- tankarna är många...

... Ja, så känns det just nu och man känner sig rätt tom i huvudet ..

Det har vart en del som hänt på sistonde och man känner sig bara helt tom , men vad är det man brukar säga ? Efter regn kommer solsken , det är väl bara att vänta och se ... eller ?

Nu sitter man uppe här mitt i natten och kollar runt lite och funderar lite över saker som hänt och vad som kommer ske .
Just nu vet man inte så mycket om vad som kommer ske, och med tiden så hinner man väl bli knäpp.. vad vet jag ?


Låter som att det är en värsta grej just nu , men det är inte så allvarligt som det låter .

 
Nu är man ledig ett par dagar , och jag laddar inför onsdag nu som blir utgång förhoppningsvis. En välförtjänt sådan också . Träffa nära vänner och komma ut är bara skönt just nu . Varför inte passa på när man ändå är ledig för en gångs skull ?

Och snart vankas det personalfest som är nu på lördag !!  Ska bli riktigt kul och få träffa dom på hotellet som man jobbar med , för numera så jobbar man sällan där . Förra månaden var man där endast en dag för jobb . Känns som att det inte var allt för länge sen man var på personalfest vilket det inte var . Var nu i augusti med jobbet som man var på i sommras . Och det blev en riktigt lyckad personal fest med en galen 24-timmars kryssning :) 
 

Och snart är det jul också , och som är bestämt då jag sticker hem till mamma i Linköping . Ska bli skönt att komma iväg nån dag dit . Mammas hund ska ha valpar nu till jul så dom kan inte förflytta sig så blir att fira med mamma, hennes gubbe och hans son . Blir ingen släk-julafton . Men känns som det kvittar för man ses ju bara ändå bara om någon fyller eller så . Så kan man inte ha mer kontakt än så så gör det mig inget att jag är med mamma , men det är ändå det viktigaste att man får fira med henne !


funderar om man ska hoppa i säng nu , och vakna när man vaknar imorn . !!





Kommentarer
Postat av: mamma

...nedräkningen har börjat, ses snart Linus!! Älskar dig!!!<3

2009-12-08 @ 09:40:58
URL: http://gammtackan .blogg.se/

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0