- Galen helg !

Nu börjar man känna sig som en människa igen . I fredas så började det med att man och firade andreas som hade fyllt . Blev en del dricka och en del folk :) Planerna var att gå ut men slutade att vi var kvar hos honom hela kvällen . Lördagen var man lagom seg , men det var bara att packa för en resa till Stockholm till Andreas som man har jobbat med i sommar . Var uppe vid 9 tiden på kvällen . Då började en galen kväll igen med en massa dricka . Blev en utgång där och man kom i säng vid 5 på morgonen . Riktigt kul och få komma iväg lite och festa och träffa lite nytt folk . Söndagen så var man uppe vid halv 11 . Då blev det bara att fixa sig för att bege sig in till centralstationen för att möta upp gänget som man jobbat med .

Det vankade en personalfest på kryssning ! Hur jävla kul som helst . GALEN!!! Kom på färjan och då blev det att fixa sig för att mötas upp i sviten på färjan . Där vi började med champagne . Sen blev det en riktigt trevlig middag med massa gott . Efter det så blev det Taxfreen för att inhandla alkohol och lite presenter till våran arbetsgivare . Hon blev överlycklig och jätte glad över det vi köpte . Kvällen slutade tidig morgon . Innan vi gick och la oss så blev det champagnefrukost . Sen blev det 2-3 timmars sömn innan man vaknade till liv .

Igår när man anlände till Stockholm så blev det ett sista farväl av alla som var med . Kändes tråkigt men vi kommer att försöka dra ihop något och träffas :) Iallafall i november när jag fyller så kommer dom flesta upp och ska fira mig ! Något som man längtar till redan :)

Kom hem igår kväll och slängde mig i säng , för man var lagom slut efter denna helg !  

Imorgon så drar det igång med arbete igen ! Men jobbar endast tre dagar denna vecka , och ledig i helgen igen . Och på lördag blir det Linköping för min del för att fira mamma som fyllde i augusti :) Få komma upp och hälsa på henne känns toppen ! Miss henne! :)

Bjuder på några bilder från helgen :




Kommentarer
Postat av: Anonym

saknar dig oxxå min underbara son!!!MEN snaaaaart får jag träffa dig!!!...laaav ju!!

2009-09-09 @ 19:34:25

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0