Helgens bravader.

Då var det söndag, och jag håller på och tvättar.. inge vidare skoj , men jag tvättar med adde så det är lite roligare iaf . Så tråkigt att tvätta själv .

Helgen är snart slut oxå , tänkte ja skulle skriva lite om vad som hänt .

Fredas så blev det en sväng med Hanna och adde till västerås för att följa med hanna till Hööks , hon skulle köpa lite hästgrejjer . Var lite roligt där inne , fanns så mkt konstiga saker och sen så hittade jag och adde hästpiskorna och piskade varandra . Lagom ont man tycker nästan synd om hästarna :P
Sen så var vi iväg och käkade , lite halv roligt sådär:P .. adde spotta ut maten så det lät "splash" :P han tyckte hannas kött såg så konstigt ut så han spottade ut det bara .
Sen senare på kvällen så vart med lite partajj här hemma med lite folk :) .. Var riktigt gott med öl , känns som det var evigheter sen man drack men det är det ju nästan . Vart rätt bra onykter , men men det är smällar man får ta :)
Sen på lördagmorgonen så skulle hanna till jobbet , så då pep hennes mobil vid åtta så då var det bara att vakna . Skiiit trött och ont i huvudet . =//

Sen senare på lördagen så åkte jag och linea hem till hennes pappa för att sen ta med hennes syster och hennes kompis till Lek & bus landet . Det blev rätt skoj sen när man börja känna sig som människa och "lekte" i lekborgen och hopppa studsmatta , så man blev som på barn på nytt :P
På kvällen så blev det lite mat med kräftor riktigt gott faktiskt :) .. sen blev det bara lungt och mys :)


idag så har det inte hänt så värst mkt , var rätt seg i morse . Blir väl bara att tvätta färdigt och tv ikväll !

Imorn så ska man till jobbet nån timme på möte , annars så jobbar jag inte förs i helgen . Så det är rätt skönt . Längtar lite tills på torsdag då jag och linea ska upp till sthlm för att fira 1 års dagen på hotell :) ska bli mys det ! :D

ska ner i tvättstugan nu , men vi höres ! :)


                                                              


onsdag.

Lika fint väder idag oxå , nu hoppas man bara på att sommarn är på väg . Hoppas det här vädret håller i sig till helgen..:)  För på fredag blir det utgång , kan vara sköönt att sitta ute och ta lite öl . Ska nog ut till frimis på fredag toppen om det är skönt väder och kunna sitta ute med en kall öl :)

Idag så har man vart duktig och gått runt skogen , fick med mig madde en sväng ut . Ska iväg och jobba ikväll oxå , känns inte så lockande . Ska ha hand om en middag , ska servera Halmstad BK som bor på hotellet . Dom ska spela mot Örebro imorn .
Hanna ville att jag skulle ta deras autografer :P men tror inte det blir så :P heheh ..

Den här veckan så hoppas jag på att få mitt schema för sommarn ute på Gräsö , snackade med dom i måndas så dom satt och gjorde schema för sommarn , så man vet på ett ungefär hur man kommer jobba om man kommer hem någe till örebro nått iaf .


Ska nog ta och hoppa in i duschen och göra sig iordning för jobbet . vi höres !


sol sol sol.

Faan vilket väder ;D

Vart ute i princip hela dan idag , började med att jag var till AMS i morse vid halv 11 , var där en halv timme för att uppdatera handlingsplanen . Sen så blev det en sväng till lineas praktik och hälsade på ;) Sen så tänkte jag åka hem , men blev att jag åkte hem till markus och drack kaffe :P  sen så stack vi upp på stan och kollade runt och satte oss sen vid slottet nästan och kolla på folk och sola och njööt av solen ;D haha .. riktigt kalas väder ..

nu så är man hemma igen . funderar på att dra fram dammsugarn och städa lite , känns som dammråttorna snart anfaller än . Nedå , så illa är det inte riktigt men inte långt ifrån. Och snart så kommer Linea hem hit , får se om jag får med mig henne på en runda runt skogen , man får passa på och  vara ute nu . :)


buspojkarna på bilden ..  ;  )



image3


söndag.

Faan vilket härligt väder det vart idag , det är nästan så man kan gå i kort byxor och t- shirt bara . Det är sånt här väder det ska vara nu. Man blir så mkt gladare på någe sätt och det är väl bara positivt :)

Har jobbat i dag oxå , imorse ville ja verkligen inte gå upp . FYYFAAN så trött man var .  Men dagen har gått bra på jobbet iaf så det är skönt det .

Nu så längtar jag faktiskt till nästa helg , för då ska man festa och det var ju snart en månad sen sist så det behövs fylla på men massa kall öl :D

Ikväll så ska man iväg och bowla lite , ska bli skoj det . Men sen senare ikväll vid 9:e så ska man tvätta oxå , men det lockar inte direkt så mkt . Känns som man tvättar förjämnan , men det är mest arbetskläderna man måste tvätta så då blir det lite ofta än vad man igentligen behöver .

Imorn så blir det upp skaplit tidigt oxå , och iväg upp till stan en stund . Ska förbi AMS och förnya min handlingsplan för dom , lika bra att göra det nu så slipper man göra det i sommar när man inte är hemma någe .

vill ha sommar nu !

får se vad man ska hitta på annars i veckan , ska till jobbet på tisdag iaf och jobba lite och sen ska vi ha brandutbildning , men annars så jobbar jag inget mer i veckan så det är rätt skönt men skulle behöva jobba för det har inte blivit så mkt jobbande den här månaden .

men men ... ska ta och hoppa in i en dusch nu och sen försöka äta nånting, men vad ? :S hmm..

byebye

en dag på stan.

dagen börja med att man jobbade mellan 10-14 , var sjukt trött när klockan ringde i morse vid halv 9 orkade man knappt gå upp kändes det som . Men det var bara att sätta sig upp för att komma ur sängen . Somnade inte förs vid 1 i natt . så det blev inte allt för många timmar som man oftast är van vid att sova om nätterna..=P

sen blev det en sväng på stan , mötte upp älsklingen på stan och gick till mc donalds för lite mat . Sen så kollade man runt på stan , kul när man hittar saker . så det vart lite grejer..:) .. Madde kom även upp på stan och  var med på stan .

Sen när man åkte hem så blev det en sväng hem till markus och hälsade på . Där satt han och hans nya flickvän och groggade lite , man blev ju bra sugen på att dricka oxå . Men icke det blir det inget i helgen , tyvärr !  Blir att jobba hela helgen nu , så det är tidiga mornar som gäller . Jobbar frukost men det är skaplit lugn helg .
Men nästa helg så är jag ledig hela helgen så då blir det partaaaj som gäller och jag längtar . Man blir ju riktigt sugen nu när våren/sommar är på väg . Vart sånt härligt väder nu dom senaste dagarna så man blir ju sugen på en iskall öl på nån uteservering :)

dags för att göra sig i ordning kanske och lägga sig och kolla på tv .

Trevlig helg !


 


Detta blev det som jag hittade :)


 


blogg-linus.

Detta är mitt nya projekt att börja skriva blogg , jag har inte vart så mkt för att skriva blogg såhär men det kanske är värt ett försök och se om man gillart och kanske får lite respons från läsarna .
Snart är det dags för att åka iväg och jobba , känner inte direkt för att jobba ikväll när vi har massa middagar och så . Men allting går bara man vill .
På förmiddagen så har man vart och klippt sig , tyckte verkligen att det behövdes. Såg ut som faan i huvudet , men resultatet vart väl mkt bättre iaf .Bokade även tid för ny klipp tid och sen för slingor . Vart inte så mkt färg kvar nu när man klippte sig . En uppfräschning till sommarn behövs :P :P
näe ni , nu så måste jag fixa till mig innan det är dags och hoppa upp på cykeln och åka till jobbet !
vi ses !
image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0