- Ny vecka!

Ja då var det måndag igen , dagarna bara försvinner känns det som . Man har knappt någon koll på vilken dag det är numera nästan.
Man har ju inte gjort så mycket på sistonde än att jobbat , satt och kollade i kalendern och har vart ledig 5 dagar den här månaden. Så man ska ju inte klaga direkt .
Men imorn så är ja leeedig , eller jag har väl rättare sakt tagit ledig . Det enda ja har är ett möte på Willys på kvällen . Annars ledig :D  Så imorn är en bra dag  !

Annars imorn så ska jag ta och fixa här hemma , för på lördag så dyker mamma och sin gubbe upp hit . Så då vill man ju att det ska se hyffsat trevligt ut . Tyvärr så ska man ju jobba hela dan på lördag . Men får umgås lite mer på söndagen .

Var nu ett tag sen man träffade på mamma , tror det var i julas om ja inte minns fel . Blir långt mellan varven .

Idag har bara vart en slapp dag , gick upp vid 11 , sen så gick man och la sig igen vid halv 1 och sov till 3 för att fixa till sig för att jobba mellan 16-19.15 . Och nu sitter man bara här vid datan och kollar runt lite :)

får se om ja uppdaterar lite mer imorn , det får bli allt för idag ! =)


Kommentarer
Postat av: mamma

Jaaa..jag längtar tills på lördag, men vi får mer tid på söndan...ja, usch de va verkligen i julas vi träffades sist =( tiden bara rinner iväg...tur att vi har telefonerna så jag får höra din ljuva stämma...kramiz min underbara son, laaav ju..å du..det behövs ingen städning...Annie e ju med!! =P

2009-03-24 @ 10:30:42
URL: http://gammtackan.blogg.se/

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0