morsdag.

Söndag och morsdag idag . Men blir inte att fira någon morsdag för det finns ju ingen mamma här . Men men , det har inte vart nån stor dag endå som vi firat så heller.
Mamma och mormor var förbi mig igår en sväng . Mamma var i stan igen och hälsade på . Hon och mormor skulle upp till gammelmorfar och kolla till han.
Idag så har man jobbat frukost , och jag är lagom död . Var en hel tid till frukosten . Och bättre gjorde det inte när hon som jobbade igår inte hade fyllt upp som hon borde . Så man var JÄTTE glad i morse när man kom till jobbet vid 06.30.
Men visst så ska man väl ha en viss förståelse när man är ny .

Idag så blir det en hemma dag bara och fixa och sådär , städa undan lite . Har inte blivit så mycket med det när man inte vart så mycket hemma på sistonde , har ju nästan bara vart jobb så man inte haft nån ork . Och ikväll så ska man tvätta oxå , sånt där som är så kul oxå . Men det behövs ju ibland oxå och speciellet när man måste tvätta arbetskläderna.

Så skönt oxå att vara ledig lite nu till veckan som kommer oxå. Har bara inplanerat torsdag då vi ska ha möte på jobbet och sen jobba lördag & söndag morgon men man vet ju aldrig hur det blir , man kanske blir inringd nån mer dag .

Nu är det endast 12 dagar kvar tills jag är på gräsö .  Veckorna har gått så fort och det närmar sig väldigt mycket.

ska försöka få mig någe att äta nu , är bamse hungrig :)

byebye!

Kommentarer

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0