväg så det är dags nu igen ! tråkigt bara att inga andra kunde följa med . Typiskt att dom flesta ska jobba . men men .. blir fler gånger :D

dags för en macka och sen kila iväg ..

ha en bra dag !

- Arbetsintervjuv imorn!

Får se hur det går imorn då man ska på arbets intervjuv . Det är ju inget man direkt gör ofta , men det är väl bara helt enkelt att man är sig själv och kan prata för sig . Så det ska nog inte vara några problem . Egentligen så vill jag inte ha något annat jobb , men vad gör man när man inte jobbar så mycket ? Men detta jobb är oxå extra eller dom söker även deltids tjänst . Men skulle vara skönt om man kunde jobb lite på mitt jobb nu och förhoppningsvis lite på det här :) vi får väl se helt enkelt hur det blir .  Håll tummarna bara för mig :D

Idag har dagen vart lite sisådär med allt som hänt . Har inte gjort mycke alls , bara iväg en sväng och solade och tvättat ungefär .

Sen det där med farmor känns inge kul , har inte träffat henne på flera år . Sen har hon ju vart dålig en längre tid och börja bli gamal . Vi har inte haft nån sådär jätte bra kontakt med henne , eftersom dom bor långt ifrån och sen så har det bara inte bliviit så . Alla blir vi gamla nångång .

Ska snart ta och hoppa i säng för att kliva upp kl 09.00!.. för att ringa min frisör, skulle klippa mig imorn men det krockar med intervjuven , så jag hoppas hon har tid för mig innan .  Annars så är hon rätt fullbokad och jag behöver verkligen klippa mig .


aja .... önska mig lycka till imorn iaf =)




- Farmor.

Imorse så fick man sig ett samtal från pappa om att farmor somnat in . Allting hade gått så fort som jag förstod det och att dom hade försökt återuppliva henne men det hade inte gått .




       Vila i frid farmor.

- Adde åker på smäll .



Hittade en video på mig och adde när han åker på däng med en kudde :P  Full är man ..

- 1 år sen.

Idag så är det ett år sen man hade fullt upp med massa flyttkartonger som skulle flyttas . Har gått ett helt år sen man flyttade hemifrån , helt sjukt vad tiden går fort . Den dagen var med blandade känslor , men även riktigt härligt att få ett eget place.
Flytten gick väl rätt hyffsad bra förutom en galen linus som styrde och ställde , ordningsam som man är så ville man ha allt på plats på en gång . Senare på den kvällen så kom mina soffor , tv bänken och soff bordet som man hade köpt och då visste man knappt vart man skulle göra av alla saker och kartonger . Sofforna kändes enorma och visste knappt vart dom skulle stå . Men till slut blev det bra . Man kan inte direkt möblera så mycket annorlunda i min lilla etta .

Såhär ett år senare så vill man flytta till någe större och annat område än där man bor nu . Trivs väl sisådär här men rätt skönt att 2 av dom bästa vännerna bor i samma område så det är väl bra . Men sen så ska man ju trivas oxå .

                                                        En planlösning på min lya på 46 kvm.

 




RSS 2.0