sommarn 2oo8!

Nu så har man äntligen chans att få uppdatera sig här ordentligt. Har nämligen fått låna lillebrors data, eller rättare sakt fått hyrt den av han . Visst låter det fånigt , men han är är väl inte dum av sig . Så han fick 120 kr för att jag skulle få låna den av honom.

Dagarna blir så förbannat långa när man är ledig , för när  man själv är ledig så jobbar dom andra i stort sätt . Så det kan vara skönt att ha någe att göra när man är ledig , så då är datan ett bra allternativ. Man orkar oftast inte heller åka hem till pappa när man är ledig , så då blir det att ´man är kvar på ön och hittar på någe.

Sommarn har verkligen gått fort, jag har knappt koll på vilken dag det är . Och nu imorn så har man vart här en månad, vart har tiden runnit iväg ? ... Men jag trivs lika bra här ute , men visst så känner man sig rätt sliten sådär. Mycket jobbande och lite sovande . Eftersom man delar boende med dom man jobbar med så börjar ju alltid nån tidigare en än själv så då vaknar man . Men det är väl sånt man får räkna med.
Det är cirka en månad kvar tills man slutar och återvänder till gamla kära trevlig örebro. Men samtidigt vill man tillbaka ? .. Jo, det vill man . Men när man är ifrån örebro så är det skönt , men samtidigt så saknar man alla hemma.

Vad har man annars gjort i sommar då? . .. hmm.. det är inte så mycket förutom att jobbat och druckit lite då och då har man hunnit med . Det är väl det som hör till !
Har även tagit mitt första dopp i år oxå . men kallt var det .. :)
Linea har även vat upp 2 ggr här och hälsat på.
Hoppas bara att det kommer upp lite fler folk som hälsar på . Men ser ut som att Adde,madde och hanna kommer upp den första augusti , får se om markus och hans tjej följer med oxå. Skulle bli skoj . :)

Sen när man kommer hem sen i augusti så blir det lite ledighet sen så börjar man igen att jobba . Och nu så blir det mer jobbande , så det känns skönt.! Men först lite ledighet så man orkar med .


Kommer att kunna uppdatera mig mer nu när jag har datan , så läs läs läs förfaan nu ;D

gräsö

Kommentarer

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0