söndag.

Faan vilket härligt väder det vart idag , det är nästan så man kan gå i kort byxor och t- shirt bara . Det är sånt här väder det ska vara nu. Man blir så mkt gladare på någe sätt och det är väl bara positivt :)

Har jobbat i dag oxå , imorse ville ja verkligen inte gå upp . FYYFAAN så trött man var .  Men dagen har gått bra på jobbet iaf så det är skönt det .

Nu så längtar jag faktiskt till nästa helg , för då ska man festa och det var ju snart en månad sen sist så det behövs fylla på men massa kall öl :D

Ikväll så ska man iväg och bowla lite , ska bli skoj det . Men sen senare ikväll vid 9:e så ska man tvätta oxå , men det lockar inte direkt så mkt . Känns som man tvättar förjämnan , men det är mest arbetskläderna man måste tvätta så då blir det lite ofta än vad man igentligen behöver .

Imorn så blir det upp skaplit tidigt oxå , och iväg upp till stan en stund . Ska förbi AMS och förnya min handlingsplan för dom , lika bra att göra det nu så slipper man göra det i sommar när man inte är hemma någe .

vill ha sommar nu !

får se vad man ska hitta på annars i veckan , ska till jobbet på tisdag iaf och jobba lite och sen ska vi ha brandutbildning , men annars så jobbar jag inget mer i veckan så det är rätt skönt men skulle behöva jobba för det har inte blivit så mkt jobbande den här månaden .

men men ... ska ta och hoppa in i en dusch nu och sen försöka äta nånting, men vad ? :S hmm..

byebye

Kommentarer
Postat av: Thessan kusin

Nej inte klä av dej då blir du sjuuuuk :P

2008-04-20 @ 16:06:17

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0