- Alla hjärtans dag.

Då var det alla hjärtans dag idag , en dag som man ska uppmärksamma dom nära och kära . Men Tycker inte det ska finnas en dag för att man ska uppmärksamma dom man tycker om på en speciell dag . Det är nånting man ska uppskatta varje dag . Och singel som man är så har man ingen att fira denna dag med , men ja tänker på alla nära och kära endå .
En speciell tanke går till min kära mor som står mig närmast. Man saknar ju henne ibland . När man har stått varandra så nära och nu så bor hon massa mil ifrån en.


Igår så var det fredagen den 13:onde , och det är ju en dag som kan gå som det går . Men hände inte mig någe speciellet förutom när man skulle åka hem från jobbet . Satte mig på cykeln för att trampa hem , cyklade en bit och sen låg man pladask på vägen . Kändes som ljumsken skulle gå ur led . Lagom ont fick man . Men man var uppe på cykeln lika fort som man ramlade omkull .

Idag så är det äntligen sista dan för jobb den här veckan , ska bli så jävla skönt med ledigt imorn . Nu så har man jobbat 6 dagar i sträck och sen jobbat dubbel pass 2 dagar , så det känns verkligen att man lever . Har knappt haft något liv när man jobbat såhär . OCh sen mår man dåligt över att det ligger kläder överallt och disk har man oxå som man inte orkat tagit reda på . Får bli och plocka imorn med allt .  Nästa vecka vet ja inte än hur det ser ut . Men hoppas på en lugnare vecka .

Nu så får det bli lite frukost för att sen fixa till sig för att åka och jobba sen .

Ha en bra dag allesammans !


Kommentarer
Postat av: mamma

Nej inte ska man behöva ha en speciell dag för att kunna visa tacksamhet mot de sina...men du får iallafall ett stooort rött kärlekshjärta från mig...saknar dig, älskar dig vill ha dig nära mig ju!!! puzz lav ju!

2009-02-14 @ 14:09:15
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: ems

håller med dig linus. man ska uppskatta dom varje dag. det är bara en dag för affärerna att tjäna fett me pengar ;D hoppas du hade en fin dag iaf ;D puss

2009-02-15 @ 01:53:22
URL: http://foreverems.devote.se

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0