- linus@linköping.

Då var man hemma hos mamma i Linköping .. och ska fira julen :)

Har inte så mycket mer att skriva än att önska er alla en GoD JuL & GoTT NyTT År ! :D


- tankarna är många...

... Ja, så känns det just nu och man känner sig rätt tom i huvudet ..

Det har vart en del som hänt på sistonde och man känner sig bara helt tom , men vad är det man brukar säga ? Efter regn kommer solsken , det är väl bara att vänta och se ... eller ?

Nu sitter man uppe här mitt i natten och kollar runt lite och funderar lite över saker som hänt och vad som kommer ske .
Just nu vet man inte så mycket om vad som kommer ske, och med tiden så hinner man väl bli knäpp.. vad vet jag ?


Låter som att det är en värsta grej just nu , men det är inte så allvarligt som det låter .

 
Nu är man ledig ett par dagar , och jag laddar inför onsdag nu som blir utgång förhoppningsvis. En välförtjänt sådan också . Träffa nära vänner och komma ut är bara skönt just nu . Varför inte passa på när man ändå är ledig för en gångs skull ?

Och snart vankas det personalfest som är nu på lördag !!  Ska bli riktigt kul och få träffa dom på hotellet som man jobbar med , för numera så jobbar man sällan där . Förra månaden var man där endast en dag för jobb . Känns som att det inte var allt för länge sen man var på personalfest vilket det inte var . Var nu i augusti med jobbet som man var på i sommras . Och det blev en riktigt lyckad personal fest med en galen 24-timmars kryssning :) 
 

Och snart är det jul också , och som är bestämt då jag sticker hem till mamma i Linköping . Ska bli skönt att komma iväg nån dag dit . Mammas hund ska ha valpar nu till jul så dom kan inte förflytta sig så blir att fira med mamma, hennes gubbe och hans son . Blir ingen släk-julafton . Men känns som det kvittar för man ses ju bara ändå bara om någon fyller eller så . Så kan man inte ha mer kontakt än så så gör det mig inget att jag är med mamma , men det är ändå det viktigaste att man får fira med henne !


funderar om man ska hoppa i säng nu , och vakna när man vaknar imorn . !!





- olyckan.

Olyckan var framme , och vad hände egentligen är det många som undrat över … Kvällen började med att man hade jobbat till stängning , efter det så åkte man hem för att bara tat lugnt . Men sen så snackade ja med hanna och hon undrade om man ville hänga på med ut och åka bil med maja och henne . Visst tänkte jag , hellre det än att bara sitta hemma och inte göra något. Dom kom och hämtade mig och vi åkte till statoil för dom skulle ha kaffe . Jag nöjde mig med lite öl där i baksätet och sen begav vi oss ut på vägen och hamnde i kumla för att ta en paus .. Sen så skulle vi tillbaka till stan för att hämta upp en annan …. Men så långt kom vi aldrig .. vi fick sladd på motorvägen och efter det så gick allt så fort och vi for in i mitten räcket på vägen och poff låg vi ute på åkern efter vi voltat och snurrat .. Den känslan man hade när vi voltade går inte att beskriva … Vilken panik man fick inom sig .. Glas splitter fick man överallt . rutan bara small och där låg vi i bilen men alla verkligen fick panik och alla var ute på några sekunder . Jag satt där bak och bara flög fram och ut genom förar dörren . Där såg man både hanna och maja som var helt panikslagna och vi visste knappt vad som hänt, den synen att se dom båda två så skärrade och maja som blödde i hela ansiktet och det var blod överallt var hemskt . jag ringde 112 och snabbt så var massa folk på plats . Var några bilar som stannade . När polis , ambulans och brandkår var på plats så sa dom att vi hade klarat oss sjukt bra efter hur bilen såg ut .. Med lite blåmärken och skrapsår så ska man vara glad att det inte var värre än vad som annars hade kunnat hända… Många som har hört av sig efter olyckan och undrat hur det är med oss . Visst man mår bra , men det sitter inom sig och ibland vill man bara lägga sig under täcket och inte vilja gå upp . Man bli ständigt påmind men med tiden så läker det alla sår .. Man har isolerat sig nu på sistonde , och igår blev det en utgång bara sådär .. kände för att komma ut och träffa folk , för att bara ligga hemma gör det inte bättre . Idag så blev det en resa till uppsala för att få träffa familjen som bor här . Och det känns skönt att få komma iväg bara och få träffa dom . Men är åter hemma på onsdag





RSS 2.0