leedig!

Nu så är man hemma hos pappa och hälsar på. Slutade vid 4 idag och börjar inte förs vid 2 imorn.. så man passade på att åka hem till pappa och hälsa på.
blir lite lagom skoj att jobba på midsommar, blir att jobba hela helgen.. hade vart kul att vara hemma och festa och ha skoj bara..:) men men ..

hur har ni det där ute som läser ? .. Här så är allt bra och nu så är man igång ute på gräsö. Känns riktigt bra där ute, jobbar med ett jätte bra gäng oxå. .:D

ska kila och kolla på tv nu ..

trevlig midsommar ! :D

2 dagar kvar .

Har vart väldigt frånvarande på sistonde , haft så mycket för mig så man inte haft nån tid för att skriva lite blogg . Men här så kommer en uppdatering .

Nu är det endast 2 dagar kvar här hemma i örebro till man åker ut till Gräsö för sommarn. Tiden har gått så fort och nu så närmar det sig verkligen . Inte börjat packat än heller , ska ta tag i det imorn tänkte jag ..
Helgen har vart riktigt bra , i fredas så började med att man var upp till stan och inhandlade massa saker inför sommarn , lite kläder och lite annat.
Sen på kvällen så blev det en lyckad "avskedsfest" här hemma hos mig med en del vänner , slutade med att några av oss åkte upp till stan för att gå till frimis och festa vidare. Man vill ju umgås med vännerna så mycket som möjligt innan man åker iväg.
Lördagen så mådde jag verkligen skit på morgonen , men blev bättre med dagen . Var ut till Marieberg och köpa mer saker till sommarn . Blev det sista man hade glömt på fredagen . Så pengarna har bara försvunnit men rätt skönt att kunna unna sig massa saker ibland oxå . Länge sen man kunde köpa det man ville eftersom man inte jobbat så mycket och pengarna mestadels har gått till räkningar . Men fick en bra lön i fredas så man kunde köpa massa saker..:)
Lördags kvällen blev riktigt lugn , var så trött från fredagen. Idag så står tvättning på schemat sådär jätte kul .
Sen så kommer lite vänner över sen ikväll , blir bara att umgås och snacka lite =)

Kommer försöka så gott det går att uppdatera i sommar , så sluta inte läsa helt och hållet . Nån dag så kommer det upp lite så ni kan läsa ! :)

ska fixa ihop tvätten nu .. 
 Vi höres ! :D

Svin trött.

Nu så sitter man här och käkar lite frukost för att sen åka iväg upp till gräsö över helgen för att jobba, är så sjukt trött.. Blev inte allt för många timmars sömn i natt . hade jätte svårt att somna .
Blir en lång dag idag oxå. Är uppe vid gräsö vid 10-11 tiden för att sen jobba till kl 23.00 ikväll . Lagom trött man kommer vara då . Men det är bara att försöka hålla ögonen öppna , och speciellet snart när man ska köra nästan 30 mil .

Blir en 30 timmars helg nu framför mig som man ska jobba , och sen så blir det hem till syrran på söndag för att sova kvar tills på måndag . Ska hem på måndag och jobba igen på hotellet. jag kommer vara helt död känns det som !

Dags att fixa till sig för att sen åka .

Vi höres !

gomorgon.

Ursch ursch så trött man är , men nu så är man vaken iallafall . Kände att en liten sovmorgon är ju inte fel , lika bra att passa på nu när man är ledig :)
Jaha vad ska man hitta på idag då ? .. Ska ut till Linea lite senare och käka lite middag , och även hämta hennes bil som jag ska låna tills i helgen. Hade ju vart rätt skönt och slippa kör nästan 30 mil för att komma fram till gräsö , men det går inte tåg så tidigt så det blir bara att sätta sig och köra . Man får väl stanna en del efter vägen och köpa lite kaffe så man håller sig vaken .
Annars idag så blir den väl rätt lugn, tror jag .. sola lite kanske ?..

blev ett kort inlägg det här , men ska käka lite frulle :)

vi höööres ! ;D

14 dagar kvar .

Idag är det 14 dagar kvar tills man åker upp till gräsö för sommar säsongen . Jag fick nästan en chock att det var så kort tid kvar tills man åker , inte tänkt så mycket på hur lång tid det är tills man börjar .

Idag så har det vart minst lika varmt ute , och sen så var man upp en sväng till stan för att leta rätt på en studentpresent till linea som tar studenten på torsdag. Men till slut så hittade jag en present. Hanna var även med upp på stan. Hon var ju i närheten så vi gick upp på stan .

Nu så är det tvättning och tv som gäller. Linea hade med sig chips och dipp som vi sitter och mumsar på . Men sen så får det faan vara slut på allt jävla chips och godis som man äter . Det är GOTT , men inte faan är det nyttigt eller hälsosamt. DÅLIGA saker man trycker i sig . Så jag känner att man lika gärna ta en frukt istället för att trycka i sig massa onödigt skit ! Ändring är vad som kommer ske , får se hur länge man kan hålla sig. Men det är iallafall värt ett försök !

Sommarn är här , och då ska man kunna visa sig utan att känna sig äcklig . BLÄÄ !

Skärpning linus !  !

Gräsö.

Här har ni hemsidan till mitt jobb i sommar , gå in och kolla in den :)


http://www.grasobadenscamping.se/

värme värme värme.


Helt sjukt väder det är ute nu , det är nästan så man vill åka iväg och bara bada och ligga och plaska som ett litet barn nånstans . Men man ska absolut inte klaga på det fina vädret , men var lagom kul att cykla hem i dag efter jobbet. Lagom varm blev man , nästan så man kunde cykla hem i endast kallingar. Haha!
Då har man jobbat både lördag och söndag morgon , helt jäävla död är man när klockan piper .
Sen så har ju ALLA förutom JAG vart ute och festat i helgen , jag vill oxå ! Sen så har det ju ringt både lördag och söndag natt/morgon  lagom pigg man vart då , den skyldiga heter hanna! =P

Idag så blir det hyffsat lungt , hade velat lagt mig ute och sola lite och få lite mer färg  men det är nästan för varmt .

Sen så kommer älsklingen oxå lite senare . Idag så firar vi 1 år och 1 månad , tiden går fort!
Sen har jag även bott 4 månader i lägenheten , det är helt sjukt vad tiden går fort .

Om 2 helger är det min sista helg hemma i örebro , hur ska detta gå ? .. Då blir det partaj för hela slanten ! Löning för min del och en bra lön för än gångs skull . Boka in den helgen för partaj då ni som känner mig :D


RSS 2.0