- valborg snart.

Har nu fått en del krav nästan att man ska uppdatera sig här , men som sakt . När ska ja ha tid och ork ?
Men får väl uppdatera er lite då kanske så ni blir nöjda :D

Nu sitter man här i soffan mitt i natten och gör inte så mycket . Men snart dags för sängen så man orkar upp imorn.
jobbar min sista dag äntligen imorn . 14 dagar avverkade och det känns så jävla skönt . Sen så är man ledig 4 dagar och hur skönt känns inte det ? :D

Och snart valborg , en dag jag verkligen längtar till . då blir det festa och umgås med vännerna för fullt . Ska bli riktigt kul verkligen . Ta igen tiden med dom som man missat så mycket när man jobbat så pass mycket . Så det ser jag verkligen fram imot !

Och sen så har man ju sin mobil på lagning sen 1 ½ månad sen , när ska man få sin mobil nångång ? .. Blir så jävla trött på det här verkligen . 10 arbetsdagar skulle det ta . Men tiden bara rinner iväg och jag har ringt och tjatat ett ex antal ggr . Men vad händer ? INGET alls !  Men imorn tänker jag inte ge mig , jag ska ha en ny mobil så enkelt är det . På torsdag ska man på stan och då tänker jag fan gå in där och begära en ny mobil . Jag ska få en ny mobil det har dom sakt . Men varför ska man då behöva vänta för att få en ny för ?.. Förstår inte vart det går snett riktigt !!!

Nä om man ska ta och fixa sig för sängen så man orkar med sista dagen imorn . Klockan är ju som sakt snart halv 3 !

nu ska ja sova sött ! NATTTI !


- ingen rubrik

Vet inte vad det blev med bloggandet nu när man skaffat ny data , har inte haft någon ork direkt att sätta mig att skriva . visst är det inga jobbigheter så . Men vad ska man skriva om när man inte gjort någe skoj . Eller här om dan så hade man det riktigt trevligt . Verkligen trevligt . Mer sådant vore inte dumt .

Annars så har man bara jobbat , idag var sjunde dagen i rad , och har sju kvar . Visst låter det lockande . Det är inte mycket till liv man lever nu direkt . Men visst så har man ju ett val och det är väl samtidigt lika bra att jobba medans man kan . Men nu så har det blivit lite väl , men nästa vecka är ja ledig torsdag-söndag så det är inte dumt det . Men då ska man väl ta igen en del sömn och göra det som man aldrig hinner med . Träffa lite vänner och kanske någe trevligt .
Är ju dessutom valborg på torsdag , då blir det att fira och dricka lite och kanske grilla lite . Första gången för året kanske . Har inte bestämt än hur valborg ser ut ännu. Men nånting trevlig blir det allt .


Det här får räcka för idag , får se när det blir nästa gång man skriver . Men mina trogna läsare ni får inte glömma och läsa min blogg , vissligen är det inte allt för ,många men en del iaf :P

Enjoy ! :D

- Nya stor-bloggaren ?

Nä det kommer jag nog aldrig bli , men nu så har man införskaffat sig en ny data en bärbar. Det känns jätte bra med  en ny data , för den man hade har gjort sitt och var allmänt seg . Ni vet ju ni som suttit vid den nångång :P hehe ..
Nu kan man förflytta sig lite överallt i lägenheten ist för att sitta på en oskön stol . Ligga i sängen funkar oxå nu :P .. men måste få in nån skön sits eller någe sånt så ska det nog funka ;) hehe.
Passa på och köpa med en data väska så man kan ta med den på äventyr när man får tid  med det oxå . Och sen köpte ja en sladd som man kan koppla in datan i tv:en och använda den som skärm . Men lyckades inte få in den , får se om nån kunnig kan hjälpa mig :)

Idag så har man inte gjort så mycket , förutom att jobbat . Sov riktigt länge idag , fick nästan en chock när ja vaknade vid ett tiden . Nu så efter jobbat så håller man på  och tvättar . Inte alls skoj , men ett måste som sakt !

Ska väl ta och bege mig ner i tvättstugan nu :)

vi ses !




- onsdag.

Då har man vart i Norrköping i helgen och träffat en gammal kompis som man umgicks med mycket med när man var yngre .  Har haft det jätte bra där . Anledningen till att man var där var att han fått en liten flicka . Så man ville ju träffa den och självklart han och hans tjej :)
Åkte upp i lördas kväll och när man kom dit så blev det lite bärs och vin till 3 på natten .
Sen söndas var man inte så värst pigg då hans och hennes släkt skulle komma och äta och sen ha namngivelse.

Söndagen blev det oxå en del dricka , men efter tre dagars drickande så var man inte så pigg på kvällen . Men har haft det jätte bra och trevligt :)
I måndas så kom mamma och hämtade mig i Norrköping för att åka hem till henne i Linköping . Är över ett år sen hon flyttade dit , och man har ännu inte vart och hälsat på . Så nu var det dags kände man väl ! Var kul och se hur hon bodde och sen självklart träffa min katt ! :D
Vi var ute och fotade och hade det trevligt .
Nu är man hemma i örebro och nu får man återgå till allvaret och jobba och sånt som hör till :) Men har vart jätte skönt och vart ledig ett par dagar .

Idag så är man ledig, ska ta mig upp på stan sen senare idag och kolla lite . Ska möta upp madde som slutar vid halv 4 idag , sen så ska vi till netonnet och kolla ! Ska införskaffa mig en ny data ! :D 
Denna som jag har nu känns som den gjort sitt , så nu får det bli en bärbar !
Sen ska man försöka storhandla lite oxå , får passa på när man får hjälp och bära .

Nu så får det bli lite frukost och sen fixa till sig !


- Glad Påsk.

Idag är en bra dag för det är en festar fredag för linus ! Man känner sig väldigt taggad för ikväll . Men dum som man är så tänkte man inte på att systemet var stängt idag . Så man har försökt fixat alkohol hela dan men till slut så ordnade det sig , kvällen är räddad !

Egentligen var det tänkt att ta det lungt då man åker till Norrköping imorn , men blev tillfrågad på jobbet om man vill hänka på . Så varför inte ! Kan vara kul och träffas utanför jobbet oxå . :)

Idag så har man vart på stan en sväng med adde och kollat lite , skulel ha en present till han som ja åker till imorn som fått unge . Men hittade till slut en present . Sen blev det lite käk på stan och sen hem :) SÅÅÅNT härligt väder !

Idag så var man bjuden hem till ena mostern och käka påsk mat med släkten , men jag kände inte direkt för det . Kändes som det kvittade . Visst så skulle det vara kul och träffa mamma som åkt från linköping till dom idag . Men henne ska ja åka till på måndag över dan bara . Då man är i trakterna.

Nu blir det att fixa till sig för det sista för att bege sig upp på stan .


GLAD PÅSK ALLA ! :)


- Raaban & Recca - Pumpa Rumpa!



- lördag natt.

Japp , det är precis vad det är . Sitter här hemma och lyssnar på musik och kikar runt lite . Har jobbat nu ikväll , och det har vart en hel del . Trodde väl aldrig man skulle komma hem , vanligtvis så slutar man 11 men kom ifrån vid 12 istället . Känns som man sprungit runt överallt på jobbet . Helt smockat med folk har det vart . Var tillochmed folk som fick sova i konferans rummen på en extra säng då kan ni ju tänka er att det var fullt .
Sen så blev det riktigt bra med dricks och sånt tackar man inte nej till direkt. Fick 50 spänn av en snubbe bara sådär , eller han var så nöjd över en sån service som vi hade som han inte fått på något annat ställe så det är väl bara att tacka och ta imot !


Jag har så mycket funderingar som kretsar runt sommarn , hur det blir med allt och sådär . Det är ju som sakt inte bara att åka ifrån örebro och sen bara komma hem . man lämnar ALLT verkligen . Men samtidigt så älskar jag verkligen Gräsö , att bara komma ifrån och få koppla av på ett annat sätt . Bara kunna sätta sig vid vattnet på en klippa och drömma sig bort . Det är närmare än vad man tror tills ja åker . Tiden går fort !
Men det blir nog en bra sommar som jag ser fram imot oxå . Det gäller att göra så mycket som möjligt medans man kan .
Man kommer väl att komma hem i slutet på Augusti, men förhoppningsvis så kommer ja nog hem nångång över sommarn . Förra året var jag inte hemma något alls , men som tur så kom ju vissa vänner upp och hälsade på och ni är så välkommna igen och komma upp och partaja!

Är våren påväg nu ?
Det känns verkligen som den är på väg , och alla människor blir så mycket gladare och man känner sig själv så mycket gladare . Vad vädret kan göra med en egentligen .
Ihelgen nu så har man verkligen velat gjort något skoj och annorlunda , men då har man ju fått jobbat istället . Visst det är väl bra det oxå . Men nu så längtar man bara till lönen kommer så man kan hitta på något . Åka från Örebro gör så mycket . Var ju inte länge sen man lämnade örebro för en dag , bara sånt gör så mycket . 
Mitt liv har inte vart så händelserikt på sista tiden , känts som man stått på en och samma plats och trampat och inte gjort så mycket annat . Stora delen så har man bara jobbat . Men visst så har det hänt ett och annat oxå , och mer sånt gillar ja !

Imorn är man ledig , vilket bara blir en lugn slapp söndag ser det ut att bli . Men som sakt det visar sig . Kanske ut och bara se folk om det är fint väder .

Nästa vecka blir rätt lugn med jobb , har 4 dagar inplanerade och känner att det räcker . Man måste även ha ett liv förutom jobbet . Lite grejer är planerade och till helgen så åker ja upp till Norrköping till en vän som har fått barn så ja ska träffa han och hans kids . Och på söndag blir det lite ölande vilket ja ser fram imot :D

Tror det får räcka för idag nu . Enjoy !

- Vår väder.

Idag så har man fått känna av vårvädret !! Riktigt härligt har det vart , man har kunnat haft ballkongdörren öppen utan att frysa inne . Poppa massa musik och bara njuta av vädret :D Man blir så possitiv när solen kommer fram . Bara hoppas det håller sig för nu vill man verkligen inte ha mer snö .

Idag så var man uppe med tuppen vid 5 i morse för att börja 6 på Willys för inventering, och självklart åker man på massa plock som man ska räkna en och en och varje sort ska räknas försig . Men det gick bra det . Blev kvar längre för att hjälpa till med och plocka ut massa varor eftersom det blev försenat med det eftersom vi inventerade . När man är på jobbet så går det lika bra att vara kvar längre .

Sen åkte ja bara hem och fixade lite här och där så nu är ja nöjd för en stund . La mig även i soffan för att kolla lite tv men är livsfarligt att lägga sig för där somnade ja som en stock . Men nu så är man vaken och funderar på vad man ska hitta på .

Kom hem idag och kollade posten och där så hade skattedeklarationen kommit och jag får tillbaka detta år, så det känns jätte bra . Förra året åkte ja på och betala tillbaka. Blev väl inte allt för mycket som ja ska få tillbaka som vissa andra ! :P
Men jag är nöjd med mina 1728 kr som kommer sen ! Men förra året så betalade jag massa extra i skatt för jag visste att jag skulle få betala tillbaka annars , eftersom man har fler en en inkomst så blir det inte rätt draget .

Undra vad man ska hitta på för pengarna då ? Blir kanske att spara till någe skoj .

Nu i flera dagar så har ja suttit och kollat på en ny dator , en bärbar . Min som jag har är väl inte den allra bästa direkt måste ja väl påstå! Blir så himla sugen på att köpa en , men som det ser ut så blir det nog en ny data när man fått lön . För den här månaden får jag ut tillräckligt så jag har råd . Har fastnat för en :D
Får se om ja slänger ut mitt databord då och får lite mer space i lyan . OCh sen att ja kopplar in den nya i tv:en så kan man sitta skönt i soffan .

Till helgen händer inte direkt så mycket förutom jobb bara , skulle vara skoj och hitta på någe och festa eller någe sånt . Men får bli jobb.
Men därimot nästa helg så åker jag till Norrköping på lördag eller söndagen och är kvar till måndagen . :) Linus lämnar örebro ! :D Då på söndagen blir det lite partaj ! :D

Nu får det räcka för idag !

Bjuder på en gammal bild eller gammal är den inte men inte nytagen heller :P



RSS 2.0