- räven.



Var ute med en kompis här i uppsala trakten och helt plötsligt kom det en räv fram och verkade inte rädd alls heller . Lite häftigt att vara en räv så nära .


- min lilla roadtrip.

NU så är det äntligen dags att åka ut för första gången för i år till Gräsö , och det känns verkligen jätte bra att få komma ut dit igen . Det är verkligen en frihets känsla att få komma ut dit . Att just få komma ut vid vattnet och få jobba och träffa så mycket olika människor . Man trivs verkligen som fisken i vattnet . Nu blir det fyra dagars jobb där ute och sen så kommer man hem  till örebro på söndag eller måndag . Får se vilken  dag det blir.

Det är nu mindre än en månad till man är där ute på heltid över sommarn , känns som man har en del saker man vill göra innan man åker helt.  Umgås med vännerna så mycket som möjligt och festa lite .

En personal fest står på tur också  innan man åker som man ser framimot , Kul och få gå på personalfesten med Willys .  Verkar vara ett glatt gäng som är törstiga .

 Ikväll blir det bara att umgås med familjen , och sen ge dom sina presenter  som dom inte fått ännu .  Sen bär det av tidigt imorgon ut till  gräsö . Ska bli kul och se vilket gäng man ska få jobba med också . Hoppas det är ett bra gäng som man kan ha kul med också .

Datan är självklart med ut till Gräsö , kanske blir några fler inlägg därifrån .


Ha det bra!

Ses!


- helgen över.

Då var det söndag och nu är helgen över . Helgen har gått riktigt fort . Har jobbat vilket kanske inte är så nytt för er . Igår så blev det lite dricka här hemma hos mig med några kompisar . Men sen senare så blev det taxi upp på stan och sen till Frimis . Var riktigt mycket folk ute igår och så träffade man en del folk som man känner . Var riktigt länge sen man var på frimis , så det var kul !

Idag när man vaknade så kände man sig lagom pigg sådär , men var bara att fixa sig för att åka ut till mariberg och kolla på presenter till pappa och lillebrors mamma och sen så skulle ja försöka hitta något till lillebror oxå . Men så svårt att hitta saker till honom . Ska åka upp till uppsala på tisdag och det var ju ett tag sen man var där , tror det var vid jul nångång . Så nu är det dags .
Sen på onsdag så ska man ut till gräsö för att jobba där ons-lördag och se vilka man ska jobba med i sommar. Kommer bli riktigt bra det här :D

Nu så blir det en sväng ner till tvättstugan och hämta tvätten och sen blir det sängen och lite tv :)



- Bakis gånger två.

Lyckad valborg med grilling och massa alkohol . Började kvällen ute i mosås hemma hos hanna . Kom ut dit vid 7 tiden och började grilla på en gång . Grillmästarn fick bli jag :) så gott med grillat och första gången för i år man äter det . Blev riktigt bra :D
Satte hos hanna och förfestade rätt kraftigt . Sen så tog vi oss en taxi in till stan vid 12 tiden och gick till Pitchers för att snacka och umgås och festa lite mer . Drack mig en öl där men det fick räcka .Men sen så blev man bjuden på en öl . Och full som man var så tacka man inte och blev tydligen ingen glada miner över det . Men vad gör man ?
Gick sen därifrån för att gå hem , blev lite irreterande miner men hoppas det inte blev allt för mycket .
Träffade även en gammal klass kompis som kom förbi på pitchers och snackade lite :)

Idag så har man verkligen känt att man festade igår , huvuvärken var inte att leka med och sååå seg man vart idag bara .
nu ikväll så kom madde förbi och pratat om gårdagen , oj oj  säger ja bara !
Har även lagat lite mat , fick bli pitabröd med sallad och kyckling . Blev riktigt gott !
Nu så blir det bara lungt framför datan och tidigt i säng kanske ..


här kommer lite bilder för dom nyfikna ! :)

          

RSS 2.0