- uppsala

Då har man landat hemma hos systern min :) Blir en kort visstelse här i uppsala . Åker redan hem imorgon igen . Så kul att få träffa syrran igen . Blir inte allt för ofta man ses nuförtiden . Måste ändra på det syster, visst ? :D

Åkte hit främst för att hälsa på en vän som vart med om en olycka i thailand men blev hemskickad pga skadorna . Så jag vill finnas där och få träffa henne .

Resan hit gick jätte bra , brukar bli rätt segt att åka hit men det gick snabbt idag :)

ska inte vara allt för osocial mot syrran nu ..

Vi ses !

- nya saker till lägenheten.

Idag har man vart i full gång sen i morse . Började att man var iväg och klippte sig . Efter det så var det att möta upp madde på stan för att åka hem till hennes mormor och morfar för att låna deras bil . Efter det var det upp på stan och kika lite efter saker . Men hittade inget där . Blev sen till möbelhandlarn och beställde ett bord och köpte två tavlor där :) Sen vidare efter det ut till IKEA och köpte en vas och 2 pilbuntar . Jag är nöjd över köpen .

Sen blev det jobb !



Ikea:
Vas 349 :-
pilbunt 89:-
mindre pilbunt 59:-

Möbelhandlarn:
Tavlorna 500:- styck
Bordet 1190:-

Totalt 2687 kr fattigare !!


- American history X

Ligger här i soffan med datan brevid  och väntar på att klockan ska bli 22.00 .  Då är det en bra film på TV som man ska ligga och glo på . Har sett American history X flera gånger förut . Det är en riktigt bra film .

Imorse var det bra segt att gå upp när mobilen börja låta . Ville verkligen inte gå upp . Men för att göra det lättast för mig att gå upp tidigt är att slå på MTV och hoppas det är någe bra musik så man kommer igång ! Låter kanske knäppt men så gör jag för att komma upp =P




- lång dag!

Blev en lång dag på jobbet idag. Och det var löning och allt så det var fullt upp hela dan . Blir inte långvarigt för min del ikväll , ska ta och fixa mig för att lägga mig och upp och jobba tidigt imorgon  . Blir endast en jobb helg för min del . Alla andra verkar vara ute och roa sig och ha kul . Jag får vänta till nästa helg istället . För då är jag laddad till MAX !

Färgen i ansiktet hade lagt sig rätt bra idag , så det var skönt . Inge kul och jobba och se ut som en tomat !! Men det första ena kollegan sa idag när man börja var " har du solat linus ? " ha ha !! 

På jobbet så får man höra massa kul ibland  men samtidigt massa skit . Men idag fick man höra " åååh, vad fint namn du har" , jadu , vad ska man säga om det ? TACK !  Och sen av en annan vilken bra service det var när man satt där i kassan . JAG SKÖTER MITT JOBB  skulle man sagt . Aja !!
Det roligaste är nästan är att man har en "stalkers" efter sig på jobbet där . En medelålders kvinna som ropar mitt namn (högt) varje gång hon kommer in i butiken och ska prata hela tiden och ska fråga hela tiden när jag jobbar nästa gång . Hon vill kramas , men det är man inte så sugen på . Jobbar jag inte så frågar hon dom andra när dom vet när jag jobbar . SJUKT !

Nu får det bli sängen !

work imorgon 08.50 - 17.10 !!


- städarn.

Vart i full fart hela dan , börja med imorse vid 11. Då blev det en vända ute i skogen med Adde och Madde . Gick runt skogen och sprang lite . Men min kondis är inte den bästa direkt . Skönt bara att komma ut i skogen och snacka lite . Vidare efter det så gick vi alla iväg och blev grillade i solariumet . Nu ikväll så ser man verkligen att man hade på ansikts kanonen för mycket . Hoppas bara att det lägger sig tills imorgon då man ska jobba . Inge vidare att se ut som en tomat i ansiktet !!

Väl hemma sen så tog man tag i och stor städade . Så nu är man nöjd med städningen . Inge vidare kul att städa , men jag gillar inte när det ser allt för jävligt ut . Jag vill ha rent runt omkring mig . Nu kan man lägga sig med rent samvete sen =P


Efter städningen vankades det lite mat , har blivit mycket bättre på att laga mat nu (kycklingfile & couscous med salsasås). Annars har det blivit mycket käkande ute för min del . Men det är bättre med lagad mat än massa skit som man stoppar i sig annars. Och dessutom sparar man en del pengar som man kan göra någe annat för . Smart va ? !!


Har tänkt att göra om lite i min lya , och jag ser fram emot det . Vill få ordning på riktigt nångång . Och nu har jag nya planer . Ska ta och sälja mitt databord som jag inte har någon nytta av längre . Blir jag inte av med det så får man ta och slänga det . Sen så blir det att köpa ett sidebord i samma serie som jag har . Sen ska jag försöka göra något kul i ena sidan av rummet . Blir att köpa lite tavlor som man ska få upp på väggarna också .
Vi får se hur det blir med allt ! Förhoppningsvis så blir det en runda på måndag och köpa massa saker!! KUL KUL !


Nu ska jag fortsätta att kolla på IDOL och sen blir det LYXFÄLLAN !


 


- linus ågren


Där har ni mig !


- 2 månader .

Idag är det två månader tills man fyller år. Så om två månader blir man hela 23 år gammal . Känns som man längtar . Vilket man inte gör direkt så . Det var mer viktigare när man var yngre . Nu blir man ändå bara äldre .

Det där med födelsedagar känns lite sådär .

Idag blir det att jobba , blev väckt här för ett tag sen från jobbet . En som är sjuk . Så jag tacka ja . Så ska snart bege mig till jobbet och jobbar ett par timmar . Rätt skönt att köra 12-19 idag !

Blir mer uppdatering senare !

Trevlig dag !


- Hiss eller Diss ?

Då har man fått lite hjälp med min blogg. Tackar maja för hjälpen med en länk till hennes sida , och sen ska jag bjuda henne på bärs nångång ute ;)

Så vad tycks om den nya designen ?


Nu blir det sängen !


Sweeet dreams !


- linus@slapp!

Idag blev det nästan lika lugnt som igår .... Vet inte vad det är , men man är så jävla slapp av sig .

Har inte gjort så himla mycket idag heller , förutom att man vart utanför dörrarna och vart iväg och solat en sväng . Skulle ut och gå runt skogen med madde , men så blev det inte heller . Blev hem istället och fixa lite mat och nu så ligger man bara hemma och kollar på tv . 
När man väl är igång då gör man massa , men så fort man är ledig då blir man bara så slapp av sig . Man har inte den motivationen att vilja göra något . Men det får man se till att ändra på !!!

Har funderat ett tag på att börja träna igen som man gjorde för 1-2 år sen . Men vad hände med det ? !
Man var duktig till en början , men sen så sket man nästan i det . Men jag skulle verkligen vilja börja träna igen och komma i bättre form .
Man är ju inte helt nöjd över hur man ser ut , det är något man skulle vilja göra något åt . Så varför inte börja träna igen ? . Skärpning från min sida !!

Nästa vecka ser det ut att bli en lite resa till uppsala över dagen eller om man blir kvar en dag till , men får se om det går som det ska . Men hoppas på det bästa .

Nu blir det att återgå till tv:en !!

 

 


- slapp söndag.

Idag blev det verkligen en slapp dag...  Skulle egentligen ha jobbat , men så ringde dom 2 timmar innan ja skulle börja och sa att dom hade planerat fel i schemat . Så då fick man vara hemma istället . För mig så gjorde det faktiskt inte så mycket . Men det var ju nästan 1000 spänn man förlora på det . Men vad gör det ?  Har jobbat rätt bra den här månaden så .

Har verkligen inte gjort mycket alls idag . Plockat undan lite och suttit här vid datan och kolla på tv, det har  min dag bestått av .
Och nu så är man ledig 3 dagar , riktigt skönt om man får säga det !

Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda .


Nu så får det bli att ta en dusch och sen lägga sig framför tv och glo lite !

Bjuder på en gammal bild på mig ;)



- en lugn lörda kväll.

Nu så har man precis kommit hem efter en dag på jobbet. Har rullat på hela dagen . Men lite trist att stänga på kvällarna . Men hellre det att jag är i affärn och jobbar än om jag skulle vart hotellet får då hade man inte slutat än på ett tag . Så så sätt så är affärn mycket bättre . Och nu när har man dubbelt så mycket i lön på helgerna . Och man ska inte ens tala om lönen på hotellet med den ruttna OB-tillägget .

Nu har man laddat upp med en kall cola och chips med cheddar dip . Riktigt mums det . Blir lite data och sen får det bli lite tv , får se om det finns något att kolla på bara .


Min syster vill så gärna bli länkad till sin blogg så här kommer en länk: Lina  <---  TRYCK !!
Hon är en person som jag alltid kommer stå nära , vi har något speciellt . Visst vi är syskon men vi kan prata med varandra om ALLT verkligen . Saknar henne ! Går långt mellan varven innan vi träffas . MISS YOU SYSTER !


Nu ska ja återgå till chips och colan !

Enjoy !!!

- bärs ?

Jag vet inte riktigt vad ja ska göra ikväll , Adde och några vill att jag ska komma till honom för några öl . Det är ju ändå fredag så varför ska man sitta hemma då för ? 
Börjar ju inte förs vid 2 imorgon så det ska ju vara lungt med ett par öl :) Och det vore ju gott dessutom :P

Idag på jobbet så var det en del att göra , och man blir inte klok på människor egentligen. Men det är bara att stå ut hur folk beter sig , men men !

Nu börjar det bli höst känns det som , på kvällarna är det kallt och på mornarna är det kallt . Jag hoppas på en bra vinter och inte massa slask och skit .


Äsch , nu går jag till Adde istället :)

ha en trevlig fredag !




- fredag

Då gick man upp för en stund sen . Känner mig rätt död just nu . Men ska ta och hoppa in i duschen för att göra mig iordning för jobbet . Idag blir det säkert en del på jobbet men då går tiden rätt fort ändå .
Jobbar 13.00 - 20.15 .

Vet ännu inte hur det blir ikväll , just nu orkar ja inte . Men kanske hinner ändra sig :)

Nu blir det en dusch !


tjo!


- Tacos + Idol!

Ikväll så blev det lugnt hemma med idol och tacos . Länge sen man åt tacos , och varit sugen på det jätte länge . Så idag var det dags :) Så nu är man proppmätt och ska göra sig iordning för sängen och se fram emot helgen då det blir jobb hela helgen . Kanske inte det roligaste men ibland måste man .

Fick sms nyss nästan om en utgång imorgon , får se hur det blir med det ! Är ju rätt sugen på att gå ut , men vet inte om det är värt det att gå ut och sen jobba och känna sig seg och bakis . Och ska man ut så vet man att det inte  blir lugnt utan man är ju rätt törstig av sig . Visar sig om det vankas en utgång !!

Visst ser det gott ut ?


- Nytt bloggutseende ?

Vad tycker ni om ett nytt utseende på min blogg ?

Men sen är det ju så att man inte är riktigt så haj på att fixa det , så min fråga är om någon är duktig och är sugen på att fixa ett nytt utseende på min blogg ? SNÄLLA NÅGON?

Skriv en kommentar eller ta kontakt med mig på msn .

 

Nu har man fått tillbaka lusten att skriva blogg, vet att jag vart urusel på att skriva på sistonde. Men nu så har man lite mer tid och lust . Men det visar sig hur länge man kommer skriva.

Idag så har man vart uppe på stan en sväng med Andreas och vart in på systemet . Sen blev det en sväng förbi jobbet och inhandla lite . Igår så hade vi ett rånförsök på jobbet , vilket inte var så kul för den utsatta. Vet inte själv hur jag skulle reagera om man skulle bli utsatt . Allt gick bra och han kom inte över några pengar och han åkte dit rätt snabbt efter .

Nu blir det rätt lugnt bara hemma , får se om man ska fixa lite här hemma bara och invänta tills ikväll då det är IDOL ! Vilka människor egentligen som ställer upp . Nästan så man skäms över hur dåliga vissa är . Men det är bra TV iallafall .

Nu ska man försöka få i sig lite mat och se vad som händer sen !

 

Cya !

 


- Vad vill man göra...

... av sitt liv ? Det är frågan det .
Jag har länge funderat vad man vill göra av sitt liv . Visserligen har man det rätt bra nu som man har det . Men många frågor som dyker upp ibland . Ska man bo kvar i stan ? Ska man byta jobb och försöka hitta ett heltids jobb ?

Jag är nöjd över mina jobb som jag har , men att jobba som extra är inte alltid kul . Att aldrig veta riktigt hur man jobbar . Att inte kunna planera sin fritid som man skulle kunnat gjort om man  haft ett heltids jobb . Men jag är rätt fri så att kunna välja om jag vill jobba eller inte . Men man måste ju jobba för att kunna leva ett liv och kunna betala räkningar osv. Visserligen har jag knappt aldrig haft svårt att försörja mig på något sett . Jag är glad att jag har ett arbete nu i detta läge med ekonomin. Men jag har alltid i stort sett haft ett arbete att gå till sen man slutade skolan . Jag trivs att arbeta och känna att jag kan unna mig saker som jag gjort nytta för .

Men jag kommer inte föralltid vara kvar i örebro, det är en sak som är säker.
Vad finns kvar att hämta här ?  Jag vill få mer erfarenheter och vill ha lite mer luft under "vingarna" och göra nånting annat än att bo här i örebro .
Man har ju bott här sen första klass och nu vill man vidare. Det kommer inte bara ske över en natt att man flyttar . Det är ju en del som ska ordnas och sådär . Man ska veta att man har ett jobb och en ekonomi , och inte bara flyttar och sen står man där utan pengar . Jag är inte den som vill leva snålt!


Till något annat, sista veckorna så har man inte vart sig själv helt och hållet . Utan man har känt sig trött och lite hängig sådär . Vet inte vad det beror på . Men tror att kroppen känner efter att den behöver ledigt efter sommaren . En riktig semester är något som man skulle vilja ha . Vet inte när man bara kunde koppla av med en semester . Det har bara vart jobb nu senaste 2 åren . Men får se om man planerar något till hösten/vintern . Det gäller bara att få med någon.










- klockrent.


- Galen helg !

Nu börjar man känna sig som en människa igen . I fredas så började det med att man och firade andreas som hade fyllt . Blev en del dricka och en del folk :) Planerna var att gå ut men slutade att vi var kvar hos honom hela kvällen . Lördagen var man lagom seg , men det var bara att packa för en resa till Stockholm till Andreas som man har jobbat med i sommar . Var uppe vid 9 tiden på kvällen . Då började en galen kväll igen med en massa dricka . Blev en utgång där och man kom i säng vid 5 på morgonen . Riktigt kul och få komma iväg lite och festa och träffa lite nytt folk . Söndagen så var man uppe vid halv 11 . Då blev det bara att fixa sig för att bege sig in till centralstationen för att möta upp gänget som man jobbat med .

Det vankade en personalfest på kryssning ! Hur jävla kul som helst . GALEN!!! Kom på färjan och då blev det att fixa sig för att mötas upp i sviten på färjan . Där vi började med champagne . Sen blev det en riktigt trevlig middag med massa gott . Efter det så blev det Taxfreen för att inhandla alkohol och lite presenter till våran arbetsgivare . Hon blev överlycklig och jätte glad över det vi köpte . Kvällen slutade tidig morgon . Innan vi gick och la oss så blev det champagnefrukost . Sen blev det 2-3 timmars sömn innan man vaknade till liv .

Igår när man anlände till Stockholm så blev det ett sista farväl av alla som var med . Kändes tråkigt men vi kommer att försöka dra ihop något och träffas :) Iallafall i november när jag fyller så kommer dom flesta upp och ska fira mig ! Något som man längtar till redan :)

Kom hem igår kväll och slängde mig i säng , för man var lagom slut efter denna helg !  

Imorgon så drar det igång med arbete igen ! Men jobbar endast tre dagar denna vecka , och ledig i helgen igen . Och på lördag blir det Linköping för min del för att fira mamma som fyllde i augusti :) Få komma upp och hälsa på henne känns toppen ! Miss henne! :)

Bjuder på några bilder från helgen :




RSS 2.0