- Bus eller Godis?

Vad väljer du ? Bus eller godis ? ;)

Snart är det halloween , och jag är ledig till helgen !!! :D
Har nu jobbat 3 helger på rad så det är verkligen dags att vara ledig när alla andra är lediga , och jag hoppas på en bra helg . Jobbar nu imorgon till stängning i affärn . Sen är jag ledig lördag och söndag ! Lördagen blir en grym lördag med massa alkohol. Behövs fyllas på med lite god dryck ;)

Så skönt att vara ledig idag , men blir en lugn dag bara med lite nödvändigheter som tex tvätta , diska och städa lite . Får se hur det blir ikväll :)


Nu är det inte långt kvar tills man blir 23 år , och det känns inget speciellt direkt . Och familj och vänner har börjat fråga vad man önskar sig ! Men vad ska man önska sig ? När man vet att man inte kan få det man allra helst  vill ha ! Att få ha sin familj nära sig . Det önska man sig allra helst . Men sånt som inte går att önska !
Har alltid haft svårt med presenter när man fyllt . Brukar oftast bli att man önskar sig pengar eller något litet . Behöver inte vara något stort utan jag känner att det är tanken som räknas .

Nu ska jag återgå till tvätten !







- Ny kamera !

Nu var det ett tag sen man skrev här , tiden att skriva finns inte känns det som .

Igår så var man ut till Marieberg köpcentrum för att kolla ut en kamera som jag velat haft länge . Så igår bestämde jag mig för att det var dags för en ny kamera !! Kom hem med en systemkamera :D :D  Har alltid tyckt det vart kul med kort , och den digitalkameran jag har har följt mig många år på många olika konstigheter . Och skillnaden med systemkamera är att det blir 1000 ggr bättre bilder .

Så nu gäller det bara att lära sig hur den fungerar och få ut det mesta av den !!


Annars med mig så är allt bara bra , rullar på en hel del med jobb också ! Har sex dagars arbetande framför mig nu . Så man behöver inte vara orolig vad man ska göra om dagarna !





- obalans

Fredagen blev inte så lyckad som man ville . Var riktigt taggad för en toppen kväll . Till en början så började vi hemma hos mig och snacka och hade det trevligt . Senare på kvällen så stack vi vidare till en annan och fortsatte förfestandet . Sen vid 12 så tog vi oss taxi upp på stan för en utgång . Där visade sig att inte alla kom in . men då var man redan inne . Men jag tänkte inte gå ut utan ville vara kvar inne .

Väl där inne så vet jag inte vad det var med mig , men det kändes som en del känslor kom ifatt en själv och man tänkte en del . Men det är inte ofta man känner sig nedstämd men denna kväll kändes allt så fel .
Men man kan inte alltid vara den glada linus , alla har sina stunder .

Annars så har helgen vart bra . Igår så sov man till sen eftermiddag och på kvällen så var man iväg och hälsade på en polare som flyttat ihop med sin flickvän . Och snart ska dom ha barn .

Idag så har man bara jobbat och nu sitter man bara och kikar på TV . Ska väl försöka lägga sig i tid för engångs skull .

Ny vecka imorgon .

tjo!


- Äntligen helg =D

Nu ikväll kör vi ... Blir party för hela slanten ikväll . Är egentligen helt slut . Men en dusch får en att komma igång och sen sitter man där med första ölen i handen så är man som ny människa !!

Jobbat nu på dan , skulle vart ledig idag . Men så blev det inte . Men är man snäll så klart man ställer upp när det krisar sig . 

Kvällen kommer börja hemma hos mig, sen blir det vidare och som det ser ut så blir det en utgång också ! Vill ut och träffa folk .


Linus är laddad !!

 

 


RSS 2.0