- våren snart här ?

Det känns som våren är på väg nu , för idag så har det verkligen vart toppen väder . Skinn jackan åkte på idag när man åkte till jobbet . Kändes lite väl och ha på sig en tjock vinterjacka . Nu så kan snön försvinna och fram med lite sol för det behövs verkligen . Att lite sol kan göra en på bättre humör , man blir så mycket piggare och gladare på någe sätt.

Idag tog man sig en riktigt sovmorgon , ställde klockan på halv 2 och då var det bara att gå upp . Men vaknade av spränghuvudvärk. Sen så träffade jag madde som kommit hem från sjukan . Sen var det bara att ta sig till jobbet . Jobbade bara 3,5 timmar så det var ett rätt skönt pass .

Imorn så är det dags att klippa sig , riktigt skönt . Man kan ju inte se ut som man gör nu , nästan olagligt ;) :Dhahha !

Sen blir det jobb på kvällen , får se om man stannar kvar över natten på jobbet då man ska börja kl 6 på morgonen på torsdag . Inte så lockande . Men samtidigt så är det ju skönt och komma hem efter jobbet . Men man spar ju bra med tid att sova kvar.

Idag så kollade man sitt konto , och där ser man att man fått tillbaka pengarna som blev dragna när jag tappade bort kortet . Sååå skönt det känns !

På torsdag fyller madde år :D var väl meningen att vi skulle ut då , men eftersom hon legat på sjukhuset så är det kanske inte aktuellt att supa då . Men firas ska hon göras :)  På fredag eller någe så ser det ut att bli partaj för det känner jag att jag är värd. Inte druckit någe sen den 27 februari , vad har hänt ? .. Linus festar inge numera ! :D heh .. jag gör ju inte så mycket annat än att jobbar nu bara känns det som . Men man behöver ju inte alltid festa heller . Men till helgen så känns det OK :D

Vi ses !




Kommentarer

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0