- lördag natt.

Japp , det är precis vad det är . Sitter här hemma och lyssnar på musik och kikar runt lite . Har jobbat nu ikväll , och det har vart en hel del . Trodde väl aldrig man skulle komma hem , vanligtvis så slutar man 11 men kom ifrån vid 12 istället . Känns som man sprungit runt överallt på jobbet . Helt smockat med folk har det vart . Var tillochmed folk som fick sova i konferans rummen på en extra säng då kan ni ju tänka er att det var fullt .
Sen så blev det riktigt bra med dricks och sånt tackar man inte nej till direkt. Fick 50 spänn av en snubbe bara sådär , eller han var så nöjd över en sån service som vi hade som han inte fått på något annat ställe så det är väl bara att tacka och ta imot !


Jag har så mycket funderingar som kretsar runt sommarn , hur det blir med allt och sådär . Det är ju som sakt inte bara att åka ifrån örebro och sen bara komma hem . man lämnar ALLT verkligen . Men samtidigt så älskar jag verkligen Gräsö , att bara komma ifrån och få koppla av på ett annat sätt . Bara kunna sätta sig vid vattnet på en klippa och drömma sig bort . Det är närmare än vad man tror tills ja åker . Tiden går fort !
Men det blir nog en bra sommar som jag ser fram imot oxå . Det gäller att göra så mycket som möjligt medans man kan .
Man kommer väl att komma hem i slutet på Augusti, men förhoppningsvis så kommer ja nog hem nångång över sommarn . Förra året var jag inte hemma något alls , men som tur så kom ju vissa vänner upp och hälsade på och ni är så välkommna igen och komma upp och partaja!

Är våren påväg nu ?
Det känns verkligen som den är på väg , och alla människor blir så mycket gladare och man känner sig själv så mycket gladare . Vad vädret kan göra med en egentligen .
Ihelgen nu så har man verkligen velat gjort något skoj och annorlunda , men då har man ju fått jobbat istället . Visst det är väl bra det oxå . Men nu så längtar man bara till lönen kommer så man kan hitta på något . Åka från Örebro gör så mycket . Var ju inte länge sen man lämnade örebro för en dag , bara sånt gör så mycket . 
Mitt liv har inte vart så händelserikt på sista tiden , känts som man stått på en och samma plats och trampat och inte gjort så mycket annat . Stora delen så har man bara jobbat . Men visst så har det hänt ett och annat oxå , och mer sånt gillar ja !

Imorn är man ledig , vilket bara blir en lugn slapp söndag ser det ut att bli . Men som sakt det visar sig . Kanske ut och bara se folk om det är fint väder .

Nästa vecka blir rätt lugn med jobb , har 4 dagar inplanerade och känner att det räcker . Man måste även ha ett liv förutom jobbet . Lite grejer är planerade och till helgen så åker ja upp till Norrköping till en vän som har fått barn så ja ska träffa han och hans kids . Och på söndag blir det lite ölande vilket ja ser fram imot :D

Tror det får räcka för idag nu . Enjoy !

Kommentarer
Postat av: S

Väldigt vad man kan skriva=). Gräsö blir nog skitbra men visst blir Linus bli saknad!

2009-04-05 @ 16:00:08

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0