- tandläkarn.

Då har man vart hos tandläkarn idag . Gick superduper . Inga hål denna gång heller . Rätt skönt att man inte haft några hål ännu . Inte för att man vill ha det heller . Men lite tandsten hade man . Så ska man tillbaka åter i februari för att ta bort det . Men det är knappast billigt att gå till tandläkaren . Idag så skulle det kostat 500 kr för en undersökning bara , men det är tydligen någe nytt att man har upp till 29 år någon försäkring på 300 kr man får varje år . Så det gick på 200 kr bara . Men sen nästa gång jag ska dit så kommer det kosta 450 kr . Rätt sjukt att det ska kosta så mycket . men men , det är väl bara att betala och se glad ut ;)

Idag så blir det lite jobb ikväll , ska bli riktigt skönt att jobba . Annars så blir det rätt lungt nu fram till halv 5 då man ska sätta sig på cykeln och åka  till jobbet . Ska försöka laga någon mat oxå , men vet inte vad jag är sugen på riktigt . Blir väl någe man slänger ihop kan ja tänka mig .

Imorn så ser det ut att bli en sväng på stan och kolla på hindesmässan med hanna innan jobbet . Var ju ett tag sen man träffade henne , så det är väl dags nu eller vad säger du hanna ?

åter till annat nu .. tjoh.


Kommentarer
Postat av: malin

haha vafan du sa ju att vi skulle ses ;D klart vi törs jag sparkar dig om du kommer för nära ^^

2009-01-28 @ 20:04:01
URL: http://pinkladym.blogg.se/
Postat av: Hanna

pasta, korv och stekt ägg var ju riktigt najs va! och ja, för längesen :(

2009-01-28 @ 21:16:24

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0