- Dagens inköp.

Tänk vad kul det kan vara att handla kläder , och speciellet när man hittar nånting man verkligen vill ha . Tittade på denna jacka i torsdag då man var ledig , men hade då inga money . Men i fredas så fick man lön så idag så passa ja på och åka upp på stan för och kolla om den fanns kvar . Och det gjorde den ! Passar bra till våren och idag så har det ju vart sånt toppen väder oxå . :)
Passa även på och handla ett par BB-kallingar , så nu har man ett par till i samlingen ;)

Annars idag så har man vart runt lite här och där känns det som . Började i morse vid halv 11 då adde ringer och vill att ja ska komma över . Så då gör jag väl det då . Var där en sväng och sen så blev det hem och fixa till sig för att åka upp på stan . Sen så ringer hanna för att hon är bakis och är hungrig. Så då passa ja på och äta oxå , köpte kebab och hanna fick en pizza som hon plågade i sig för hon mådde inte så värst bra idag .  Men så kan det vara ibland !!
Sen efter jag vart hos henne så blev det en sväng till TL för att vi skulle åka till sjukan och besöka madde som ligger inne där , stackarn!  Men blev så sent när dom ringde , och ja kände att jag skulle vilja åka hem och göra kväller då man ska upp tidigt imorn och jobba , vilket jag inte är så pepp på . Var egentligen inte meningen att ja skulle jobba på hotellet imorn . Bara willys , men nu så blir det dubbelt igen då . JIPPI ! .

Så ikväll så har ja laddat upp med lite cola och chips för att kolla på Beck . Sen så blir det bara sängen för att kliva upp tidigt imorn .
Nästa vecka blir det endast jobb , ledig lördag bara nästa vecka . Och sen så blir det antagligen utgång på torsdag för att fira madde som fyller år :D :D  Men blir nog en rätt lugn utgång för min del då man ska jobba dan efter , men det vet man ju alltid hur det blir ändå .


Kommentarer

Skriv nån trevlig kommentar genast:

Namn:
tryck här om du vill bli ihågkommen ;)?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg, skriv då din adress till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0