en dag på stan.

dagen börja med att man jobbade mellan 10-14 , var sjukt trött när klockan ringde i morse vid halv 9 orkade man knappt gå upp kändes det som . Men det var bara att sätta sig upp för att komma ur sängen . Somnade inte förs vid 1 i natt . så det blev inte allt för många timmar som man oftast är van vid att sova om nätterna..=P

sen blev det en sväng på stan , mötte upp älsklingen på stan och gick till mc donalds för lite mat . Sen så kollade man runt på stan , kul när man hittar saker . så det vart lite grejer..:) .. Madde kom även upp på stan och  var med på stan .

Sen när man åkte hem så blev det en sväng hem till markus och hälsade på . Där satt han och hans nya flickvän och groggade lite , man blev ju bra sugen på att dricka oxå . Men icke det blir det inget i helgen , tyvärr !  Blir att jobba hela helgen nu , så det är tidiga mornar som gäller . Jobbar frukost men det är skaplit lugn helg .
Men nästa helg så är jag ledig hela helgen så då blir det partaaaj som gäller och jag längtar . Man blir ju riktigt sugen nu när våren/sommar är på väg . Vart sånt härligt väder nu dom senaste dagarna så man blir ju sugen på en iskall öl på nån uteservering :)

dags för att göra sig i ordning kanske och lägga sig och kolla på tv .

Trevlig helg !


 


Detta blev det som jag hittade :)


 


Kommentarer
Postat av: Katta

Bra att du också börjat blogga! :)

2008-04-19 @ 11:12:02
URL: http://meanballerina.blogg.se

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0