- Yatzy.

Idag så har det inte hänt så värst mkt , skulle upp på stan idag var det tänkt . Men blev inte så av vissa skäl .
Blev att man gick upp skaplit tidig för att man ska kunna somna i kväll efter jobbet . För att sen komma upp mitt i natten för att åka till jobbet .

Har bara vart hemma och spela lite yatzy på Blip med madde och pontus , så roligt har man haft det ! :)

Nu så sitter man och käkar lite för att strax ta en dusch och åka iväg och jobba kväll .

blir inte så mycket skrivande idag ..


- tandläkarn.

Då har man vart hos tandläkarn idag . Gick superduper . Inga hål denna gång heller . Rätt skönt att man inte haft några hål ännu . Inte för att man vill ha det heller . Men lite tandsten hade man . Så ska man tillbaka åter i februari för att ta bort det . Men det är knappast billigt att gå till tandläkaren . Idag så skulle det kostat 500 kr för en undersökning bara , men det är tydligen någe nytt att man har upp till 29 år någon försäkring på 300 kr man får varje år . Så det gick på 200 kr bara . Men sen nästa gång jag ska dit så kommer det kosta 450 kr . Rätt sjukt att det ska kosta så mycket . men men , det är väl bara att betala och se glad ut ;)

Idag så blir det lite jobb ikväll , ska bli riktigt skönt att jobba . Annars så blir det rätt lungt nu fram till halv 5 då man ska sätta sig på cykeln och åka  till jobbet . Ska försöka laga någon mat oxå , men vet inte vad jag är sugen på riktigt . Blir väl någe man slänger ihop kan ja tänka mig .

Imorn så ser det ut att bli en sväng på stan och kolla på hindesmässan med hanna innan jobbet . Var ju ett tag sen man träffade henne , så det är väl dags nu eller vad säger du hanna ?

åter till annat nu .. tjoh.


- seg dag.

Vilken jäävla seg dag det har vart idag , man har varken ork eller lust för att göra någe . Man blir förslappad av att gå hemma för länge . Men imorn så är det dags att återgå till jobbet och jobba 4 dagar :) skönt skönt ! Man måste börja få någon rutin på dagarna . Det går ju inte att gå såhär och bara slappa längre . Skärpning ! :)

Har mesta dels legat och kolla på tv idag , sen så har adde vart här ett tag och försökte göra lite trix på mig , men han lyckades iaf . Sen så blir det lite tvättning ikväll . Annars får vi se vad som styrs .

Inatt när man skulle sova så gick det många tankar genom huvudet , så jag vet inte riktigt när jag somna . Det är så mycket som kretsar runt , låg mest och tänkte på sommarn och sen efter sommarn vad man ska göra . Har ju nu jobbat över 2 år på mitt jobb som extra . Skulle vara så skönt och ha ett heltids arbete så man slipper tänka så mycket över hur man jobbar för varje vecka hela tiden . Vore så skönt och jobba 5 dagar och ledig 2 som vanligt.
Får ta tag i det när jag kommer hem .

Sen vill man ju flytta till någe annat som jag tjatat så många ggr över . Men jag är ständigt sökande , så småningom så hittar man väl någe som passar min smak :)

Nästa helg hoppas jag verkligen att jag är ledig för då sticker jag och adde på kryssning ! :D hoppas verkligen på det .. var så länge sen nu och kryssningarna brukar ju oftast bli jävligt lyckade ;) får schema på torsdag nu om nästa vecka ! :D håller tummarna ! =)))



- sommarn 2009 klart!

Det känns tidigt och säga , men min sommar för i år är redan inplanerad . Ska åka tillbaka i år igen till Gräsö där jag var förra sommaren och jobbade . Men den här sommarn så har man fått sig en bättre tjänst och det känns jätte kul . Nu så går man upp som lite chef över serveringen och allt vad det innebär . :)
Nu så vill man bara börja räkna ner till sommarn , men som sakt det är ju ett tag kvar . Den här sommarn ska verkligen bli toppen på alla sätt . Jobba , festa och träffa massa kul folk :)  Kan ju inte riktigt bli bättre ! . Men sen är det ju där att man åker ifrån alla här hemma från örebro , men det har ju gått bra förut så varför inte i år ? . Men nu så är det ju det där hur man ska göra med lägenheten . Förra året så fick den ju stå hela sommarn bara . Känns ju inge kul och stå och betala massa räkningar för ingenting. men men .. det är inget jag behöver tänka på nu riktigt .

Men jag hoppas allt att vissa av vännerna kommer upp och besöker mig och festar :D  Finns ju inge bättre ställe än gräsö så :D

None

- Mitt liv som singel.

Det är jag som är linus på 22 år . Jag gillar mitt liv som jag lever . Men ibland så känns det som en berg och dal bana .
Jag vet inte vad det beror på , men ens känslor går lite upp och ner ibland  men så är det säkert med dom flesta .
Jag har alltid vart den som inte tycker om att prata om ens egna känslor , jag har bara svårt att öppna mig helt och hållet för människor . Det spelar ingen roll hur länge man känt någon så blottar jag mig inte helt och hållet.  En del kan uppfatta en som en känslokall person . Men det är jag inte .

Enda sen man var 14 år och skaffa sig en tjej som man verkligen tyckte om så har det rullat på så enda tills nu . Att man gått från den ena tjejen till den andra med ett halv år - år i mellan . Men nu så känner jag verkligen att det är så skönt att leva sitt liv som singel . Man måste kunna få ha sin "egna" tid oxå . Med det så mena jag inte att springa runt och leka runt . Visst den tiden har man ju haft och jag säger inte att jag inte flörtar lite extra på krogen eller festen .

Jag är den som gärna tar plats i ett förhållande, jag vill ha en tjej med lite stake oxå som man kan disskutera med utan att det blir pannkaka av allt bara .  Jag vill ha en tjej som kan leva sitt liv medans jag lever mitt och inte att tjejen lever sitt liv efter mitt . Visst man ska vara med varandra men jag vill gärna ha space i ett förhållande för att det ska funka .
Jag har oftast haft tjejer som är svartsjuka  på diversa saker , visst till en viss förstålse så ska man vara svartsjuk . Det visar bara att man bryr sig . Men det har oftast bara blivit jobbit och  har nästan gått till överdrift . Man ska inte behöva förklara sin dag i minsta detalj. Man tröttnar på sånt !

Jag känner bara att nu så ska ja leva mitt liv som jag vill. Men klart att man kommer säkert fastna för någon nångång . Man saknar ju samtidigt den där tryggheten och närheten som man får . Man kan ligga många gånger i sängen och sakna det där . Det känns tomt . 

Nu så ska jag bara se framåt och se vad år 2009 har att erbjuda . Hoppas på ett bra år med massa roliga saker och nya äventyr !


En dusch som väntar nu ! 







 

- dagen tisdag.

Jahopp då var det tisdag .. har inte hänt någe vidare mkt idag .. mest bara degat och kollat på tv .  Känns som man bara inväntar torsdag då det är dags att börja jobba igen . Är nu över en månad sen man var på jobbet och det känns som att det ska bli jätte skönt att komma tillbaka och göra någon nytta om dagarna .  Förhoppningsvis så drar det igång med mer jobb . För det behövs verkligen .  har även vart duktig och sökt två andra jobb som extra . Det är pengarna man är ute efter . Och pengar kåt som man är så vill man ju alltid ha mer :)

Nu så är man iaf hemma i örebro . Känns skönt men sen så hade man ju det riktigt bra när man var uppe i uppsala ! Tack syster för att jag fick vara hos dig :D och bara umgås och ha det bra .
Har väl inte hänt så mkt sen man kom hem förutom att man var ute i lördas :) hade det riktigt bra . Träffa lite folk är ju aldrig fel . :)

Ska väl ta och återgå till maten . Värsta gourme maten  ( eller inte) ! korv och pommes ;) haha !


- hundvakt

Tror jag är den bästa hundvakten i stan =)  Sitter nu hemma hos syrran och har hand om hennes små djur. Vart ute nu några ggr . Vart full fart hela morgonen på dom . Men sen så har dom sovit en stund men sen så fick dom gå ut .
Skulle aldrig själv skaffa mig en hund . Om jag skulle skaffa något djur så skulle det vara en katt . Har ju min katt hemma hos mamma . Min lilla casper .

Får se vad som händer idag . Ska väl bara ta det lungt till syrran kommer hem . Sen så blir det nog en sväng till gimo där det är "knutmasso" .. kanske får förklara vad det är ni som inte vet . Det är rätt stort här utanför uppsala . Folk klär ut sig till allt möjligt och festar . folk tar ledigt från jobb för denna dag . Ska ta med mig kamera så få ni se sen =)

Sånt jäävla blås väder här . Känns inge kul alls.

här är vild djuren :P


- bakis söndag!

Igår så blev det ugång i uppsala med syrran . Började skaplit tidigt med öl hos syrran vid 3 och sen så var vi iväg på 40-års kalas. Blev en del öl innan vi tog bussen in till uppsala vid 9:e tiden . Sen när vi kom fram till stan så ringde sarah och frågade vart vi var . Så då följde vi med henne på en annan fest . Träffade lite roligt folk och sen efter 12 så åkte vi upp på stan igen för att gå in på ett ställe som hette saluhallen , men kön var så låång så vi gick vidare till ett annat ställe som heter flusstret . Trodde först vi inte skulle komma in eftersom det var 25-års gräns . Men vi behövde inte ens visa legg så vi kom in dit och fortsatte kvällen . Blev en hel del drickande men riktigt skoj hade vi .
Stack därifrån vid 2 för att käka på max . Sen så gick vi till stationen för att ta bussen hem . Men då ringer sarah och frågar om vi vill ha skjuss hem så då slapp vi åka buss .
var väl hemma runt 3 tiden och hoppa i säng på än gång. Känner mig helt död i kroppen idag .
Ska iväg om ett tag och kolla på lillebror som ska spela hockey match. Sen blir det bara lungt framför tv känner jag .

här är en bild från krogen igår :D


- packat & klart.

Nu så är väskan packad och klar , nästan iaf ... Har lite små saker kvar bara men det packas imorn .
Blir inget jobbande nästa vecka heller , så det ser ut som jag stannar längre än helgen hos syrran . Får helt enkelt se när jag kommer hem . Har ingen bråttom hem heller känner jag . Ska bara bli skönt att åka ifrån denna stad. 

Ikväll är en helt världelös dag på tv:en .. finns inte ett skit att kolla på alls . Får bli att man snurrar runt här vid datan istället .

Jag tycker jag har blivit riktigt duktig på att uppdatera mig här på bloggen  om man jämnför mot förut , men får se hur länge det håller oxå . Men samtidigt kul att läsar antalet ökar så fort man börja skriva mer och mer , så någe positivt är det i det hela ; )

jahopp , vad ska man hitta på nu då ? 

Ska försöka lägga mig i tid idag . Måste upp på stan innan vi åker imorn . Så det får bli att ställa klockan , och det var länge sen man gjorde det .

nu får det räcka för idag !

Hejdå Örebro , Hej Uppsala !


- Uppsala imorn .

Ni vet ju redan att jag ska till uppsala imorn , men jag ser verkligen fram i mot det så därför så skriver jag så mycket om det tror jag . Ska bli så skönt och lämna stan för ett par dagar . Får se hur länge jag blir kvar . Har försökt fått tag på min chef , men hon är på möte hit och dit . Men hon ringer väl sen , ska höra med henne om hon har någe jobb till mig till nästa vecka . 
Sen så får jag skjuss upp imorn så då slipper man sitta på tåget . Eller rättare sakt en kompis ska oxå upp till uppsala imorn så då åker jag med där . skönt med lite sällskap iaf .

Idag så mår man mycket bättre och känner sig mer piggare . Har iaf gjort lite nytta idag . Tog tag i disken som inte försvinner av sig själv som man kan önska ibland . Sen så ska ja ta och packa väskan , men måste veta sen hur länge jag blir kvar så man vet hur mycket kläder man ska ha med upp . Sen så ska ja plocka undan lite så det ser lite sådär någolunda trevligt ut .

nu tog det helt stopp i skrivandet , men kanske återkommer senare !

tjoh!

- 3:e dagen.

Nu så har man legat hemma och tyckt synd om sig själv i tre dagar . Men börjar känna mig mycket bättre mot igår .
Men är inte helt okejj . Vill bara bli frisk till helgen så jag kan ta mig upp till uppsala nu . Hade tänkt åka imorn , men känns som att jag skjuter upp det tills på fredag istället . Då lär jag vara på benen igen . Och laddad till max tills på lördag då vi ska ut och festa loss i uppsala ! Älskar verkligen den staden att gå ut i . Finns så många fler ställen man kan gå ut och ha kul på än här i örebro .

Idag så har det inte hänt så mycket heller , legat i sängen hela tiden nästan och kollat på tv . Har även hunnit med lite data . Det kan man inte skippa när man är sjuk . Man måste ju göra någe nytta  =P

Har även fått i mig lite mat idag , beställde hem pizza . Kände att jag var värd det . Igår så fixade jag lite mat men maten hann bli kall för halsen var helt uppsvullen så det gick knappt att svälja . Ni hör ju själv hur synd jag tycker om mig själv :P haha !

Imorn så ska jag försöka ta och packa så jag är färdig med det . Sen så får jag se om jag orkar och känner mig bättre så ska jag åka upp på stan och köpa julklappar till pappa och lillebror , det är dom som jag har kvar . Men har inte haft bråttom med dom eftersom jag inte vart uppe i uppsala ännu.

Nu så blir det en dusch sen så blir det soffan och lite tv .


- Sjukling!

Ursch fy och blää .. känns inge vidare bra att ligga hemma sjuk just nu ! Kände av halsen i söndas kväll och igår när jag vaknade då kändes det som man hade stora tennisbollar i halsen . Så igår gjorde man inte många knop, sov i princip hela dan .
Inatt så har man vaknat från och till hela natten . Man blir helt slut av att bara ligga , och äta kan man inte heller ! .

Åker ju upp till uppsala på torsdag då måste man ju vara frisk . Ska ju bo hos tvillingsyrran min ett par dagar . Blir ju för sällan man träffas . SÅ det ska bli riktigt skoj att få komma upp dit . Sen på lördag så blir det utgång . skojskoj!


Igår så fick man ett upppiggande sms ang sommarn . Blev erbjuden jobb på Gräsö som jag vart på förut och jobbat . Men denna gång som "chef" i sommar . Det känns jätte kul att dom vill ha tillbaka mig och denna gång lite mer som en boss som sköter det mesta !  Men vet ännu inte hur det blir , har inte bestämt mig om jag ska dit i sommar , men som sakt jag trivs ju som fisken i vattnet där ute !


Nu så ska jag försöka få i mig någe att äta , inte ätit på ett dygn nu så det börjar kännas .



En länk till syrrans blogg : http://www.linaabjornemalm.blogg.se

- Planer för året.

Man måste försöka styra upp det här året på bästa sätt , så därför så ska jag försöka dra ihop en lista som man ska försöka att hålla oxå .
Vissa saker kanske blir svårare än dom andra . Men det gäller ju att ha mål som man ska klara oxå . Det ska inte vara lätt alla ggr som många försöker göra för sig själva . Man ska inte få allting serverat framför sig , visst det har man fått hört många ggr att jag får .  Men jag känner mig mer självständig än många andra . Vill man något så försöker man genomföra det oxå !!

Åter till listan :

• Fixa ny bostad .
• Skaffa mig en bil.
• Fixa ett  till jobb .
• Äta bättre mat .
• Börja träna röra på mig mer .
• Tänka mer på mig själv . (Inte att jag kommer sluta bry mig om andra , utan ni som känner mig vet nog vad jag menar)
• Träffa familjen mer.
• Ha skoj och ut och träffa mer folk .
• Resa utomlands eller bara ut och resa mer .
• Spara pengar.
• Umgås mer med dom man verkligen anser vara sina riktiga vänner .
• Jobba på gräsö i sommar igen (?).
 
Listan kan göras längre , men det är det här som man kommer på just nu iallafall . Tycker det låter som en rätt bra lista än så länge . Ett år är lååång tid så jag har tid på mig . Men det gäller att redan börja nu .





- nytt år , nya tag!

Då var det 2009 och mitt första inlägg för det här året .Är väldigt dåligt på att uppdatera mig här nuförtiden .
Nyåret blev hyffsat lyckat. Drog ihop dom närmaste och fixade mat och hade det trevligt , sen så blev det fira och massa alkohol som gällde .
Tog oss upp på stan till 12-slaget och drack skumpa och sen så far vi vidare på efterfest , men hände inte så mycket där så vi drog oss tillbaka till oxi och hamnade hos mig . Men blev inte så långvarigt eller dom sista åkte vid halv 6 tiden , sen så blev det ryggläge i sängen och sov som en stock . Vaknade upp och var seg som tusan i hela kroppen .
Tänkte att jag skulle dra ihop något inlägg och sammanfatta 2008 , men får se när man får den orken .

Nu så gäller det att se framåt och ta nya tag och försöka göra något vettigt av sitt liv . Förra året rullade bara på , men höjdpunkten iaf förra året var att man flytta hemifrån och står nu på sina egna ben .  Är snart ett år sen man flytta hit . 1 feb är datumet . Men som det ser ut nu så blir man inte så långvarig här och söker för fullt för att hitta något bättre . Men samtidigt i sig så trivs jag i lägenheten . Men man kan ju inte alltid bo här heller . Önskar mig något större .

Till nästa vecka så ska man försöka ta sig upp till pappa och träffa syskonen och fira lite jul med dom oxå . Sen får jag se hur många dagar jag stannar där uppe . Beror helt på när jag ska börja jobba igen . Nu så har man vart ledig ett bra tag och känner att det skulle vilja vara skönt och komma tillbaka och jobba så man får någon dyngsryttm. För nu blir det oftast sena nätter och sover länge om dagarna . Vissligen är det inte fel , men man vill göra något vettigt oxå så pengarna rullar in . Nu så blir man inte direkt rik på att gå hemma .


Här är ett kort från nyår när vi styr maten . Jag och alex :)


RSS 2.0