- min lilla roadtrip.

NU så är det äntligen dags att åka ut för första gången för i år till Gräsö , och det känns verkligen jätte bra att få komma ut dit igen . Det är verkligen en frihets känsla att få komma ut dit . Att just få komma ut vid vattnet och få jobba och träffa så mycket olika människor . Man trivs verkligen som fisken i vattnet . Nu blir det fyra dagars jobb där ute och sen så kommer man hem  till örebro på söndag eller måndag . Får se vilken  dag det blir.

Det är nu mindre än en månad till man är där ute på heltid över sommarn , känns som man har en del saker man vill göra innan man åker helt.  Umgås med vännerna så mycket som möjligt och festa lite .

En personal fest står på tur också  innan man åker som man ser framimot , Kul och få gå på personalfesten med Willys .  Verkar vara ett glatt gäng som är törstiga .

 Ikväll blir det bara att umgås med familjen , och sen ge dom sina presenter  som dom inte fått ännu .  Sen bär det av tidigt imorgon ut till  gräsö . Ska bli kul och se vilket gäng man ska få jobba med också . Hoppas det är ett bra gäng som man kan ha kul med också .

Datan är självklart med ut till Gräsö , kanske blir några fler inlägg därifrån .


Ha det bra!

Ses!


Kommentarer
Postat av: hannipie

haha, detta var ett sånthär inlägg som vi måste sitta ner och jag får läsa för oss :D haha! ses!

2009-05-20 @ 00:03:33
URL: http://speltid.blogg.se/

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0